איזה כיף שקבוצה המזוהה עם הימין מביסה קבוצה ערבית 😛

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה אוהד בית"ר ירושלים?
נצחונם על בני-ריינה הוא בעל ערך סמבולי עבורך?
הייתי מצניע זאת לו הייתי בנעליך...
כל ניצחון של יהודים על ערבים הוא ניצחון גדול ובמיוחד בגביע המדינה שזאת ממש בושה מבחינה ערכית (אך לא מבחינה ספורטיבית) שקבוצה מהמגזר תייצג אותנו בחו"ל כל כך הצטערתי כשזה קרה לפני 20 שנה כשבני סכנין עוד מהליגה הלאומית לקחו גביע ולראשונה קבוצה ערבית ועוד החוליגנית ביותר והמזוהה ביותר עם אויבי ישראל ייצגה את ישראל באירופה. כל הפסד של קבוצה ערבית בגביע זו ברכה וכל ירידת ליגה של קבוצה ערבית זאת ברכה וכל עליית ליגה של קבוצת ערבית זאת קללה.

certified.woke

Well-known member
כל ניצחון של יהודים על ערבים הוא ניצחון גדול ובמיוחד בגביע המדינה שזאת ממש בושה מבחינה ערכית (אך לא מבחינה ספורטיבית) שקבוצה מהמגזר תייצג אותנו בחו"ל כל כך הצטערתי כשזה קרה לפני 20 שנה כשבני סכנין עוד מהליגה הלאומית לקחו גביע ולראשונה קבוצה ערבית ועוד החוליגנית ביותר והמזוהה ביותר עם אויבי ישראל ייצגה את ישראל באירופה. כל הפסד של קבוצה ערבית בגביע זו ברכה וכל ירידת ליגה של קבוצה ערבית זאת ברכה וכל עליית ליגה של קבוצת ערבית זאת קללה.
טפש

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה אוהד בית"ר ירושלים?
חלפו הימים בהם אוהבי ישראל ולענייננו, אוהדי ביתר ירושלים, הרגישו צורך להצניע ולהעלים זאת מחשש מה יגידו אחרים. היום התחושה היא יותר שהאחרים יכולים לקפוץ. בזיגזגים.

certified.woke

Well-known member
חלפו הימים בהם אוהבי ישראל ולענייננו, אוהדי ביתר ירושלים, הרגישו צורך להצניע ולהעלים זאת מחשש מה יגידו אחרים. היום התחושה היא יותר שהאחרים יכולים לקפוץ. בזיגזגים.
מתאים לך...לה-פמיליה אינם "אוהבי ישראל", אלא "שונאי לא-ישראל"(*)...

(*) ישראל במובן יעקב, היינו יהודים

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה אוהד בית"ר ירושלים?
אני אוהד כל קבוצה יהודית שמשחקת מול הגויים ובמיוחד מול ערבים.
אוסיף ואכתוב שאני רוצה שהפועל ת"א בכדורסל תנצח את גרנד קאנריה למרות שאני לא סובל את האוהדים ה0מולנים שלהם, האם שמעת מה הם שרו במהלך המשחק הראשון שהיה ביום שלישי?

דיברגנט חדש

Well-known member
אוסיף ואכתוב שאני רוצה שהפועל ת"א בכדורסל תנצח את גרנד קאנריה למרות שאני לא סובל את האוהדים ה0מולנים שלהם, האם שמעת מה הם שרו במהלך המשחק הראשון שהיה ביום שלישי?
|עדכון| הפועל ת"א ניצחה את גראנד קנריה וזכתה ביורוקאפ |גביע| דבר שמעניק לה את הכרטיס ליורוליג בשנה הבאה ויהיה דרבי בין מכבי להפועל.
נתנו משחק טוב, קלעו מס' דו ספרתי של שלשות, עברו את המאה נק', בלינקין נתן משחק מעולה וסחטיין עליהם שניצחו בספרד ופסחו על משחק שלישי (הטוב מ-3 משחקים והם ניצחו כבר ב-2 משחקים).

certified.woke

Well-known member
|עדכון| הפועל ת"א ניצחה את גראנד קנריה וזכתה ביורוקאפ |גביע| דבר שמעניק לה את הכרטיס ליורוליג בשנה הבאה ויהיה דרבי בין מכבי להפועל.
נתנו משחק טוב, קלעו מס' דו ספרתי של שלשות, עברו את המאה נק', בלינקין נתן משחק מעולה וסחטיין עליהם שניצחו בספרד ופסחו על משחק שלישי (הטוב מ-3 משחקים והם ניצחו כבר ב-2 משחקים).
...ומדוע כל זה חשוב?

evglev1

Well-known member
מנהל
...ומדוע כל זה חשוב?
כי הוא לא אוהד בית"ר אלא את הקבוצות היהודיות כולן שמשחקות בחו"ל ושמשחקות בארץ נגד קבוצות ערביות. במיוחד שלקבוצות ערביות האוהדים לא מסתפקים בלהגדיר את עצמם כערבים אלא מגדירים את עצמם כפלסטינים שזה כמו לענוד טליון עם צלב קרס.

certified.woke

Well-known member
לא, לא צָפיתי ולא שמעתי מה שרו אוהדי גרנד קאנריה.
מה שרו?

פולגאר

Well-known member
שירים כנגד המדינה, שרו שהם לא חלק ממנה ולא מייצגים אותה (n)
לא רק במשחק הזה, כבר שנים רבות, הם מראים את פרצופם המכוער ברבים:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא רק במשחק הזה, כבר שנים רבות, הם מראים את פרצופם המכוער ברבים:
|תודה| על הקישורים, הם חלאות המין האנושי, ככה לשיר על מכבי ועל המדינה.
בושה וחרפה|!|
להקיא עליהם 🤮

למעלה