איזה כיף...

Klayhamn

New member
יותר נכון --

חבורת המכשפות מדברות על סכסוכים ועל ריבים... אף אחד לא רב כרגע עם אתי אז היא מדברת על הבן אדם הבא שהיא תריב איתו -- עדי

רגע רק רגע

Active member
ראית מה זה?!

זה לא יאומן. היא גם מתמרמרת על כך שהאורחים לא קנו ת'הצגות שלה וההתחנפויות. איך אמרה לליהי בפליאה - "ראית איך לא בחרו בי?" רק שאלה - אתה בטוח שהיא מתכוונת לריב עם עדי? אני חושב שאתי התכוונה לליז. זה גם מתקשר לשיחה שלה עם יוני.

Klayhamn

New member
אה יכול להיות שאתה צודק

חשבתי שזה עדי בגלל מה שהבנות דיברו עליו קודם בחדר שינה (על השיחה של הבנים)... הריב עם ליז היה מזמן, ומאז דווקא הם היו ביחסים קורקטיים... אל תתן לשידור לבלבל אותך

רגע רק רגע

Active member
זה לא השידור (לא ראיתי אותו)

אני מסתמך על השיחה של אתי ויוני אחרי המשדר. היא קינאה ברמות מטורפות בליז ולא יכלה לקבל את העובדה שליז חסינה.

noaxxx

New member
הלוואי שאתי תריב עם עדי, אז ההפקה תמצא בה ערך

בעדי כמובן. נקווה שלפחות ביום שלישי יראו את עדי פוקחת לבן את העיניים, ואז יסגרו את הקווים.

רגע רק רגע

Active member
נועה, אני לא אופטימי לגבי עדי ../images/Emo201.gif

זה כבר יהיה בגדר נס אם עדי תינצל מההדחה. איפה הסנה הבוער כשצריכים אותו?

Klayhamn

New member
גם אני לא

אגב הגעתי למסקנה --- יש להפקה שתי דרכים לצעוד בהן, למעשה... היא יכולה לשאוף לדרמה של "הטובות נגד הרעות" -- או --- לדרמה של "התחרות על ליבו של איתן" --- ואני חושב שההפקה שוגה כשהיא חושבת שהתחרות על ליבו של איתן מעניינת יותר מהדינמיקה בין הבנות... אפשר לראות את זה מהדגשים שהם שמים בשידור המרכזי לדעתי הם שואפים לגמר של קרן + דניאל + אורטל + בחורה רביעית כלשהי שלא ברור מי היא (אתי? איילת?) אין סיכוי שהם יתנו לענבר לדעתי להמשיך עד הסוף, גם אם היא תהיה מקום 1 ב-SMSים

רגע רק רגע

Active member
בוא נקווה...

שההפקה מספיק הוגנת בעניין ה-SMSים ואם ענבר תוביל, היא תישאר. כרגע, זה נראה שההפקה מנסה כל טריק שיש לה, כדי לגמד את ענבר ולהריץ את שאר הפייב' שלהם.

noaxxx

New member
ויש אופציה שלישית..... כמובן... ../images/Emo13.gif

שאולי ההפקה שומרת צמוד לחזה סוג של קלף מנצח ליישורת האחרונה, אולי דווקא את ענבר?

Klayhamn

New member
שוב עם תיאוריות הקונספירציה נעה?

לא שומרת שום דבר, ההפקה אובדת עצות ומנסה להפוך את התוכנית למעניינת... היא לא מרגישה ש-"ענבר" זו הדרך לעשות זאת, והיא לא מצליחה לחשוב על שום דרך לשלב אותה בתוך העלילה (ובצדק, היא פשוט לא חלק מהסיפור הרומנטי שם)... ההפקה לא יכולה לרשות לעצמה להפוך את התוכנית לסוג של ה-"אח הגדול", כשהדגש הוא על הדינמיקה החברתית יותר מאשר על הרומנטיקה, כי אז בעצם כל הפורמט נופל כביכול לדעתי יצמח לאורן שיער לפני שענבר תגיע לגמר...

noaxxx

New member
../images/Emo10.gifטוב,הבנתי את הרמז,אני מכינה את עצמי לאכזבה

רגע רק רגע

Active member
הלו, אנ'לא נביא...

סתם כותב מרחשי הלב והבנה ממה שראיתי עד כה
ללא ספק, זאת אחת הפעמים שאשמח להיות טועה.

noaxxx

New member
מקווה שאתה לא נביא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרת שנינו נתאכזב ביום שלישי. למרות שברור לי המצב, כנראה שאני מנסה להיאחז במשהו חיובי, כי פשוט חבל לאבד את אחת הבחורות היותר טובות תמורת הזבל שישאר שם. ואני לא מתכוונת לענבר איילת וענת

רגע רק רגע

Active member
אין ספק ש...

אמא שלי תתאכזב. הייתה בטוחה שאהיה נביא כשאהיה גדול
ולעניין - אני מהמשוכנעים. כולי תקווה
< נשמע התחלת נאום של טקס סיום כיתה ו'
>

noaxxx

New member
../images/Emo8.gifנתפשר על נביא שקר? היו מלא כאלה בתנ"ך

boie

New member