איזה כייף שכל יום אפשר לעשות V

הילית*

New member
איזה כייף שכל יום אפשר לעשות V

אז קנינו לי טבעת. טבעת שאהבתי אצל יובל קרייתי ואני לא מאמינה שנכנעתי למעצבי הטבעות הפלצנים.... אבל פשוט אהבתי את הטבעת. מאחר והטבעת זה מה שנשאר בסוף (מלבד התמונות) אז למרות היסוסים רבים שהיו לי בגלל המחיר נכנעתי לבסוף .... עכשיו נשאר לקנות גם לבן הזוג שלי (לא רצינו לקנות אצלו כי זה מאוד יקר בשביל טבעת פשוטה... אז לפחות בחלק קטן לא נכנענו)

הילית*

New member
קצת קשה לתאר

בעקרון זה זהב לבן וזהב צהוב ללא ציפוי כאשר שני הפסים הם לא ישרים. כלומר הם מתעגלים כך שפעם הלבן יותר רחב ופעם הצהוב יותר רחב. חוץ מזה שהעיבוד של הזהב מאוד יפה. את יכולה לדמיין מההסבר שלי?

הייתי השבוע ביום ראשון בבוקר

גם אצלו וגם אצל זיווה דן וגם אצל גמוס ... הסתכלתי על התכשיטים אצל שלושתם.. יכול להיות שאנ לא מתכוונת לאותה הטבעת שתיארת אבל, מה שראיתי זו טבעת יחסית רחבה והזהב הצהוב והלב כאילו מלופפים אחד בשני אבל אין סימני ליפוף אלא בכל פעם שמסובבים את הטבעת חלק אחר של הזהב נראה פעם בצהוב ופעם בלבן ובכל פעם זה ממשיך פעם צר ופעם מתרחב. כאילו שיש בה תנועתיות..מעין זרימה כזו. אז אפילו אם זו לא אותה טבעת זה לפחות מה שבמקרה ראיתי בסיבוב ביום ראשון וחשבתי שאנחנו מתכוונות לאותה אחת. ראיתי גם את הטבעת שאתל ראתה.

הילית*

New member
זו אותה הטבעת כנראה אבל שלי

לא כ"כ רחבה (היא גם לא דקה)- משהו באמצע. מה את חושבת עליה?

הטבעת מאוד מיוחדת בגלל שילוב הצבעים

שיוצרים תנועה. אישית, אני לא אוהבת שני צבעים של זהב.

הילית*

New member
לא חשבתי על הזרימה, התנועה

כמו שאת הגדרת אבל זה נותן לעיצוב עוד משמעות שקשורה לחיי הנישואין (בר שלי עוד יגיד שאני מתחילה להגזים עם הפרשנויות אבל אני אוהבת לתת לדברים משמעות!)

סטארי1

New member
וכמה עלתה הטבעת?

אנחנו גם קנינו טבעות. אני קניתי אצל זיווה דן (1300 ש"ח) וג´ונס ב"טורקיז" בירושלים (430 ש"ח).

אתי@

New member
ליעל, הילית וסטארי - איזה רוחב

של טבעות לקחתן??? כי אני הסתכלתי על טבעות אצל גמוס, זיוה דן ויובל קרייתי והמחירים היו הרבה יותר גבוהים. אצל קרייתי וזיוה דן המחירים של מה שאהבתי התחילו ב - 2,250 ש"ח ואצל גמוס התחילו ב - 1500 ש"ח. הבנתי מכן שהמחירים הרבה יותר זולים - יעל קנתה ב - 850 ש"ח ואתן קניתן ב - 1300 ו- 1500 ש"ח... אז רציתי לדעת מאיפה הפער הזה... אולי בגלל כמות הזהב, או בגלל העיצוב או שסתם אני תמיד אוהבת את הכי יקר???

הילית*

New member
קודם כל אם משלמים מזומן יש 10%

הנחה ואנחנו רצינו את ההנחה (דרך אגב הוא לא עושה הנחה יותר מזה...) אין לי מושג מה רוחב הטבעת. הטבעת שלי לא רחבה מדי (כי אני לא אוהבת) ולא צרה מדי. הבנת למה אני מתכוונת ? בכל מקרה, אם יש לך טעם יקר ואהבת משהו אז תלכי על זה. הרי לא כל יום קונים טבעת נישואין ואל תצטערי על מה שאת לוקחת, כי אז תמיד אותה טבעת אהובה תהיה לך בראש ועוד איזה שנה תרצי לקנות אותה...

סטארי1

New member
דווקא שלי ממש רחבה

כולה מזהב צהוב עם קצת תבליטים. אין לי מושג מה המחירים של הטבעות האחרות. אותה אהבתי ורק עליה שאלתי... ואגב שילמנו בוויזה, לא במזומן

dvorah

New member
מחירי טבעות

מחירי טבעות מושפעים מכמה וכמה גורמים: 1. עבודות יד של מעצבים עולות יותר מטבעות מוכנות שקונים בחנות. (משלמיםעל העבודה ועל הייחודיות של הטבעת). 2. כמות הזהב - צורפים קונים זהב לפי משקל וגם מחיר המוצר הסופי (הטבעת) מושפע מכמות החומר ששימש בעבודה. טבעת דקה ופשוטה תעלה כמובן פחות מטבעת מאסיבית. 3. איכות העבודה ומוניטין המעצב - כמו בכל מקום גם בתחום הזה המעצבים נבדלים זה מזה באיכות העבודה שלהם. בתור מי שקצת מבינה בתחום (סטודנטית לצורפות) אני סבורה שאיכות העבודה של יובל קריתי וזיוה דן טובה יותר מזו של גמוס למשל (אצלו ראיתי מס´ טבעות שהחיבורים שלהן בולטים או שהיו בהם פגמים אחרים שאולי לא נראים לעין לא מיומנת אבל לי הם ישר צרמו). מעצב שמחשיב את עצמו או שיש לו מוניטין טוב לא מהסס לגבות על כך יותר כסף. כך שיכול להיות שטבעת עם אותה כמות זהב תעלה יותר אצל מעצב מסויים מאשר טבעת דומה אצל אחר, קצת פחות נחשב. יובל קריתי למשל יחסית יקר יותר משכניו לרחוב - גמוס וזיוה דן.

אתי@

New member
מה שאת אומרת ברור

אבל אני השויתי הצעות מחיר שאני קיבלתי לעומת הצעות מחיר שיעל, אתל והילית קיבלו והמחירים אצלי היו גבוהים כמעט פי 2!!! מוזר... כנראה שיש לי טעם ממש יקר, כי מבחינת העובי נראה לי שבחרתי טבעות רק בטיפה יותר רחבות ממה שהן לקחו...

למעלה