יש כבר שרשור על זה
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #1 איזה כיף... איזה כיף לראות את עדי וענת בחצר הבנים מדברות איתם. סוף-סוף הוד-צנוניותו הבין שיש בנות חוץ מקרן, אתי, דניאל ואורטל. רואים שענת במיני פריחה. גם החסינות וגם ההזמנה לחצר הבנים. העיקר... אני מבסוט
איזה כיף... איזה כיף לראות את עדי וענת בחצר הבנים מדברות איתם. סוף-סוף הוד-צנוניותו הבין שיש בנות חוץ מקרן, אתי, דניאל ואורטל. רואים שענת במיני פריחה. גם החסינות וגם ההזמנה לחצר הבנים. העיקר... אני מבסוט
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #6 כנראה שכתבנו ביחד ../images/Emo9.gif מה זה משנה מי כתב ת'שרשור... העיקר שהבנים נפתחו לבנות אחרות
ק קשקשה9 New member 1/8/11 #4 אם אתה מבסוט אז אני מבסוטה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #7 אם את מבסוטה... אני מבסוט ../images/Emo6.gif רגע... כבר הייתי מבסוט לפני ממש הביצה והתרנגולת
ק קשקשה9 New member 1/8/11 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול,שרשור המבסוטים
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ק קייזר סוזי New member 1/8/11 #49 אם עוד מישהי ידחף כמבסוט זה יהיה יותר מדי צפוי.. צריך מישהו עצבני גם.
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #54 קמצנית... רק SMS אחד?! אני הייתי מפוצץ את קייזרינה בלפחות... 3 SMSים
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #58 ../images/Emo79.gifבוקר טוב... נה נה נה נה... ../images/Emo79.gif <עפ"י מנגינת הבוקר>
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #63 ../images/Emo10.gif זה לא היה בעין מבטיח להעניק לך שיר עד השעה 14:00