איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

Nakuro

New member
מקסים ממש! במיוחד העננים

ויש לי חולשה נוראית ללקים בצבע תכלת...

trilliane

Well-known member
מנהל
וברגליים Castro green + Essie matte about you

מרחתי כבר לפני יותר משבוע, אבל רק עכשיו יצא לי לצלם ולעביר את התמונה למחשב. חיפשתי משהו פסטלי (אבל שיבלוט, לא עדין מדי או ורוד) שילך טוב עם הסנדלים ועם רוב גוני הבגדים וזה מה שנבחר. איזה כיף למרוח לק ברגליים: נוח וקל, אין כמעט התעסקות ומחזיק חודש (עד שהציפורן גדלה מדי וזה כבר לא נראה טוב). למה בידיים זה לא ככה?

Galiche

New member
ורוד ניאון

אהבתי מאוד את הצבע, הפורמולה, המברשת.
רק שאחרי יום הצ'יפים הגיעו :(

trilliane

Well-known member
מנהל
בתמונה הוא נראה דווקא עדין יחסית, לא בוהק

צבע ורוד יפה, אהבתי.
המריחה נראית מקסימה! באסה שלא מחזיקה...
צרת רבים חצי נחמה(?): גם פיבי התכולה שמרחתי רק אתמול מתקלפת לי היום בטירוף... נו טוב, זה היה די צפוי (מאטים ידועים בעמידות בעייתית).

Galiche

New member
הוא באמת לא בוהק ממש D:

אבל אכן ניאון, לא מהצועקים מאוד. היה לי ממש כיף להתסכל עליו בזמן שהוא עדיין היה מושלם (צ'יפים מעצבנים אותי) ;)
הפיבי יפהיפה, רק שאין לי אומץ לכאלו גוונים .. :(

hollypop girl

New member
אפשר לשאול כמה הוא עלה והאם הוא

מחזיק עלייף בצורה שונה מהאחרים? (כלומר, האם זה רגיל אצלך שהצ'יפים יבואו אחרי יום?)

Galiche

New member
אפשר לשאול הכל :)

צ'יפים אצלי מגיעים בד"כ תוך יומיים-שולשה אך פה זה היה בלי טופ-קואוט שלדעתי יפתור את הבעיה.

וקיבלתי אותו מתנה ככה שאני לא יודעת מה המחיר, אני מניחה שלא יותר מ15 ש"ח

Plushable

New member
Baby pink של Life עם OPI Teenage Dream

ורוד בהיר 280 של לייף (פורמולה נוראית :\) עם שכבה אחת של OPI Teenage Dream ליווה אותי ביומיים האחרונים.
פעם ראשונה שהשתמשתי במייבש של סשה ויט ונוכחתי לגלות כמה שהוא מדהים. ממש תוך דקות אחדות הלק כבר הרגיש יבש והבריק מהרגיל. כמובן מיהרתי להזמין את הבקבוק בגודל המלא ב-30 ש"ח :)
ייתכן שלא חיכיתי מספיק לפי שהתחלתי להתעסק עם הידיים, כי כבר באותו הערב שמתי לב לנסיגה של כל הלק במילימטר אחורה (לכיוון הקיוטיקלס) אבל חוץ מזה הוא מחזיק מעמד נהדר.

trilliane

Well-known member
מנהל
לגבי הנסיגה, יש טענות שסש ויט מכווץ את הלק

אם זה נראה כמו כיווץ ולא כמו שחיקה של הקצוות, אולי זו הסיבה.

Plushable

New member
מדאיג ביותר

אבל אז זה לא אומר שכל מי שמשתמשת במייבש שלהם תחווה את אותה הבעיה?
אני רוצה להאמין שזה קרה בגלל שלא חיכיתי מספיק זמן שיתייבשו כל השכבות מתחת כמו שצריך, ואז במקום להישחק ולהימרח, שכבות הלק נדחפו אחורה במילימטר ובמחלק מהמקומות אפילו יצרו מן "גבעה" שכזאת בקצה הציפורן מרוב עודף לק...
הייתכן? :)

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לו גם הרבה משתמשות מרוצות

אבל זו טענה שקראתי / ראיתי (בסרטונים) יותר מפעם אחת. ייתכן שזה משתנה בין בנות לפי צורת המריחה, סוג הלק ועוד פרמטרים כאלה ואחרים. התיאור שלך נשמע לי מוזר, לא מצליחה לחשוב על מייבש שיעשה דבר כזה...

Plushable

New member
אני לא חושבת שזו בעיה במייבש

אני סבורה שזה המקרה הספציפי הזה בגלל שאולי לא חיכיתי מספיק לייבוש.. אין מה לעשות, הנסיון ילמד אותי יותר. בנתיים השתמשתי רק פעם אחת :)

מצחיק, עשיתי בדיוק את אותו שילוב.

ונורא נהניתי מזה, בהיתי בציפורניים שלי כל היום.

מוזר שאת אומרת שהוא לא החזיק, לי הוא החזיק כמעט שבועיים

Plushable

New member
לא אמרתי שהוא לא החזיק

להיפך, הוא יושב ממש טוב ואיתן, אבל הקצוות של הלק על הציפורניים טיפה זזו לאחור, כנראה בגלל שכשמרחתי לא חיכיתי מספיק זמן והתעסקתי עם הידיים בלי לשים לב ולהיזהר, אז הלק נסוג אחורה. זה נראה יפה מאוד, אבל לא נראה לי שאשאר עם זה הרבה זמן. אני צריכה להחליף לק לקראת חתונה :)

VIOLETT1

New member
הלק הזה היה על ציפורניי עד היום..

התמונה מהרשת,והצבע שמתקבל על הציפורן הוא צבע של בטטה או דלעת..

הלק הוא chic 459

למעלה