איזה דכאון זה

DoubleN

New member
חלאס עם גאס הנסן, אתה נשמע גרופי

תשחק נגד שחקנים ששווים משהו, או אונליין ואתה תפסיד הרבה, אני מבטיח לך. הרבה שחקני פוקר שמשחקים לייב עם בליינדים של 25$/50$ לא יכולים לנצח במשחקים של 0.25/0.5 אונליין. עובדתית AA ייצר לך יותר רווח מ-23. אני מסכים ששחקן ברמה גבוהה עם משחק פוסט פלופ מצויין, יכול לשחק חלק נכבד מהידיים שהוא מקבל, ולידעתך גאס התמתן מאוד בשלוש שנים האחרונות, בעקבות חשיפת דרך המשחק שלו בפוקר טלויזיוני. אל תאמץ את המשחק של הנסן או דאררר, ברמות הגבוהות הם מחוייבים לחרוג ממשחק "סטנדרטי" על מנת לייצר רווח: רנדומזציה של פעולות על מנת לא לייצר דפוס פעולה. אם אתה משחק עם שחקן טייט תגנוב יותר קופות ובליינדים, אבל אם אתה מזהה חוזק ממנו,מה ההגיון שתכנס עם יד פחות טובה? אתה יכול להשתמש בזה כחלק מה-metagame שלך, כלומר לייצר תדמית פרועה שתניב פירות שתחזיק ביד מעולה והיריב שלך ינסה להזיז אותך מהיד או שהוא תפס יד בינונית.

אבל זה הכוונה שלי

לשבור תדמית אני ידוע כאחד שמשחק רק עם ידיים חזקות אני נגד לראות כל פלופ ואני מנצל את התדמית הזו מדי פעם להיכנס עם ידיים חלשות

modz0r

New member
תגיד, אתה עושה צחוק?

"בניתי לי תדמית כבר של אחד שמשחק עם 23 כמו זוג אסים" - אתה אמרת את זה. עכשיו אתה אומר שאתה ידוע כאחד שמשחק רק ידיים חזקות? לא נמאס לך?

modz0r

New member
אז אתה ידוע כשחקן שמשחק הכל, ורק ידיים חזקות

זה יפה, מוצלח מצידך.

לא משחק הכל

לא משחק ידיים שלא קשורות כמו A9A8A7 הוא Q3 וכאלה אני משחק לרוב עם ידיים שייתנו לי מצב לקנטה וצבע

modz0r

New member
השיחה הזאת לא הולכת לשום מקום

אתה הגזמת עם מה שאמרת בקשר ל"שיטת משחק" שלך, ואתה עכשיו מנסה להפוך את זה למשהו הגיוני יותר אחרי שראית את התגובות של כולם.

Papito

New member
תקשיב, למה אתה משקר לנו?

מה אתה מנסה להוכיח בזה? זה לא מבייש אותך שפעם אחרי פעם מוכיחים לך סתירות בהודעות שלך ושקרים שאתה מציין? אם הייתי נתפס עם שקר לא הייתי חוזר לעולם רק מהבושה, ואתה נראה כמו אחד שחוטף ובא לקבל שוב. בוא נפסיק עם זה, תהיה חבר פורום מהשורה, בלי כל הערימות שקרים והנסיון להוכיח משהו שהוא לא אתה ושאין לך. תהיה נקי ואמיתי, זה יותר חשוב מכל פוקר

Papito

New member
אתה מזכיר לי חבר של חבר ששיחקתי נגדו פעם

שבתחילת המשחק לקח אותי בסיבוב עם יד מעפנה ואחרי הסיבוב טרח להסביר לי שלא משנה איזה יד יש זה הכל מזל ו"מה שבא בא" ועובדה שהוא ניצח אותי עם כל החישובים והזמן שלקחתי בסיבוב. בסוף הערב אמרתי לו תודה שעכשיו יהיה לי פול טנק באוטו וסיגריות לכל השבוע בזכותו

אם אתה חושב שאני רואה כל פלופ

אז אתה טועה אני משחק אולי 20% מהידיים שאני מקבל אני די שמרן אבל כדי לא להיות צפוי מדי פעם אני משנה את המשחק שלי ואשמח אם תקרא לי לשחק איתכם פעם ואז לי יהיה סיגריות לכל השבוע סתם אני לא ממעיט באף אחד אבל אני לא אוהב יהירות

Papito

New member
אני ממש לא יהיר

אני פשוט חושב שהשיטת משחק שלך אידיוטית. ולהמליץ עליה כאל שיטה טובה זה בגדר סיכון שבנאדם לא אחראי שיקרא כאן בפורום יחשוב שהבחור (אתה) יודע על מה הוא מדבר, ישחק ויפסיד את הכסף שלו, ואז יחפש את הכתובת שלך, לא נעים....

shaywh

New member
בגדול כדאי לשחק פעם ב קלפים נמוכים מפוזישן

כדי לגוון את טווח הידיים. אבל רצוי שאלה יהיו קלפים עם פוטנציאל פלופ טוב ושבקופה יהיו כבר כמה שחקנים כדי שכל העסק ישתלם. אבל להשוות אול אין בטורניר זאת בדיחה גרועה.

חבל שאין לי את כל

הסטטיסטיקות כמות הכסף שהרווחתי מהידיים האלה 23 ודומיהם נראה לי הרבה יותר גדול מהקופות שלקחתי על קלפים גבוהים ואני אתן לך דוגמא יום שלישי האחרון שיחקנו חמש ידיים הבליינדים 1\2 אני עם 34 יהלום הקפצתי ב15 אחד אחרי השווה ואחד אחריו הקפיץ בעוד 15 הרביעי השווה החמישי ברח אני השוויתי וזה אחרי השווה בפלופ יצא 345 אני ידעתי שמישהו מחזיק במשהו כמו AJ AK או זוג לכן פחדתי מהסט עשיתי צק אחד אחרי מקפיץ ב15 כולם משווים קלף הבא נפתח 3 פה כבר ידעתי הם שלי עשיתי צ'ק אחרי מקפיץ אחד בורח השני משווה ואני משווה בקיצור בריבר יצא A כולם נכנסים לאול אין כמובן גם אני לקחתי פה קופה של כמעט 150 ש"ח שעלה לי להיכנס אלייה שבע וחצי שקל השניים האחרים אגב היו עם אחד עם זוג מלכה והשני ביג סליק ואם תגיד לא כל יום ייפתח לי פלופ כזה גם כשאתה נכנס עם אס מלכה לא בטוח שתיקח המהלכים האלה גורמים לשני דברים מעולים בשבילי כשיש לי יד טובה כמו AA KK QQ ודומיהם אני מקבל השוואות לפני הפלופ וגם כאשר נפתח פלופ גבוה יש לי בסיס טוב לבלוף נכון שלפעמים אני גם מפסיד אבל תאמין לי גם עם ידיים גדולות מפסידים

modz0r

New member
דוגמא אחת לא מייצגת את הכלל

אף שחקן בעולם, אבל אף שחקן, לא יכול להרוויח מלשחק איך שאתה מדבר, בטווח הארוך. הבאת את גאס כדוגמא, וזאת בדיחה עצובה, כי זה כמו לתת את טוני אולאין כדוגמא לזה שלהכנס אולאין כל יד זה רעיון חכם. גאס לא משחק כל יד, אלא הוא משחק אגרסיבי את כל הידיים שהוא כן משחק - אם אתה לא מבין את ההבדל, אתה באמת צריך להתחיל לקרוא על פוקר.

מי אמר שאני משחק כל יד

אני בוחר ידיים מסויימות כאשר אני בפוזישן וכאשר אני נכנס אני אגרסיבי אפילו אם הקלפים האלה 23

modz0r

New member
קודם כל - אתה אמרת

ציינת בפרוש שאתה נכנס לכמעט כל יד, וכל הזמן מעלה עם ידיים שיש בהם 2345. דבר שני, "השתמשת" ביד הזאת כדוגמא לזה שהאסטרטגיה שלך עובדת - להשוות רייז של 10% מהצ'יפים שלך, ואז להשוות אולאין עם 23 זה לא אגרסיבי, זאת ההגדרה המדוייקת של calling station.

תראה לי איפה אמרתי שאני נכנס כל יד

השוויתי כאשר יש לי פול האוס אם לא שמת לב ואם זה לא תשווה אני לא יודע עם מה כן

דם הבן

New member
אתה מפספס את הנקודה

זה לא משנה אם הרווחת יותר מידיים נמוכות מאשר עם ידיים גבוהות. מה שמשנה זה אם הרווחת יותר מאשר הפסדת עם ידיים נמוכות. ולמרות שאתה בטח תגיד שהרווחת יותר מאשר הפסדת, הסיכוי לזה נמוך מאד (אבל קיים כמובן) ולא יחזיק לאורך זמן.

למעלה