איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

poynter

New member
איזו השקעה!

נראה מעולה
אני מניחה שזו חותמת, נכון?

trilliane

Well-known member
מנהל
סט של 5 מנקדים עולה פחות מ-10 ש"ח

ולטעמי הרבה יותר נוח (ולו רק מבחינת האחיזה ביד, בפרט כשמדובר ביד החלשה). אם את אוהבת לנקד, אני חושבת שזה בהחלט שווה את ה"השקעה".

yaelsn

New member
עדיין לא יצא לי להזמין מחו"ל דברים

אני מפחדת שברגע שאני אתחיל זה יהפוך להתמכרות

trilliane

Well-known member
מנהל
אני כבר מכורה לקניית לקים, לא משנה באיזו צורה

האפשרות להזמין מחו"ל פשוט חוסכת לא מעט כסף על מוצרים שנמכרים ביוקר בישראל (או בכלל לא).

yaelsn

New member
אני עוד בשלבים התחלתיים יחסית

יש לי משהו כמו 30-40 לקים והאוסף הולך וגדל, אבל אני לא רוצה להתמכר לקניות בחו"ל. מרוב שכל דבר ייראה לי זול אני חוששת שיצטברו לי מיליון הוצאות כאלה שיהפכו לסכום גדול בסוף כל חודש

poynter

New member
הפרחים הם תוצאה של מנקד?

לא הייתי מאמינה בחיים
יותר מידי עבודה מוטורית בשבילי

yaelsn

New member
אני ממש (אבל ממש) גרועה בציורים

זה בערך הדבר היחיד שאני יודעת לעשות... זה ממש לא קשה
עושים ארבע נקודות ויוצא פרח:)

poynter

New member
טוב הוספתי לרשימה של

"הדברים שאני צריכה לנסות אבל מתעצלת"
אני כל כך גרועה במוטוריקה העדינה, שכל פעם שאני צוברת אומץ לעבוד עם כלים אני מתייאשת וחוזרת ללק החלק..

trilliane

Well-known member
מנהל
באמת? לדעתי דווקא רואים, היה לי ברור לחלוטין

שזה עם מנקד (אלא איך?
).

poynter

New member
אממ חותמת?

לא יודעת, המרווחים השווים בין השורות והטורים.
הסימטריה, הדיוק, נראות עבודה של חותמת מוצלחת.

trilliane

Well-known member
מנהל
בצבעים שונים?
ואני דווקא רואה שזה לא זהה

לחלוטין ולא שטוח ו"חד" כמו חותמת. פשוט רואים שאלה צורות של מנקד...

MineSweeper

New member
Essie - Instant Hot

מקולקציות החתונות האחרונה. נראה כמעט לבן טיפקסי - אבל עם טיפת ורדרדות ומיקרו-שימר שעל הציפורניים ממש בלתי נראה.
מתה על הקולקציות האלה! בנוכחית אהבתי מאוד את כל הצבעים, המריחה לא מדהימה אם כי באופן מפתיע הלק אטום כבר אחרי שתי שכבות והשלישית רק להעמיק ולשפר. לצערי לא הראו עמידות מרשימה במיוחד (ניסיתי בינתיים שניים מארבעת הגוונים שבסט המיני), אבל עליי כלום לא מאוד עמיד.
ומתה על הלק הזה!

trilliane

Well-known member
מנהל
פיבי של זויה + קמיצה סוררת עם עננים

גוון תכלת מקסים, ממש התלבטתי אם להשאיר אותו מאט או להוסיף ברק (זה מדגיש את השימר שבקושי רואים ככה) אבל בסוף השארתי מאט ואפילו הוספתי שכבה של אסי על העננים כדי למאטט גם אותם.
החותמת נראית קצת כמו דוגמה של פיג'מת פלאנל...
("קשישות הפורום ודאי זוכרות שאלי מקביל החזירה אותן לאופנה"). השתמשתי עבורה בפיגמנט הלבן של בוקי, ואולי מכיוון שהעננים הם דוגמה שטוחה ורחבה הוא התייבש מ-ה-ר וחצי מהפעמים לא הצלחתי להחתים איתו... הדוגמה פשוט לא ירדה מהחותמת כמו שצריך. בסוף הבנתי שאין מנוס, אני לא יכולה לבדוק שהעננים לא נמרחו או למקם כמו שצריך על הציפורן פשוט כי אין זמן; אחרי כמה ניסיונות (שכללו תיקוני לק מעיקים) החתמתי וזהו, מה שיצא יצא. ביד שמאל לא יצא מרשים אז צילמתי את ימין.

למעלה