איזה כיף היה!

טולָה

New member
מי את היית? טוב שלא יצא לי משפט מו+

זר

bubaale

New member
אממ...../images/Emo19.gif

חולצה לבנה עם שרוולים ארוכים יחסית שמעליה חולצה קצרה צהובה עם שודדת ים, מכנסי היינס שחורים רחבים, שיער חום בהיר-חלק. זה בערך כל מה שאני יכולה להגיד...
[גם אדידס תכלת וגרביים צבעוניים עד הברך, אבל אני מניחה שאלה דברים שקשה לראות...] מאחוריי עמד ילד מטורף עם שיער שחור ומשקפיים, שהתלהב הרבה יותר מכל שאר האנשים והזיע עליי חופשי. [ידיד שלי, נו. אתמול גיליתי שהוא מוריד שיערות בבית השחי, וזה היה נוראי למדי...] למרות שאני בספק אם ראיתם מישהו מאיתנו [אותו היה קשה לפספס], כי הייתן מקדימה. זונות. גם חברה שלי, אוסטרלית מרושעת, הצליחה להידחף קדימה. בעעע.

ShadowiT

New member
חחחחח את הידיד שלך ראיתי, היה קשה

לפספס... אבל אותך לא זוכרת

bubaale

New member
וואלה??../images/Emo80.gif

היו שניים שהתלהבו מאוד- אחד גבוה מאוד ונראה בן 20 בערך עם שיער חום ואולי גם משקפיים. ואחד גם די גבוה, אבל נראה בן 15, עם שיער שחור ומשקפיים. מקווה שמדובר באותו אחד...
אוי, מעולם לא ראיתי את הצד המטורף שבו עד אתמול. כן, אני קטנה ונמוכה, וגם הייתי קצת מעוכה קדימה...

bubaale

New member
שהאחד שראית זה ידיד שלי...../images/Emo80.gif

אני מתרגשת ומאושרת, אז אני פחות מובנת מכרגיל...

טולָה

New member
ההופעה של אתמול

היה כ"כ ש-ו-ו-ה
זה בכלל לא היה איזו חנת קטנה ועלובה זה היה גודל של איזה קניון שלם ניראה לי[טל-הגזמת] והיו מלא דברים שווים והכל בחינם היו מכונות גדולות שקופות כאלה שיש בהם מסך מחשב כזה ומחשקים ולעשות תמונות של עצמך ולשים רקע יש לי כזה אם תרצו אני אעלה כי שלחתי לי לאמייל וההועפה היתה פשוט שווה יהלי היה מאושר מהחיים כל הזמן קפץ וחייך וגם לפיטר לא היה חסר.... הא יש לי את מפרטו היפיוף ושחר הוריד חולצה וכולם רצו חח פ'גרים ואני חושבת ש.. זהו

ShadowiT

New member
ותגובה שלי ../images/Emo13.gif

אז אני אפרט קצת יותר... הגעתי עם חברה שלי, ואז חיכינו לטל (טולה) ואז הגיעו עוד אנשים שחברה שלי הכירה אז סתם היינו איתם וב8 וחצי נכנסו. התחלנו לשחק שם במשחקים שיש וטל דיי התלהבה מזה... העובדים שם קצת הציקו כל הזמן באו ודיברו, אבל היה נחמד. אחרי זה כשהלכתי לקחת שתיה, לפחות שניסיתי, פתאום נתקלתי ביעל (יעל חולה על פיטר) ובירדן שזאת חברה שלה. ואז דיברנו ודיברנו ותכננו כבר מי לוקחת מה ואז התנחלנו ליד\על הבמה. יעל הוסיפה את השיר דם ומילי לרשימת שירים שלהם ובאמצע ההופעה פתאום יהלי שאל מי הוסיף את השיר דם, ואמרנו לו אנחנו אז הוא שר את זה בשבילנו
. חוץ מזה בין שיר לשיר דיברתי קצת עם יהלי וצילמתי תמונות ממש שוות
נראה לי שצילמתי את יהלי מחייך (מקווה שזה יצא טוב) וצילמתי את יהלי ופיטר שהם ניגנו יחד. זה היה ממש מצחיק הם התחילו לנגן אחד לשני בגיטרה וסתם שיחקו על הבמה. כשיהיה לי את התמונות אני יעלה אותם
באותו פילם יש תמונות מהאוניברסיטה ומההופעה של שחר בננתניה.. אז תצפו להרבה תמונות
המאבטחים שם היו ממש רעים ויש לי קצת חבלות מהם. אה כן, ועופר שכטר היה שם, הוא הנחה את המופע (הוא אמר איזה משפט או שתיים והלך) וכשהוא ירד מהבמה לקהל הוא גם דחף אותי והצלם שלו בכלל כמעט שבר לי את הצוור (לא אשמתי שאני גובה ומסתירה את עופר הגמד). חוץ מזה היה הופעה ממש שווה
עלה לי רק 10 שקל שזה היה נסיעה וזהו
אה, והנה השירים שהם עשו:
שנים חסומות
סאן חוזה
פרפר
בעיר הזאת
כל החברה
הר של בייגלך
מספיק בנאדם
פצעים ונשיקות
גשם חזק
איש קש
הקונפורמיסט
מכה אפורה
עירומים
על הרצפה
דם - לפי בקשת הקהל
אה כן, ופגשתי את לא משוררת.. או שזה לא ממש משוררת, לא זוכרת את הניק המדויק
וזהו

fushi e

New member
וואי אני כל כך ירוקה מקנאה עכשיו

למה לא באתי איתך?!?! לא חשבתי שהם ישירו כל כך הרבה שירים! חשבתי 4-5 טוב לפחות נהניתן :) יוווו

ShadowiT

New member
חחח לא נורא ../images/Emo13.gif

נראה לי שהם יחזרו להופיע שוב בקרוב... ליהלי כל הזמן היה מבט של התלהבות שכזאת, היה נראה שגם הוא מתגעגע להופיע עם הלהקה, אבל זה רק תחושה שלי

fushi e

New member
מהפה שלך לאלוהים:)../images/Emo95.gif

מיקודם שכבתי לי על הנדנדה במרפסת עם דיסקמן ובתוכו פצעים ונשיקות ופתאום התמלאתי עצבות:( אני כל כך מתגעגעת. טוב איזה קיטצ'ית אני.

ג ו א ט ה

New member
וואי מהפה שלך לאלוהים.. איזה

משפט אמא זה.. חחח גם משפט מורים אבל אצלי זה אותו דבר...
אמא ווווווווווו-ג-ם אבא!!! מורים.. בעע... אבל הם מגניבים ומחיקים אז מותר.. חחח כל החברים שלי שהם מלמדים אומרים לי: וואי עדי יש לך הורים כלים!...

bubaale

New member
אוי, ראיתי אתכן!../images/Emo80.gif

הילדות ההיסטריות מקדימה...
אני הייתי שורה מאחוריכן בצד. אני חושבת שאני יודעת מי את...

bubaale

New member
בצד זה באמצע...../images/Emo80.gif

אתן הייתן משמאל ליהלי, ואני קצת מימין. [הפרטים חשובים לי!
]

טולָה

New member
היסטרית../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif לעעעעע......./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני הייתי עם מכנס שחור וגופיה שחורה עם דגיג ואממ אולסטאר [יופי נורא חשוב היה לציין זאת..-לא. אני סתם רוצה להתלהב.. הא. אוקי זה הפיצול אישיות שלי דיברו ביניהם אל תשימו
]

bubaale

New member
לא שמתי לב מה לבשתן...../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

ראיתי בעיקר ילדה גבוהה עם שיער אסוף בקליפס ושרשרת [זה כל מה שהצלחתי לראות...השאר הוסתר ע"י מעריצים נלהבים אחרים]...

ShadowiT

New member
הילדה הגבוהה זאת אני../images/Emo70.gif חחחח

אבל לא היה לי קלפיס
היינו שלוש בנות על הספסל שם ואני השתדלתי שלא להסתיר, כל הזמן התקופפתי... סורי אם הסתרתי למישהו

bubaale

New member
חשבתי שזו את...../images/Emo80.gif

[עכשיו כשאמרת שדיברת עם יהלי..] קליפס, לא קליפס- לא משנה. זה מה שהצלחתי לראות... אני הייתי משמאלך ככה שלא יכולת ממש להסתיר לי. אז זה בסדר!

טולָה

New member
הא אז אני זאת שהייתי מאחוריה/לידה

חחחח כאילו.. רות כל פעם פינתה לי מקום כזה הזיזה ת'תיק.. חח אממ כדי שנאי אשים ת'רגל חח פוסתמה[אני-כן] ולפעמים הייתי ליידה.. טוב זה לא כזה משנה

למעלה