איזה כיף להתבונן בלי לכתוב כאן מילה

אוהבים אותך

כשאתה שותק

A M S T A F1

New member
תפסיקו לאכול מצות ולתקוע פלוצים גם ננסי פלוסי

בגלל אנשים כמוחם שמעקבים את התור בסופר וקונים מלא מוצרי מזון וכל החג מעבירים אותם בשירותים לא מקובל עליי מהיום חוק כל אזרח יקנה קילו גזר לשבת אין יותר למלא עגלות ותיתמודדו

אותי מעניין מי זה שמתחבא מאחורי הניקים

חחחחחח חחחח + דובר האתר + עוד מיני ניקים כאלה שצץ מידי פעם עם שלל ניקיו ומוסיף אש למדורה חובט באלמוניות (כביכול) ונעלם עד המערכה הבאה. זה הרי כל כך שקוף שזה אחד המוכרים פה , שמתנהל כמו ערס צאטים אינפנטיל חסר עמוד שידרה. יש לך מה להגיד, תאמר/תאמרי עם הניק המוכר שלך. להביא את ה"חבר'ה" מהבוידעם זו חוכמה קטנה מאוד.

krina

New member
מותר לי?

אני מסכימה איתך חלקית - יש נטייה לאנשים להיות יותר קיצוניים כאשר הם מתחבאים מאחורי ניק וירטואלי (כן, גם לי). אני חושבת שהתגובות שקיבלת פה לא נאותות - אך זהו החלק של להיות בפורומים או עולמות פתוחים שכאלו. אם תציץ בכרטיס שלי, תראה כי אני רשומה בתפוז כבר כעשר שנים - חוויתי אנשים מדהימים ואנשים שקוטלים. כשאתה בוחר להשתתף בקבוצה שאין לה שום מגבלות, עליך לקבל גם את העובדה שאולי מדי פעם תקרא דברים שלא נעימים לך לאוזן וכל מילה כתובה שלך עשויה לשמש כנגדך. אין מה לעשות - זהו האינטרנט לטוב ולרע, לך ההחלטה אם נח לך בו או לא. לגבי ההערות של חלק מהנשים פה - אולי הן נאמרו בגסות בשרשור הזה, אך נסה להסתכל על הנאמר לא רק כצורה להכנס בך אלא כביקורת על התנהגות לא נעימה שמפריעה לאחרים. אם אין לך שום עניין בביקורת - שכח מזה והתעלם. אם אתה מעונין בשיפור עצמי - נסה לראות בין השורות. חג שמח ומלא אור

אין לי בעיה לקבל ביקורת, רק שצריך לכתוב אותה

נכון, באופן מכובד, ושתי המילים האחרונות לא קיימות אצל חלק מהאנשים. תשמעי בטיול לירושלים היתה מישהיא אחת שבלי לשים לב התעלקתי עליה, לפחות ככה נראה לי אחרי הביקורת שחטפתי. אבל הביקורת הייתה רצח אופי כאילו ממש רצחתי מספר נשים. אז כן בטח שאחרי זה אני אתנהג יותר ברגישות, אבל אני מצפה שגם אחרים ידעו לעשות זאת.

צלשלספק

New member
תגיד, שאלה כנה מסקרן אותי לדעת

או יותר נכון להתייעץ איתך, שאלה ראשונה בקשר לפוסט הארוך שפתחה ורד1970 כאן למעלה. נניח וחבר היה מארגן לך טלפון של בחורה נאה - שהוא מכיר אבל אתה מעולם לא פגשת, שגרה ברמת גן והיא רוצה להגיע לבאר שבע למועדון, אבל קשה לה לנהוג את כל הדרך ולא נעים לה... היית מסכים לאסוף אותה ולהחזיר ושוב להחזיר אותה אותה כמחווה ג'נטלמנית וכרצון אמיתי לקשר? שאלה שנייה. כשאתה יוצא לדייט ראשון עם בחורה מאתר הכרויות, האם אתה מציע לאסוף את הבחורה מהבית, או לשלם בפאב, או שאתה מוכן רק חצי חצי ואם לא אז אתה לא יוצא איתה? שאלה שלישית. למה אתה כועס עלי מאז הטיול? חשבתי שנהנית...

זו כתיבה שאני מעריך. אענה לשאלותך

לגבי התשובה הראשונה אני כיום הייתי עושה זאת כמחווה ורצון אמיתי לקשר. אבל ליפני עשור הייתי עושה זאת מתוך אינטרס מיני, כי אחרת זה היה נראה לי בזבוז זמן. חשבתי על זה דווקא השבוע.. בכל זאת צריך לכבד רצונות של אחרים. מאוד קשה לי לפעמים לראות בי את ההבדלים בין עבר להווה. זה השתקף לי בפוסטים אחרים אין לי בעיה לאסוף מישהיא מהבית. זה כל הכיף. גם לשלם זה בסדר. כל הכיף זה להשרות נעימות ולזרום. כן, וגם לדעת להחזיר אותה בכל מצב. לתת לזולת את המקום שלו בכל מצב אני מאוד נהנתי ממך בטיול. אני מעריך את היוזמה והידע שלך שהפכו את הטיול לחויה נהדרת הכעס הוא על דבר קטן, שיחה בארבע עניים במסעדה שלא היתה כנה. ועובדה שהתוצאה שלה היתה מרגיזה אם כי רווח קטן בצידה

A M S T A F1

New member
אותי מעניין איך קוראים לזה שמכין את פיטמות הב

הבוטנים והאם הוא שוטף ידיים לפני היציאה מהשירותים

כרגיל - לא הבנתי

העולם מורכב מקשת של אנשים. ואתה לא מתחבר לכולם, חלקם ארסיים, חלקם חלשים וחלקם אחרים. ואתה מתמקד באילו שאתה לא מעריך. מסתבר שאתה די נוקדני ולכול אחד אתה זוכר רגע אחד של "חוסר פירגון/כנות/כיוונון". ואני מציע שתזכור את האושר, החיוך, השימחה - שכול אחד לאורך הדרך העניק לך. חבל.

A M S T A F1

New member
עברנו עת מצות נעבור גם את זה

אחי אל תיקח אישית אני לא טוב בשירשור

זה לא שאני מתמקד באלו שאני לא מעריך

פשוט אלו שאני מעריך חסרים כאן. כתיבתם נעלמה, כמו גם כתיבתי, ואני לא מתפלא על כך. אם יש משהו שחשוב לי לזכור זה שעשיתי טוב למישהו. ואם יש משהו שחשוב לי לדעת זה שעשיתי רע למישהו. אבל לא כל העולם צריך לדעת מזה, ואישתו לא צריכה לחשוב שאני ... מה שאני לא!!!

תמיד הטובים ביותר מתים

השאלה שנותרת האם הם מתו כי הם הטובים ביותר או הם הטובים ביותר כי הם מתים. ואצלך התשובה ברורה - מי שלא נימצא הוא הטוב ביותר. שנה גישה - לך לטיפול.

למעלה