איזה כייף שכל יום אפשר לעשות V

הילית*

New member
תודה!

זה הדבר השני אחרי השמלה שריגש אותי (בן הזוג שלי טוען שאנחנו הנשים כאלה דפוקות עם הרגשנות שלנו ואני אומרת שזה מה שיפה בנו!!!)

אתי@

New member
יש לו דברים יפים מאוד, אבל באמת מאו

מאוד יקרים...

*שיר

New member
מזל טוב, תתחדשי! ויש לי גם שאלה

מה עושים עם הטבעת עד לחתונה?!

*שיר

New member
אני לא מאלה שמסוגלים לקנות משהו ../images/Emo10.gif

ולשים במגירה... אני חייבת מיד, ישר מהחנות, עוד עם התגית, ללבוש את זה. לחכות חודשיים?! אני אמות!

הילית*

New member
אז אל תקני בינתיים.

תראי אותנו (רק 25 יום לפני קנינו). בינתיים תסתכלי, תראי מה את אוהבת ואז יהיה לך הרבה יותר קל לבחור יותר מאוחר. ושלא יבלבלו לך את המוח שזה לוקח שבועות ליצור טבעת לפי המידה א. לי במקרה הטבעת הייתה מתאימה לאצבע בצורה מעולה אז ישר לקחתי ב. 10 ימים להכנת טבעת נראה לי מספיק זמן

dvorah

New member
תלוי אם את קונה בחנות או אצל מעצב

בחנות אם יש לך מידה סטנדרטית ואת מוצאת משהו שטוב לך כמו שהוא, את יכולה לקחת ישר. וגם אם צריך תיקונים או טבעת חדשה לגמרי - זה לא לוקח יותר מדי זמן. אם את הולכת על טבעות של מעצבים זה סיפור אחר כי זו עבודת יד וזה לוקח יותר זמן. בתקופות עמוסות יכולים להגיד לך להמתין גם חודש וחצי לטבעת. אנחנו הזמנו בערך חודשיים לפני החתונה והמעצבת אמרה שזה "ממש ברגע האחרון", אמנם בסוף היא סיימה אותה לפני הזמן, אבל לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים. מקסימום תזמיני אותה כדי שיכינו אבל תאספי אותה יותר קרוב לארוע.

*שיר

New member
לא נעים לי להגיד,

אבל יש לי פה גדול , ואני אומר בכל זאת:"יאללה יאללה". מי שאומר לי לבוא חודשיים מראש שיילך לחפש את החברים שלו. אני יודעת שתיכף תרצחו אותי, אבל עם כל הכבוד מדובר רק בטבעת. נכון, טבעת נישואים, אבל בכל זאת. בעיני, זה בסך הכל כמו ללכת ולחפש תכשיט מאוד יפה. אז אני מוכנה להשקיע קצת יותר כסף, וקצת יותר זמן, אבל חליק, חודשיים מראש?! לא בשבילי. אני רוצה לראות ולקחת. כמו שסירבתי להכנע לתכתיבים של חנויות הכלות (וראיתן שעמדתי בזה יפה!) ככה אני מסרבת להכנע גם לעניין הזה.

dvorah

New member
לא צריך להתעצבן

אם תקני בחנות לא תצטרכי לחכות כל כך הרבה. פשוט בעבודת יד זה לוקח יותר זמן, זו עובדה אובייקטיבית שאין מה לעשות לגביה. ואם המעצב גם עמוס בהזמנות קודמות אז הוא לא יכול להספיק. בתקופות פחות עמוסות הוא יכול לעשות את זה מהר יותר, זה לא עניין של פרינציפ כדי לתת לך לחכות אלא פשוט זה הזמן שלוקח להכין. אבל כאמור - לא חייבים ללכת למעצב יש טבעות מוכנות יפות מאוד גם בחנויות ואם את מוצאת שם מה שאת רוצה - אני בטוחה שהם יכולים להתארגן בזמן קצר יותר.

*שיר

New member
אני לא מתעצבנת ואני מעריכה מעצבים

אבל כבר נמאס לי שכל דבר צריך להיות מיוחד ומדהים ולחשוב עליו שנה מראש... לא מתאים לי, מצטערת.

הילית*

New member
ממש ממש מסכימה איתך.

אנחנו לפי כל הדעות כנראה קנינו ברגע האחרון ואת יודעת משהו- שום דבר לא קרה. במקרה היתה טבעת בדיוק למידה שלי אבל גם אם לא אז המעצב היה מתאמץ קצת ועושה לי אותה בזמן. ושתיפסק הפלצנות הזאת בעניין להזמין מלא זמן מראש... (באמת אפשר לחשוב שהם הולכים לכרות את הזהב...)

למעלה