איזה כתבה מהממתתתתתתתתתת

איזה כתבה מהממתתתתתתתתתת

אני נמסהההההההההההההההההההההההההה היא כל כך יפההההההההההההההההההההההההההההההה שפשוט בא למותתתתתתתתתתתתת איזה מצחיקה היא חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח כן ניקרעתיייי

איזה חמודה היא היתה! אהבתי את הכתבה! ממש כתבה יפה!
האמת הטייפ נראה בהתחלה כמו דרבוקה חחח אפילו שרית התחילו קצת לתופף עליו

omribrz

New member
באמת היה יפה

בסוף היא הזכירה טיפה את חיים הכט עם התנועות ידים חח עמוק בלב לא נשברת יש לי תקווה היה עוד קטע יפה אבי אני יריתי יוהו איזה חמודה היא ושהיא שמה את חגיגה בטיפ והלכה עם הטיפ בקיצר כתבה ממש יפה היו עוד פולל קטעים יפים ומדהימים

אני כבר בכיתי נשבעת לכם

בעיקר שהיא שרה ''אבא'' כבר ירדו לי דמעות...ושהיא רצתה לישון ושהיה לה קר...איך היא נכנסה למונית בריצהה כל הבית שלי התרגש...איזה בית בכלל כל הבניין...מרוב התרגשות נשבר לי השלט חחח... בום בום בום...אשכרה כמו דרבוקה חחחחח ומה עוד היה? אממ היא הייתה מהממת...גם בבגדים הכחולים שהיא לבשה בהתחלה חחחח... ושהיא אמרה כזה לאבי ''אבי אני יריתי זה היה מפחיד קצת בהתחלה...'' יו איזה חיוך דפקתי על הפנים...ושהיא אמרה שזה לא מפחיד בכלל וירתה כזה ברגליים יו יפה שלייייי...אני עדיין בהלם ממנה יפה שליייייייייייייי וואי אני מאושרת שזה גם הקליט לייייי חח וגם נעלמו לי הכאבי בטן ישר ששמעתי אותה חחחחחחחחחחחחחחח סופסוף... קיצר היה מדהים... וואי כמה כתבתי...חחחחח

שושיתה 1

New member
היה פשוטטט מהמם!!!../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

בהתחלה שראיתי את שרית כולי רעדתי צעקתי אלוהים איזה יופי יש לאישה הזאת כפרה עליה. אחר כך עים האקדחים והכל היה ממש קטלני , שרית שיחקתה אותה כפרה עליה. ושדיברו על אביה של שרית והראו תמונות שלו ושל אימא של שרית חדד אני אישית בכיתי היה מזה מרגש שרית שרה תשיר -אבא- היה פשוט מרגש שאין מילים רק בכיתי בקט הזה. שרית שלוהים ישמור עליך חולה עליך שי. הכתבה הזאת היתה פשוט מהממת שרית היתה מדהימה אלוהים איזה יופי יש לה אלוהים שרית היא החיים שלי מדהימה כל פעם מחדש. והקליפ הזה היה מס" 1 אני אומר לכם!!! היה ממש מדהיםםםםם , ואבי גואטה היה ממש תותח האבא ה-2 של שרית אז שרית אני חולה עליך ומאחל לך הצלחה כל החיים כי את החיים שלי לאהבה שלי אין גבול על שרית חדד חולה בטרוףףףףף ממני מכל הלב והנשמה שי
שרית חולה על הצחוק שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

הקליפ הזה יהיה מדהים

חחחחח שאמרו לפני הפרסומות משהו ג'ק באוור הישראלית משהו כזה דוד שלי התקשר אליי ''ראית שרית חדד תהיה ג'ק באוור?!''...עכשיו יהיה לי ולו משהו משותף חחחחח

Music4Life

New member
שלום לכולם, אני כותבת מדודים שלי...

אואואוו!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל, אני שמחה לראות שכולכם הגבתם ככה, ברגש עצום שכזה! אני בקלות יכולה לכתוב פה "ואו" אלף פעם כי זה איך שאני מרגישה, אבל במקום, אני אכתוב משהו יותר עניני! אלוהים...אני חושבת שזאת היתה אחת הכתבות היותר טובות ומעניניות שראיתי מעודי!!! מאד מרגש! שרית היתה כזאת יפההההההההההה אני נמסה ישר!!! התאמצתי לא לצעוק בסלון, כי אני עם משפחה כרגע, לא נעים! אבל הלב..אלוהים, הוא רוצה לצעוק כ"כ חזק..אתם מבינים אותי... איזה מההמת!!! היא נראתה כמו חלום...כמו גן עדן.... איזה יפה השרית הזאת...עם איפור היא נראת אפילו יותר מדהימה! אני בהלם...לא יודעת כמה מרוכזת הייתי
אהבתי מאד את הקטע עם הרובים, זה היה מזה מגניב..ואיזה חמודה שהיא ניסתה לירות וכולה התרגשה..אני מבינה אותה (גם אני יריתי בנשק חי וזה ממש מפחיד) ועלק היא עושה לאבי "אבי יריתי!" איזה מותק!!! פשוט בחורה חמודה, די די אין מילים. ממש מעניין היה לראות איך הם מצלמים את הקליפ. ראיתם איך ששרית ירתה, אואו זה היה באמת קטלני כמו שאמרתם! זה פחדה כזה..
ומה עוד? הא, בקטע שלה עם אבא שלה..שהיא שרה - ראיתי לה בעיניים שהיא מתאפקת לא לבכות, כי אם המצלמה לא היתה שם היא כבר היתה בוכה, שחבתי לי ככה "לא די שרית בבקשה אל תבכי" אני לא אוהבת לראות ככה, זה קשה לי, זה צובט בלב, לא נעים...אבל היא חייכה כזה, ואז הורידה את הראש, יואו, קטע חזק ומרגש... ובאמת הכל היה נפלא ומדהים. היא נראת פשוט כמו מלאך..כ"כ יפה.. לא יודעת מה להגיד יותר.. משהו מיוחד מאד... אהבתי מאד מאד מאד! תודה לערוץ 10! תודה

וואי

איך התאפקה לא לבכות יו אני כבר לא יכולתי...מזל שכולם ישבו בסלון ראו את זה ביחד ואני הייתי לבד יכולתי לבכות בשקט חחח...תאמת אני לא מבינה למה בכיתי בשיר הזה...אני כל הזמן אני בוכה בו אבל אין לי מושג למה...אם היה לי מישהו קרוב שנפטר (חס וחלילה) אז אולי הייתה לי סיבה אבל ברוך השם אין לי מישהו כזה...

ואיך היא נבהלה שנפלט כדור

יו מסכנה חשבה שהוא ירה בו באמת... חחח מתאים לה דווקא להילחם בטרור חחח... וואי והרומני הזה איזה חתיךךךך (ניקול עדיין נשאר ההודי חחחחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחח

לא נורא מור, אני יקח תרומני חברה שלי רומניה,תלמד אותי כבר איך לדבר רומנית איתו... פעם היא לימדה אותי קצת רומנית..אנלא זוכרת כבר כלום חחחח

Music4Life

New member
אני לא בוכה כמעט אף פעם..

מאז שאני ילדה, אני בוכה ממש מעט ולעיתים רחוקות.. בשנים האלה יותר אבל גם כמעט שלא. וזה היה מאד עצוב, וזה כאב לי לראות את זה, וקיוויתי שהיא לא תתחיל לבכות כי אתם יודעים, זה לא נעים, שרית היא בנאדם שמח וצורב בלב לראות אותה בקטע של בכי...אבל זה היה מאד מרגש עבורי. הרגשתי צער בשבילה... איזו מלאכית השרית הזאת...שרה כזה מדהים. היו קטעים שהיא דיברה שם על הסט והורידה את הראש, היה לה קשה לדבר על כמה דברים, ואני לא זוכרת למה זה היה קשור באותו הרגע (לא על אביה) אני קולטת כל דבר ממנה. על פי שפת הגוף שלה ומהעניים

Music4Life

New member
כן אואו, איזה חתיך, יפה הרומני ההוא

איזה בחור יפה וחתיך...יאאאא אני כזה חושבת "יאוו מי זה!?" רק חתיכים מביאים לשרית..כמו ההוא מהקליפ של "חגיגה" העיניים שלי לא יכלו לרדת ממנו...(חוץ משרית כמובן), כיף לשרית, רק חתיכים בשבילה!
חחחח... וכן - יו איך היא נבהלה מירייה, גם אני נבהלתי, לא הבנתי מה קורה.. נפלט להם כדור, זה מאד מסוכן...הם עובדים עם נשק אמיתי..הרגשתי ככה קצת |לחוצה" שהם יורים על נשק אמיתי, חשבתי שלא יקרה להם אסונות (חלילה)

למעלה