איזה כתבה מהממתתתתתתתתתת

כן..לא פלא שכתבו עליה הרבה בעיתון

Music4Life

New member
מור - יהיה בסדר...

תראי, הייתי בקטעים האלה, אני מזה מכירה שאת רואה כתבה על מישהו שאת מעירצה ואוהבת פחד ומראים לך כל מיני סיטואציות..ואת מזה רוצה להיות לידה באותו הרגע, אבל מותק, הכל פנטזיה..זה רק מה שמראים לך.. הכל בסדר, לא צריך לקחת את זה קשה. שרית בסדר גמור והי אלא עצובה, היו לה כמה קטעים כאלה של יאוש, של עייפות, היא עובדת קזה ולבחורה יש פול אנרגיות שזה לא יאומן..ובסוף, היא כנראה מעייפת את עצמה שהיא יותר מידי עובדת קשה..מתעעיפת בסוף, מה היא לא עשויה מאבן. היא בסדר והיו לה מלא אנשים שהיו איתה, אז אין לך מה לדאוג או להכנס לדיכי... זה רק טלוויזיה!!! בסדר, אז אל תהיי בדיכי עכשיו

יעבור לי מתישהו...

הינתיים זה מה שקורה לי.. יש לי חולשהה לשרית...גם אם זה רק טלויזייה אני רואה אותה בטלויזיה בהופעה באיפה שזה לא יהיה אני כבר לא יודעת מה נסגר איתי ונכנסת לדיכי..שאחרי כמה שעות עובר אבל מה אני אעשה...ראית מה שרית עושה לי?!

חן ס

New member
אוייי הדבר האחרון ששרית עושה או

היתה עושה זה להעציב בן אדם! היא פשוט נשמה שלא יכולה ולא עושה לאף אחד עצוב או רע!!! ככה זה מלאכית נשארת מלאכית!!!! מאוהבתתתתתתתתתת מרגשת אותי כל פעם מחדש

חן חמי

New member
אם את מבואסת בגלל שריתתתת

כדי לחיוך לעלות מהר לפנים שלך הדבר האחרון ששרית היה רוצה להראות בכתבה הזאת זה את הרגעים הפחות זוהרים אבל לכל מטבע 2 צדדים היא בסדרררררררררר צאו מזה!

חחחחחחנכון באמת אומרים שבערוץ 10

יש טליויזיה איכותית כתבה מהמהת אין לי מילים ואת מה שכבר אמרתי רשמתי במקום אחר פה לא זוכר איפה

הייתה כתבה מדהימה

בקטע שהיא דיברה על אבא שלה עוד שניה והייתי בוכה היא הורידה תראש ככה היה ממש מרגש מצחיק והיה מדהים בקיצור

למעלה