איזה כתבה מהממתתתתתתתתתת

כן...אבל מגיע לה חתיכים

היא כזאת מהממת לפחות שיהיה לה מישהו חתיך...למרות שיופי זה לא הכל (ניקול באמת נהייתי צדיקה כזאת חחחחח)

שושיתה 1

New member
חחחחחחח גם אני ניבהלתי חבלז!!!

אני גם מזה ניבהלתי חבלז. ולשרית מבאים רק חתיכים כי היא כוסית. מה שחכתם? אז הינה אני מזכיר לכם. חחחחחחחח!!! וזה היה קליפ מס" 1 חבלזזזזז!!! והקטע עים אבא של שרית רק בכיתי חבלז היה פשוט מרגש!!!!

צודקת

גם אני שמתי לב שהיו קטעים שהיא כזה הורידה תראש... אולי היא היתה עייפה
ואני כמעט בכיתי בקטע שהיא דיברה על אבא שלה...היא כמעט התחילה לבכות דיייי לא רוצה לראות אותה בוכהההה והקטע הזה שהיה לה קר...רציתי לחבק אותה באותו רגע חזקקקק מסכנונההה

כן....

לא כיף לבכות ולא כיף לבכות אנשים בוכים...במיוחד אנשים כמו שרית...שמחים כאלה שאוהבים לחיות...

שושיתה 1

New member
נכון!!!

ששרית אמרה קר לי. היתי מוכן לרוץץץץץץ ולחבק ולחמם אותה כפרה עליה!!! שרית לחבק זה לאהוב כפרה עליך.

שושיתה 1

New member
ערוץ 10 פשוט גדולים עשו כתבה חבלז.

מגיע להם כל הכבוד.!!! ושרית היתה חבלזזזזזזזז מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!

Music4Life

New member
איזה מתוקה שהיא עשתה : (ציטוט)

"מתי חוזרים, אני רוצה ללכת לישון"...ועשתה פרצוף עצוב כזה והסיתה את הראש מהמצלמה..זה היה קטע חזק...מרגש, עצוב כזה... יוווווווווווווווווווווווווווווווו איזה מתוקה זאת!!!!!!!!!!!!!! רק לחבק אותה באלוהים!!!!!!!!! משגעת אותי!

כן

כן מזה רציתי להיות לידה עכשיו יווווו איך רציתי לחבק אותה לחמם אותה...דייי לא רוצהההה אני בדיכיייייייייי אני זזה להתקלח ולראות את הכתבה ולבכות...די אוףף לא רוצהה...

חן חמי

New member
יואוווו

די די די תפסיקו!!!! אתם גורמים לי להתגעגע אליה בטירוףףףףףףףףףףף ובגלל שאני עוד חולה לא ראיתי אותה מלא זמןןןןןןןן

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אימא'לה...

מעריצים- אתם מגזימים! נכון, היה מרגש
יפה
מדהים
מקסים
אבל תראו את התגובות שלכם! לא נורמלייייים! חחחחח

Music4Life

New member
איזה מתוקה שהיא עשתה : (ציטוט)

"מתי חוזרים, אני רוצה ללכת לישון"...ועשתה פרצוף עצוב כזה והסיתה את הראש מהמצלמה..זה היה קטע חזק...מרגש, עצוב כזה... יוווווווווווווווווווווווווווווווו איזה מתוקה זאת!!!!!!!!!!!!!! רק לחבק אותה באלוהים!!!!!!!!! משגעת אותי!

חחחח

בפנים היא אמרה שחם בטירוף ושהיא למקלחת ואח''כ שהם סיימו היא הייתה בחוץ והיה לה קר והיא רצתה ללכת לישון... חח שהיא הייתה עם הרומני החתיך א אמרו להם שהם גמרו משהו כזה אז שרית עושה כזה לא אנחנו נשארים פה...היה לה נוח חחחחח

Music4Life

New member
ברור שנוח...עם כזה חתיך?!

גם לי לא היה אכפת בכלל
אבל באמת, אהבתי הכל ואני הולכת עכשיו בזה הרגע לראות שוב... ואולי להגיב עוד. השתגענו כולנו מזה הא??? איזה מדהים! איזה יופי!

אנשים מאף כתבה על שרית לא דיברנו

כ''כ הרבה...זאת הכתבה היחידה...וואלה ערוץ 10 שיחקו אותה בגדולללללללל

למעלה