איזה כייף שכל יום אפשר לעשות V

אז תנו לי לספר לכם סיפור בקשר

לרגע האחרון וטבעות: אנחנו הזמנו את הטבעות שלנו כפי שציינתי כבר בפברואר. המעצב ביק´ לפחות חודש להקטנת הטבעת. לאחר חמישה שבועות הודיעו לי שהטבעת מוכנה. יומיים לפני שבאתי לקחת אותה פרצו לחנות וגנבו את הטבעות.... התקשרו אלי וביקשו שבועיים להכין חדשה. הגעתי לאחר שבועיים, והטבעת היתה קטנה. אמרו לי - יומיים עד שיהיה מוכן. הגעתי לאחר יומיים וביקשו שאחזור שבוע לאחר מכן. בקיצור, לקח יותר מחודשיים עד שהטבעת שמאד מאד רציתי, היתה מוכנה. אני לא בעד להשאיר דברים לרגע האחרון.....

אפרופו מחירי טבעות - מקום זול

במקרה הייתי בקניון רמת-אביב ובשעה שחיכיתי לחברה שתצא מאיזו חנות, נכנסתי לחנות ´רביד´. יש שם טבעות נישואין יפות מאוד (לדעתי), בסגנונות קלאסיים לסוגיהם, בכל גווני הזהב ובמחירים של 300-500 ש"ח. אני לא מכירה את איכות העבודה שלהם אז ההמלצה מוגבלת מאוד, אבל אם למישהו יש עוד נתונים, זו בהחלט יכולה להיות אופציה נוחה.

*שיר

New member
"רביד" זו חנות הבית שלי לתכשיטים ../images/Emo9.gif

אני מאוד מאוד אוהבת את החנות ואת התכשיטים שיש שם. המחירים סבירים ביותר והיחס נהדר - הם נותנים אחריות לכל החיים ועושים תיקונים מתי שצריך, כולל ניקוי והברקה של תכשיטי כסף שמשחירים, לא משנה כמה זמן עבר מהקנייה. זו בהחלט תהיה החנות הראשונה שזה נלך לבקר. מומלץ ביותר.

תמרה*

New member
ושוב אתן את ההמלצה שלי בנושא:

ראומה, באבן גבירול ליד לחם ארז (קרוב ללונדון מיניסטור) אחרי ביקור בחנויות בדיזנגוף מצאנו אצלה בדיוק את מה שאהבנו, טבעת לי וטבעת לירון כבדות מאוד זהב 14K מצופב בזהב 24K עלו 2500 ש"ח (נראה יקר עד שמרגישים כמה כבדות הטבעות

למעלה