איזה יאוש, אף אחד לא תומך בלידת בית

S e x y N i n e

New member
קבעתי סיור לחדר הטבעי של ליס

נראה לי שזה עמק השווה מבחינתי, גם טבעי וגם בבית חולים. אני מרגישה יותר שלמה עם זה. מקווה שלא אכזבתי אף אחת...

סטיוויה

New member
בהצלחה במה שתבחרי אבל אני כן

רוצה לומר שעם כל הכבוד להגדרות של בתי החולים כמו "מרכזי לידה" "חדר טבעי" וכ'ו זה עדיין בית חולים,עם שיקולים שלא בהכרח תמיד מעמידים את היולדת בראש סדר העדיפויות. וחשוב לזכור את זה כשהולכים ללדת שם. ולא להיות באשלייה שבגלל השם אז גם ככה הכל יתנהל. אבל שיהיה לך המשך הריון טוב וחווית לידה מתקנת.

S e x y N i n e

New member
תודה. הפעם אני אעמוד על שלי ולא

אתן לאחרים להחליט כלום בלי לשתף אותי.

ממליצה לך מאד גם על סיור במאיר

אם כבר תחליטי ללדת בבית חולים, הם בעיני (מנסיון של שתי לידות) הכי פתוחים ומתחשבים אל תתני למרחק להטריד אותך כי זה בסה"כ 20-30 דקות נסיעה, וגם לליס לוקח בערך אותו זמן.

שיהיה בהצלחה!

את ממש לא מאכזבת, את צריכה לעשות מה שאת מרגישה הכי טוב איתו. כמו שכתבת, תבואי מוכנה מבחינת ידע ותידעי את בעלך בדיוק במה את רוצה או לא רוצה ושהוא ילחם גם, כי לא בטוח שיהיה לך כח (אני מקווה שבכלל לא יהיה צורך במאבקים). בהצלחה ולידה קלה!

S e x y N i n e

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אתן נשים מקסימות, מיוחדות והלואי שתצליחו לשנות ולו במעט את הגישה ללידות בארץ.

lavendula

New member
שיהיה בהצלחה!

תגידי, אם שקלת לידת בית, אני מניחה שמבחינה כספית את יכולה גם לשקול מיילדת פרטית. מה דעתך? או שלניאדו ותה"ש לא מתאימים לך? אני מאוד ממליצה.

S e x y N i n e

New member
יש מילדת שאני בקשר איתה

ואני מאד מחוברת אליה והיא עובדת בתל השומר במרכז הטבעי. היא לא בעד ליס כי היא טוענת שבחדר הטבעי שם הרבה לידות מסתימות עם אפידורל וממש לא בטבעיות. החלטתי עם עצמי לא לתת לענין הכספי להכריע ולבדוק גם את תל השומר. מאיר נשמע לי רחוק כרגע אבל אולי נבדוק גם את זה.

mise

New member
עד כמה שידוע לי..

תל-השומר הוא בי"ח אוניברסיטאי, כך שהסבירות שיכנסו לך ערימות של סטאז'רים ויבדקו אותך וכו', די גבוהה.

lavendula

New member
הבעיה שבתה"ש אי אפשר לבחור מראש

את המיילדת, רק לפגוש אותן לפני הלידה. לא ברור לי איך בעד המחיר שהם גובים, אי אפשר אפילו לשריין את המיילדת שרוצים. אני מניחה שזה רחוק לך, אבל בלניאדו את יכולה לבחור את המיילדת וזה גם יותר זול. שלי הייתה מדהימה. ויש להם את המרכז לידה בדומה לחדרים הטבעיים בשאר בתי החולים. אם ויתרת על לידת בית, זו האופציה שהכי מתקרבת לזה.

למעלה