איזה כיף היה!

bubaale

New member
לא כל כך שמתי לב...../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

רוב הזמן העדפתי להסתכל על הבמה, מסיבות מובנות למדי.

חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

חזזקקקק חחחח אהבתי את הקטע שרשמתם לם ברשימת שירים.., חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתה הופעה שאווההההה!!!

טוף כל הפרטים של ההופעה כבר אמרו לפני אז אני רק אוסיף שהיה ממשששששש טוב!! ועמדתי ממש מול יהלי איזה חמוד הוא חייך וקפץ והתלהב!!! ויש לי את המפרט של יהלי (או של אלדד? אנלא יודעת הוא היה זרוק שם) חחחחח המאבטח מצא אותו אז הוא הביא לי..... איזה חמוד וגם ראיתי את טולה מהפורום וגם עוד כמה בנות שאני לא זוכרת את הכינויים קיצור היה ממש כיף!!! אבל רציתי שישירו "חיות מחמד" ולא היה בסוף

טולָה

New member
הא אז זאת את../images/Emo35.gif

סתם סתם חחחח הולההה

ShadowiT

New member
נעלבתי קשות...../images/Emo3.gif

אני הזאת עם השרשרת של המפרט
ד"א ג'ן (הילדה עם המשקפיים שדיברת איתה) רוצה את האייסיקיו שלך... אם יש לך

../images/Emo24.gif זכרתי את השרשרת שלך

בגלל זה שאלתי אותך אם אתם מהפורום........ חחחח גם ג'ן מהפורום?

ג'ן לא מהפורום :)

אבל נכנסתי לראות מה קוריי אכן, הופעה שווה :) ממ.. לא משוררת! את לחן, נכון? קיצררר כנסי לאייסי שלי 121888660 נדבר :)

ההופעה..

ההופעה הייתה ממש מדהימה.. נהנתי כ"כ למרות שזו הייתה מן הופעת להיטים כזו... בכל מקרה היה ממש חמוד מצד יהלי לשיר את דם.. הוא בכלל היה מתוק אלי ולחש לי באמצע ההופעה את הסיבה שבגללה בסוף הוא לא כתב אותי ברשימת מוזמנים... אחרי ההופעה פגשתי את פיטר.. שכבר זכר מי אני ואיך קוראים לי. נישקתי אותו קצת... גם על הפה :) .. והוא בסוף אמר לי ביי כפרה.. חחח חמוד שלי.... אחרי ההופעה קצת הצטערתי שהתנהגתי כמו גרופית מטומטמת.. אבל בכל מקרה זה סתם היה נחמד וכיף לעשות שטויות! ולכל המעוניין לדעת מי אני.. לבשתי חולצה ורודה ומכנסיים שחורים וישבתי על הבמה..

טולָה

New member
רציתי לשאול משו

מה הלך שם? את באת לתת לו נשיקה כזה ואז צבטת לו בלחיים קיצור מה הלך שם חח

סתם הכל בצחוקים

פיטר יודע שאני מתה עליו.. ואחרי ההופעה קיבלתי מה שרציתי :) הוא כבר מכיר אותי מהופעה אחת... זוכר איך קוראים לי... וגם יהלי.. שבגלל זה הם דיברו איתי בהופעה.

טולָה

New member
אחרי ההופעה הכוונה בקטע שכתבתי

או היה עוד משו
הא והיה נחמד לראותך

אני ראיתי אותך? מי את?תיאור..

כן אחרי ההופעה דיברתי טיפ טיפה עם פיטר.. אנסתי אותו קצת עד שהוא הגיע למצב שהוא אמר: שחר, תגיד לה...

טולָה

New member
הא וואלה../images/Emo35.gif חח ../images/Emo6.gif אממ אני

הייתי עם רות- shadowit ודיברנו איתך ועם ירדן לבשתי שחוררר

וואווו... אני ממש מצטערת אבל..

אני לא זוכרת אותך.. כנראה שאני קצת סנילית... לא נורא זה לא אשמתי זה אשמת המוח המטוגן שלי... נכון??

טולָה

New member
../images/Emo70.gifBITCH

סתם נסלח לך.. אם תיראי אותי שוב את תזכרי כי כאילו אני דיברתי איתך ודיבנרו כזה אני את רות וירדן.. חפיף...

היית לידנו בהופעה?

אולי תתארי קצת את עצמך.. אולי המוח הסנילי שלי יזכר...את זוכרת אותי?! מוזר, תמיד חשבתי שיש לי פרצוף ששוכחים אותו אבל מסתבר שלא.. ושאנשים זוכרים אותי...

למעלה