אני אמתין.
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #78 גם אם באיחור... מקווה שתאהבי http://www.youtube.com/watch?v=1WmGMdaxQLk
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #81 כולה 22 דקות... עפ"י שעון תפוז ../images/Emo133.gif העיקר שאהבת
ק קייזר סוזי New member 1/8/11 #82 בסדר, אני לא קטנונית אבל אם אתה כבר בכיוון הזה כנס נכון שההתחלה של זה נשמעת כמו משהו מזרחי?
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #83 מזרחית?! לא יודע... איזה קטע, רציתי לשים ת'שיר הזה, אבל כבר שמתי אותו פעם אחת. אז... <מי בפול-ווליום? מי? >
מזרחית?! לא יודע... איזה קטע, רציתי לשים ת'שיר הזה, אבל כבר שמתי אותו פעם אחת. אז... <מי בפול-ווליום? מי? >
K Klayhamn New member 1/8/11 #84 ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif צהריים טובים לכולם ../images/Emo42.gif
ק קשקשה9 New member 1/8/11 #56 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סים סים לא אס אס......טוב?
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #64 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif החזרת אותי לחג סוכות. גדולה
K Klayhamn New member 1/8/11 #9 וכמובן ש... עד שזה כבר קורה המצלמה עפה משם.. תעבור אבל למצלמה 5 ותראה את איתן יושב במרחק 3 ק"מ מהבנות
וכמובן ש... עד שזה כבר קורה המצלמה עפה משם.. תעבור אבל למצלמה 5 ותראה את איתן יושב במרחק 3 ק"מ מהבנות
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #11 אין לי מצלמה 5 ../images/Emo201.gif וואלה היו מתים שאני אוריד את סרגל הכלים שלהם. גם ככה המחשב שלי... מחכה לנקיון של פסח
אין לי מצלמה 5 ../images/Emo201.gif וואלה היו מתים שאני אוריד את סרגל הכלים שלהם. גם ככה המחשב שלי... מחכה לנקיון של פסח
ר רגע רק רגע Active member 1/8/11 #14 מצלמה 1 חזרה לשדר אותם... כמה נחמד לשמוע ת'שיחה. כולם פעילים בה ומשתפים אחד ת'שני. וברקע... החבורה הממורמרת שרה ממיטב שירי כוכב נולד
מצלמה 1 חזרה לשדר אותם... כמה נחמד לשמוע ת'שיחה. כולם פעילים בה ומשתפים אחד ת'שני. וברקע... החבורה הממורמרת שרה ממיטב שירי כוכב נולד