איזה כיף היה!

bubaale

New member
נשלח לפני הזמן-../images/Emo80.gif

שניהלה שיחות ערות עם יהלי במהלך ההופעה..

איזה כיף היה!

חזרתי מההופעה היה מזה אחלה סתם ביאסתם אמרתם שלא יהיה טוב וזה שהם לא ישירו הרבה והם דווקא שרו הרבההההההה הגעתי בעשר ומאז שהגעתי לפחות 10 שירים הם שרו אם לא יותר ובסוף גם את על הרצפה וערומים והיה מזה סבבה! הם שרו גם את גשם חזק, איש קש מכה אפורה ועוד לא זוכר...

bubaale

New member
היה מושלם.../images/Emo19.gif

הופעה אדירה!!! יהלי כזה מתוק ונלהב! בכלל- שרו שירים מעולים, נתנו הופעה מצויינת- הכי בסדר שאפשר להיות בהתחשב במקום! יאי! עמדתי שורה שנייה וקצת ראשונה!
הם כל כך חמודים. חיחי, שחר הפשיט את פיטר. ררר. עשיתי שלום לאלדד הנטוש, והוא חייך, ונראה די נרגש! אחד הערבים היותר מדהימים שהיו לי. עם ובלי קשר למוניקה...

fushi e

New member
חחחח ברור שאלדד יהיה נרגש

מי כבר יעשה לו שלום?:] לא אבל אני אוהבת אותו דווקא למרות שהוא קצת מסומם .

bubaale

New member
הוא היה כזה מסכן!../images/Emo80.gif

חברה שלי, ידיד שלי ואני ניסינו לתת לו צומי כדי שלא יעלב! ד'ה ידיד: "אני אפילו לא יודע איך קוראים לו, אבל תראו איזה נטוש!" הוא היה די חמוד אבל
...

fushi e

New member
../images/Emo6.gifחחח חמוד.(הידיד)../images/Emo95.gif

נו אלדד תמיד נראה מבואס.. זה לא שהוא נטוש.

Holy Cow4

New member
היה קטע מצחייק איתו בהופעה אחת

מישהי צרחה לאלדד "אלדד, תעשה לי ילד!" והוא הסתכל עליה במבט של "WTF". ובסוף ההופעה היא באה אליו (אני הייתי איתו. חחח, הייתי איתו. "דיברתי איתו". רציתי לבקש חתימה). היא: שמעת את הצעקה? הוא: כן, אני פשוט לא הבנתי - למה? היא: מה? אלדד תעשה לי ילד? הוא: כן, לא הבנתי את זה, שלא נדבר על זה שכבר עשיתי כזה דבר. וכן הלאה וכן הלאה. אבל הפרצוף שהוא עשה עדיין קורע אותי. אני ברגע זה נשפכת מצחוק על המקלדת

JaWbreaker15

New member
ב9.8.03 בפיוז'ן?

זה היה כיף. אני וחברה שלי צעקנו לו, ובאמת היה לו מבט של wtf?! ואחרי זה שאלנו אותו אם הוא שמע, והוא אמר שכן, אבל הוא לא היה בטוח, כי אף פעם לא צועקים לו, אלא לפיטר או משהו ;P ואז הוא אמר שאת הילד שלו הוא כבר עשה (; וכשצעקנו, כולם שמעו וצחקו, כי היו יחסית מעט אנשים. היה כיף (; יעל

Holy Cow4

New member
זו את?! ../images/Emo12.gif

אני הייתי תורמת העט, אם את זוכרת? זאתי שנתנה לכולם שיחתמו להם עם העט שלה. אז כשאת דיברת עם אלדד, אז לפני או אחרי הוא חילק חתימות. ומתישהו, לפני שהוא חתם לי, מישהי באה אליו וביקשה ממנו חתימה אבל לא היה לה עט, אז נתתי מרצוני. ואז אלדד קרא לי "תורמת העט". חמווודדדדד
! אני העזתי לקרוא לעצמי "Pen Girl". זה היה גדול! הצעקה שלך ושל חברתך! אני נשפכתי מצחוק באמצע ההופעה!

JaWbreaker15

New member
גם לי היה משהו עם עט ;P

כשיבקשתי חתימה משחר, נתתי לו את העט שלי ואז שכחתי אותו אצלו. וכשרציתי לקבל חתימה מפיטר, באתי אל שחר ושאלתי אותו אם אפשר את העט, ומישהו ירד עלי ;P סתם (; תודה (; אוי, ההודעות האלו כאלו גרופית... טוב, בסדר, שיהיה (; אגב, תכננו לצעוק לכולם, צעקנו ליהלי אבל אף אחד לא שמע, ולשחר ולפיטר זה לא יצא משום מה ;P העיקר שאלדד יצא מרוצה (; יעל הגרופית

Holy Cow4

New member
../images/Emo98.gif

דווקא אני זוכרת שמישהו צעק לפיטר ולשחר "תעשה לי ילד". אני לא שמעתי שצעקתן ליהלי, וכשראיתי שאף אחד לא צועק ליהלי, רציתי לצעוק לו משהו אבל לא יודעת למה... בסוף לא עשיתי את זה
. יהלי גררררר
... והנה עוד דוגמא לגרופית ממוצעת. היי מיסטר, אני גאה בזה
! ויש לי שאלה: WTF היה השיר הזה שיהלי ריפראפ בו? "אני כלב זקן שכל הזמן אומר כן לא מפסיק לעשן אני לא מתלונן יש לי ילד שמן אני לא נושם אני רק מנגן". הוא שר את זה כל כך מצחיק. סאבלימיהלי. יהלי די. MC יהלי. דממה! יהלי על הבמה!

JaWbreaker15

New member
כן, זה היה מצחיק (;

אגב, הוא שר את sweet 16 אחרי שידיד שלי ביקש. ואת הפוך בשמש לא ;P יעל

Holy Cow4

New member
באמת היה חסר הפוך בשמש

איפה שהוא שם בהדרן
ודרך אגב, ידיד שלך במקרה צרח את הבקשה שלו כי נדמה חי שאני שמעתי מישהו צורח שם את זה. אךך, היה לי חסר רקוויאם לבלונדינית. איך אני מתעמקת בזה, הא
?

JaWbreaker15

New member
יאפ (;

גם אני (; כן... נראה לי שיכלו לשמוע כל צרחה, כי היו שם ממש מעט אנשים ;P חבל שלא הוספתי את הפוך בשמש לפלי ליסט.. רעיון מעולה... יעל

חחח הראפ הזה היה פשוט נוראי

(את מדברת על ההופעה של שחר בג'ה פן נכון?) זה היה כ"כ מצחיק אני נקרעתי כל השיר מצחוק.. אח"כ צחקתי קצת עם יהלי על זה... הוא אמר שהוא סובולימינל.... חחח ואמרתי לו שאני רגילה לרמה יותר גבוהה ממנו.. הוא היה ממש נחמד באותו היום.. ושחר היה כזה חמוד איך שהוא התלהב מהסלנג של המוזיקה השחורה שהוא רק למד...

Holy Cow4

New member
לא, דווקא אני התכוונתי להופעה--->

בפיוז'ן שהייתה לפני שלושה חודשים בערך. הופעה של מוניקה בהרכב מלא. למה? אנטיסוציהלי שר את השיר הזה גם שם?

Holy Cow4

New member
אני אוהבת כשיהלי מראפראפ

הוא עושה תנועות מצחיקות/מא-גניבות. זה כמו כשהוא שר הר של בייגלך בהופעה

למעלה