איזה כיף להתבונן בלי לכתוב כאן מילה

איזה כיף להתבונן בלי לכתוב כאן מילה

פתאום אני קולט את התנהלות הפורום, אנשים רחוקים אחד מהשני, לא רואים אחד את השני, ולא באמת יוצרים חיבור אלה מתנצחים, מיצרים ריבים ועוד מדברים על מפגש פורום שבעצם יותר נועד לאלו שכבר מכירים, מן מפגש של כיף. אני זוכר את היום שבחרתי לקחת חופשה מכתיבה, ואת המפגש הקטן בבאולינג. נחמד, ידידותי ועדיין זה לא מייצר את זה, את הדייט הסקרן להכיר מישהו באמת, עם שקט, עניין, הקשבה, תעוזה וחיבור לאנטיסקס-לכיף שבאדם שמולך. מעטים יבינו, יתחברו ויכתבו מהלב. שיהיה בכיף.

דקר29

New member
עם גישה כזו.. חבל שחזרת לכתוב.

תמשיך לשתוק..אולי מתי שהוא נתגעגע ונשלח לך SMS לחזור... איף!

אני מתחבר לזה

שהמפגש היה כייף. אני גם ממליץ לך להבא - להגיע למפגש "מדומה "... כאילו פשוט תזמין את עצמך . נניח, לבאולינג , תעשה לעצמך מפגש אישי, תייצר לך את זה. את המפגש הזה , עם שקט , עם הקשבה וחיבור. תתחבר לעצמך. תזמין אותך תיקח יוזמה.

תקשיב. עם כל הביקורת שיש לכם עלי, בבאולינג

היה מישהו שפשוט נכנס לטריטוריה שלי במתכוון, וזה היה מלחיץ ומאוד לא נעים. מבחינתי, כן זו סיבה להתרחק ולא לקחת חלק פעיל במפגשי הפורום, ואולי גם בכתיבה כאן. פשוט מרגיז... כל הצביעות הזו, כאילו הכל בסדר.

אז אתם ממש לא מבינים, וזה בדיוק מה שכתבתי

אתם עסוקים בלהתנגח, להנצח, הנה אפילו כאן. אין לכם כתיבה רכה, אמפתיה. כל אחד מנסה לכתוב ממדום ידעני וצודק. כשאנשים העלו כאן בעיות, אני חשבתי מה הכי נכון לכתוב בכדי לעזור. לפתוח משהו סגור בלי לבקר. חפשו, תקראו.. לא חושב שפגעתי כאן במישהו.. כפי שאתם עושים (ואולי אפילו לא מרגישים). קשר, הכרות, זה משהו עדין וכך צריך להתיחס אליו. כל הכתיבה כאן היא מאוד אינטרסנטית, יש כאן עודף סקס ופחות חיבור ריגשי האנשים הטובים באמת שכתבו כאן כבר לא כותבים, וזה מה שמפריע לי. זה היה פורום של כולם, והוא נישאר שלכם. חבל

דקר29

New member
[ממשיכה ת'כיוון] תגיד, מישהו מכריח אותך?

יאללה כבר עם ההתבכיינות הזו שלך. לא בא לך טוב מה שהולך פה? תעיף ת'פורום הכרויות 30+ מהמעודפים שלך.. זה יעשה לך רק טוב ותכלס גם לנו. ואל תחשוב שלא פגעת פה במישהו.. פגעת פה במספיק נשים שלא כיבדת את הרצון האישי שלהן להתרחק ממך.. אז בקפיצת היפ הופ מסורתית.. דלג!

פנומן 72

New member
הלו הלו הלו הלו

מה לעזאזל הולך פה מאחורי הקלעים ? סססעעעמק יותר מפחיד פה מאשר להיות בתוך מאיץ החלקיקים...

אני לא מתבכיין, אני חושב שבניגוד לכיעור שלך

החיצוני והפנימי, כפי שבא לידי ביטוי בכתיבתך, אני כן מכבד כאן נשים ואנשים. כתיבתי הוכיחה זאת. לא הכרחתי כאן אף אחת לעשות משהו בניגוד לרצונה. יש גבול לשקרים ולהסתה שלך ועוד מספר אנשים צבועים, שהם אלה שאינם ראויים להיות בפורום הזה.

אביeג7

New member
../images/Emo12.gifסליחה?!?!

מכבד? אתה? הרשה לי לגחך פחחחחח
במקום לטפל בעצמך,<ודחוף
> אתה כותב פה דברים.. שעדיף שלא אגיד את דעתי עליהם
בברכת, אם לא טוב לך פה,אתה מוזמן לא להיות פה. ביוש

אם את רוצה אני אשמח לקרוא מסר ממך

לגבי אותם דברים שדעתך ראויה להיות צנועה ומכבדת. אני אדע להתיחס ולכבד את דעתך ולא להתנצח. להגיב באמת ויושר.

../images/Emo43.gif שימחת האהבה היקר ../images/Emo140.gif

הרינו להודיעך כי זכית בתחרות "החבר הבודד ביותר בתפוז". ברכות רביב

Anat for good

New member
הכייף שלי

זה לכתוב, להנות מהתגובות (שלפעמים אפילו מתייחסות לפוסט המקורי) והכי כייף, לקבל הודעות מנצנצות בכתום לתיבת המסרים שלי :)

למעלה