איזה כיף להתבונן בלי לכתוב כאן מילה

האמת שזו תגובה חשובה, שכדאי לי להעריך

לא שאני צריך לתת מקום לאנשים שעושים לי רע, אולי רק להתעלם. לקרוא ולהגיב באופן מאוד ממוקד למה שעושה לי טוב או שאני חושב שיעשה טוב לאחרים. תודה. מקווה שהבנתי אותך נכון

..

לא ירדת לסוף דעתי
לא נורא, פעם כנראה נפגש ואז נשב ונדבר

Anat for good

New member
הייתי אומרת,

שהדינמיקה בפורום מאוד מעניינת :) וכל דבר צריך לקחת בפרופורציות הנכונות :)

מעניין

זה עניין אישי ולגבי פרופורציות, למרות שזה נכון תמיד בכל עניין. יש פה כמה אנשים דומיננטים מאד שעיקר עניינם בחיים הוא להיות רע/ אלים מילולית/ ובאופן כללי לא נעים. יש כאלו אני בניהם ) שלא אוהבים את זה. מכיוון שזאת רוח הפורום וזה מקובל על ההנהלה פה שחושבת שככה זה צריך להיות, לא נותר לחריגים ( אני ) אלא לוותר. בעיה שלי.

© RoNa

New member
לא עניין של מקובל

זה לא גנון ואנחנו לא על תקן של שוטרות. מעבר לזה לא ניתן למחוק כל הודעה לא מנומסת. כמוך, גם אני איני קוראת את כל הפורום וקורה שמפספסים הודעות. אם יש משהו שפוגע בך או לרוחך, אתה מוזמן לשלוח מסר אישי עם קישור ונבדוק מה ניתן לעשות. אבל בשום אופן לא מקובל עלי שאתה מפנה אצבע מאשימה, כאילו ההנהלה כאן אשמה. מנגד אני יכולה להעביר את האשמה אלייך או לגולשים. אתם ילדים גדולים, אנשים מבוגרים מעל גיל 30. בגיל כזה היו כבר צריכים ללמוד לשלוט במקלדת. היו צריכים ללמוד מהו כבוד. תמיד יש את האופצייה הנוספת של מחיקה וחסימה. אני לא בטוחה שכדאי שנתחיל להשתמש בה למרות שזו הדרך הקלה. ולא, אני לא בעד זה. אישית, ברגע שאני רואה ויכוח, אני אפילו לא נכנסת לקרוא. סורי, מריבות דביליות לא מעניינות אותי. לכן אם משהו חושב שזה עבר את הגבול, אתם מוזמנים לשלוח לי מסר. מבטיחים לטפל בזה.

שמש 133

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם ענת. פרופורציות, פרופורציות ועוד פעם פרופורציות! מי שמתאים לו כותב,מי שלא מתאים לו לא כותב. ומי שנחשף, אין מה לעשות, צריך להיות מוכן לכל מיני תגובות. תפסיקו להיפגע מאנשים שאתם בכלל לא מכירים. תקחו רק דברים שיכולים לעזור לכם (גם אלה שקשה לשמוע לפעמים)

את שואלת ברצינות?

כי יש מספר אפשרויות, חלקן תלויות בניהול הפורום. חלקן תלויות בנו, בשפה ובדרך בה אנו כותבים. למשל כאן בפוסט הזה אני יודע להחמיר עם עצמי ולהודות שכתבתי דבר מה שאני מתחרט עליו כי הוא... בעיקר פוגע. התנצלות? כן. אני אכתוב זאת כאן. אני גם מעריך את מניעת ההדרדרות בכתיבת התגובה של הצד השני. יש אלטרנטיבות ובזה עוסק הפוסט

© RoNa

New member
מה הקשר לניהול?

רלי, אתה צריך ללמוד לא להאשים אחרים ולהסתכל על עצמך. זה פורום חברתי והדינמיקה אינה קשורה לניהול. אתה לא מתחבר לאנשים כאן כי זה אתה. זה לא בגללי. אתה זקן לפורום. החשיבה שלך שונה והחבר'ה הצעירים כאן לא מתחברים אלייך. אולי זה לא הגיל, אלא ההתנהגות השונה שלך. אני לא אומרת שאתה לא מנומס, אבל כן אתה שונה. מה שאני לא מבינה זה למה אתה חוזר לכאן כל פעם אם אתה מרגיש שלא מקבלים אותך. אני לא יכולה להכריח אנשים להיות חברים שלך. ממליצה בחום לנסות קבוצה אחרת. אולי קרובה יותר בגיל אלייך. מקווה שיתמזל מזלך. מכל הלב.

קראת כאן שאני מאשים אותך?

עניתי למילה "אלטרנטיבה" שזו חלופה למצב הקיים. בבסיס אני חושב שזו צריכה להיות עשיה משותפת לשינוי השפה והתכנים. הבנה שהפורום הזה הוא מקום רגיש שחצית הגבולות היא מאוד קלה ובמקרים רבים נעשית ללא שימת לב. כתבת שאני זקן לפורום וזה נכון. אולי זו סיבה טובה להשאר? זה שאני מפחיד אנשים זה בגלל שהם לא יודעים לקרוא בין השורות. לא באתי לכאן כדי לחפש זיון, או למהר ולהציע דייטים כמה שיותר (ואני מעריך מאוד את אחת הכותבות כאן שעודדה אותי בכיוון). אני כאן בכדי למצוא אהבה, וזה אומר לכתוב ממקום מאוד אמפתי, בשפה נקיה, בנתינה מלאה. אם אני לא טועה קשה מאוד יהיה למצוא בפוסטים קודמים שלי כתיבה פוגעת או איטרסנטית. כתבת שאני שונה? צדקת. נסי להכיר אותי.. ככה תוכלי להבין מאיזה מקום אני כותב.

למעלה