דיברגנט חדש
Well-known member
1:5 בית"ר י-ם פירקה את בני ריינה בחצי גמר גביע המדינה 
וזאת כבר פעם שנייה לפני שבוע ברבע גמר הם ניצחו את החמאסניקים של בני סכנין ברבע גמר.1:5 בית"ר י-ם פירקה את בני ריינה בחצי גמר גביע המדינה![]()
יכל להיות 0:5, אך לקראת הסוף הרפו מהם והם הבקיעו שער כבוד בדקה 89.וזאת כבר פעם שנייה לפני שבוע ברבע גמר הם ניצחו את החמאסניקים של בני סכנין ברבע גמר.
אתה אוהד בית"ר ירושלים?1:5 בית"ר י-ם פירקה את בני ריינה בחצי גמר גביע המדינה![]()
כל ניצחון של יהודים על ערבים הוא ניצחון גדול ובמיוחד בגביע המדינה שזאת ממש בושה מבחינה ערכית (אך לא מבחינה ספורטיבית) שקבוצה מהמגזר תייצג אותנו בחו"ל כל כך הצטערתי כשזה קרה לפני 20 שנה כשבני סכנין עוד מהליגה הלאומית לקחו גביע ולראשונה קבוצה ערבית ועוד החוליגנית ביותר והמזוהה ביותר עם אויבי ישראל ייצגה את ישראל באירופה. כל הפסד של קבוצה ערבית בגביע זו ברכה וכל ירידת ליגה של קבוצה ערבית זאת ברכה וכל עליית ליגה של קבוצת ערבית זאת קללה.אתה אוהד בית"ר ירושלים?
נצחונם על בני-ריינה הוא בעל ערך סמבולי עבורך?
הייתי מצניע זאת לו הייתי בנעליך...
טפשכל ניצחון של יהודים על ערבים הוא ניצחון גדול ובמיוחד בגביע המדינה שזאת ממש בושה מבחינה ערכית (אך לא מבחינה ספורטיבית) שקבוצה מהמגזר תייצג אותנו בחו"ל כל כך הצטערתי כשזה קרה לפני 20 שנה כשבני סכנין עוד מהליגה הלאומית לקחו גביע ולראשונה קבוצה ערבית ועוד החוליגנית ביותר והמזוהה ביותר עם אויבי ישראל ייצגה את ישראל באירופה. כל הפסד של קבוצה ערבית בגביע זו ברכה וכל ירידת ליגה של קבוצה ערבית זאת ברכה וכל עליית ליגה של קבוצת ערבית זאת קללה.
חלפו הימים בהם אוהבי ישראל ולענייננו, אוהדי ביתר ירושלים, הרגישו צורך להצניע ולהעלים זאת מחשש מה יגידו אחרים. היום התחושה היא יותר שהאחרים יכולים לקפוץ. בזיגזגים.אתה אוהד בית"ר ירושלים?
מתאים לך...לה-פמיליה אינם "אוהבי ישראל", אלא "שונאי לא-ישראל"(*)...חלפו הימים בהם אוהבי ישראל ולענייננו, אוהדי ביתר ירושלים, הרגישו צורך להצניע ולהעלים זאת מחשש מה יגידו אחרים. היום התחושה היא יותר שהאחרים יכולים לקפוץ. בזיגזגים.
אני אוהד כל קבוצה יהודית שמשחקת מול הגויים ובמיוחד מול ערבים.אתה אוהד בית"ר ירושלים?
אני אוהד כל קבוצה יהודית שמשחקת מול הגויים ובמיוחד מול ערבים.
אוסיף ואכתוב שאני רוצה שהפועל ת"א בכדורסל תנצח את גרנד קאנריה למרות שאני לא סובל את האוהדים ה0מולנים שלהם, האם שמעת מה הם שרו במהלך המשחק הראשון שהיה ביום שלישי?
...ומדוע כל זה חשוב?הפועל ת"א ניצחה את גראנד קנריה וזכתה ביורוקאפ
דבר שמעניק לה את הכרטיס ליורוליג בשנה הבאה ויהיה דרבי בין מכבי להפועל.
נתנו משחק טוב, קלעו מס' דו ספרתי של שלשות, עברו את המאה נק', בלינקין נתן משחק מעולה וסחטיין עליהם שניצחו בספרד ופסחו על משחק שלישי (הטוב מ-3 משחקים והם ניצחו כבר ב-2 משחקים).
כי הוא לא אוהד בית"ר אלא את הקבוצות היהודיות כולן שמשחקות בחו"ל ושמשחקות בארץ נגד קבוצות ערביות. במיוחד שלקבוצות ערביות האוהדים לא מסתפקים בלהגדיר את עצמם כערבים אלא מגדירים את עצמם כפלסטינים שזה כמו לענוד טליון עם צלב קרס....ומדוע כל זה חשוב?
טוב בשביל הנפש, טוב בשביל דעת הקהל העולמית, שאנו לא רק לוחמים בערבים כל הזמן ועוד....ומדוע כל זה חשוב?
לא, לא צָפיתי ולא שמעתי מה שרו אוהדי גרנד קאנריה.אני אוהד כל קבוצה יהודית שמשחקת מול הגויים ובמיוחד מול ערבים.
אוסיף ואכתוב שאני רוצה שהפועל ת"א בכדורסל תנצח את גרנד קאנריה למרות שאני לא סובל את האוהדים ה0מולנים שלהם, האם שמעת מה הם שרו במהלך המשחק הראשון שהיה ביום שלישי?
שירים כנגד המדינה, שרו שהם לא חלק ממנה ולא מייצגים אותהלא, לא צָפיתי ולא שמעתי מה שרו אוהדי גרנד קאנריה.
מה שרו?
לא רק במשחק הזה, כבר שנים רבות, הם מראים את פרצופם המכוער ברבים:שירים כנגד המדינה, שרו שהם לא חלק ממנה ולא מייצגים אותה![]()
לא רק במשחק הזה, כבר שנים רבות, הם מראים את פרצופם המכוער ברבים:
![]()
אוהדי הפועל ת"א שרו שירי נאצה נגד המשטרה - במהלך טקס לזכר שוטרים שנפלו ב-7 באוקטובר
הפועל באר-שבע/דימונה ערכה טקס לזכר איציק בזוקשווילי וג׳י.אר דוידוב ז"ל שנרצחו בשבת השחורה בעת מילוי תפקידם לפני משחק ליגת העל, אוהדי האורחת הגיבו בקללות ותנועות מגונות. משפחות הנופלים היו בהלם מהתנהגות האוהדים. בהפועל ת"א הגיבו: "מתביישים ומתנצלים בפני המשפחות, הפועל באר-שבע והמשטרה. נפעל על מנת...www.ynet.co.il
![]()
האוהדים שרו שירי שואה, הדיין זיכה והחליט: זהו חופש הביטוי - ערוץ הספורט
בית הדין קבע שאין להעניש את קבוצת הנוער של הפועל ת''א בגלל קריאות הקהל בדרבי. הסיבה: אין סעיף בתקנון שמאפשר להתעלם מחופש הביטוי. חשש כבד בהתאחדות מההשלכות האפשריות במגרשים. האם ישנו פתרון לבעיה החמורה?www.sport5.co.il![]()
ONE.co.il
🗣️ "שימו את מכבי בתאים, תמלאו אותם בגז" 🗣️ "שימו את ירושלים בירדן" 🗣️ שירי נאצה נגד שמעון מזרחי גם אחרי הקורונה ובמשחק אימון, אוהדי הפועל תל אביב ממשיכים עם שירי הנאצה מה דעתכם? https://bit.ly/36qoWsfwww.facebook.com
1:5 בית"ר י-ם פירקה את בני ריינה בחצי גמר גביע המדינה![]()
המאמן ועוזר המאמן - יהודים.
מתוך סגל הקבוצה, כחצי מהם אינם ערבים.
היית ו
נשארת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.