ותגובה שלי ../images/Emo13.gif
אז אני אפרט קצת יותר... הגעתי עם חברה שלי, ואז חיכינו לטל (טולה) ואז הגיעו עוד אנשים שחברה שלי הכירה אז סתם היינו איתם וב8 וחצי נכנסו. התחלנו לשחק שם במשחקים שיש וטל דיי התלהבה מזה... העובדים שם קצת הציקו כל הזמן באו ודיברו, אבל היה נחמד. אחרי זה כשהלכתי לקחת שתיה, לפחות שניסיתי, פתאום נתקלתי ביעל (יעל חולה על פיטר) ובירדן שזאת חברה שלה. ואז דיברנו ודיברנו ותכננו כבר מי לוקחת מה ואז התנחלנו ליד\על הבמה. יעל הוסיפה את השיר דם ומילי לרשימת שירים שלהם ובאמצע ההופעה פתאום יהלי שאל מי הוסיף את השיר דם, ואמרנו לו אנחנו אז הוא שר את זה בשבילנו
. חוץ מזה בין שיר לשיר דיברתי קצת עם יהלי וצילמתי תמונות ממש שוות
נראה לי שצילמתי את יהלי מחייך (מקווה שזה יצא טוב) וצילמתי את יהלי ופיטר שהם ניגנו יחד. זה היה ממש מצחיק הם התחילו לנגן אחד לשני בגיטרה וסתם שיחקו על הבמה. כשיהיה לי את התמונות אני יעלה אותם
באותו פילם יש תמונות מהאוניברסיטה ומההופעה של שחר בננתניה.. אז תצפו להרבה תמונות
המאבטחים שם היו ממש רעים ויש לי קצת חבלות מהם. אה כן, ועופר שכטר היה שם, הוא הנחה את המופע (הוא אמר איזה משפט או שתיים והלך) וכשהוא ירד מהבמה לקהל הוא גם דחף אותי והצלם שלו בכלל כמעט שבר לי את הצוור (לא אשמתי שאני גובה ומסתירה את עופר הגמד). חוץ מזה היה הופעה ממש שווה
עלה לי רק 10 שקל שזה היה נסיעה וזהו
אה, והנה השירים שהם עשו:
שנים חסומות
סאן חוזה
פרפר
בעיר הזאת
כל החברה
הר של בייגלך
מספיק בנאדם
פצעים ונשיקות
גשם חזק
איש קש