שלום לכולם, אני כותבת מדודים שלי...
אואואוו!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל, אני שמחה לראות שכולכם הגבתם ככה, ברגש עצום שכזה! אני בקלות יכולה לכתוב פה "ואו" אלף פעם כי זה איך שאני מרגישה, אבל במקום, אני אכתוב משהו יותר עניני! אלוהים...אני חושבת שזאת היתה אחת הכתבות היותר טובות ומעניניות שראיתי מעודי!!! מאד מרגש! שרית היתה כזאת יפההההההההההה אני נמסה ישר!!! התאמצתי לא לצעוק בסלון, כי אני עם משפחה כרגע, לא נעים! אבל הלב..אלוהים, הוא רוצה לצעוק כ"כ חזק..אתם מבינים אותי... איזה מההמת!!! היא נראתה כמו חלום...כמו גן עדן.... איזה יפה השרית הזאת...עם איפור היא נראת אפילו יותר מדהימה! אני בהלם...לא יודעת כמה מרוכזת הייתי
אהבתי מאד את הקטע עם הרובים, זה היה מזה מגניב..ואיזה חמודה שהיא ניסתה לירות וכולה התרגשה..אני מבינה אותה (גם אני יריתי בנשק חי וזה ממש מפחיד) ועלק היא עושה לאבי "אבי יריתי!" איזה מותק!!! פשוט בחורה חמודה, די די אין מילים. ממש מעניין היה לראות איך הם מצלמים את הקליפ. ראיתם איך ששרית ירתה, אואו זה היה באמת קטלני כמו שאמרתם! זה פחדה כזה..
ומה עוד? הא, בקטע שלה עם אבא שלה..שהיא שרה - ראיתי לה בעיניים שהיא מתאפקת לא לבכות, כי אם המצלמה לא היתה שם היא כבר היתה בוכה, שחבתי לי ככה "לא די שרית בבקשה אל תבכי" אני לא אוהבת לראות ככה, זה קשה לי, זה צובט בלב, לא נעים...אבל היא חייכה כזה, ואז הורידה את הראש, יואו, קטע חזק ומרגש... ובאמת הכל היה נפלא ומדהים. היא נראת פשוט כמו מלאך..כ"כ יפה.. לא יודעת מה להגיד יותר.. משהו מיוחד מאד... אהבתי מאד מאד מאד! תודה לערוץ 10! תודה