איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע!!

danra

New member
תשמעי...

זה אחד הכתומים האהובים עלי ביותר!!!

neurotica

New member
גרדיאנט סגול

נסיון ראשון וכושל למדי.
מרחתי אותו אתמול אבל יש כ"כ הרבה פאקים שיש מצב שאחליף/אעשה מחדש עוד יום.
אבל היי, מטעויות לומדים.

הכהה זה Purple Iris של ג'ייד, הבהיר Lavender Lies של מייבליין.

neurotica

New member
תודה :)

אני בהחלט אנסה שוב, אבל אני אעשה את זה בצורה שונה לחלוטין ממה שעשיתי הפעם.

yaelsn

New member
הג'ייד הזה ממש יפה!

באיזו טכניקה השתמשת? אולי נוכל לתת לך טיפים :)

neurotica

New member
לא טכניקה חכמה במיוחד.

שמתי את הלבן של שיק בבסיס ועל ספוגית מרחתי את הבהיר והכהה ואז טפחתי עם הספוגית על הציפורן. והלבן הזה ממש בולט, אני עדיין רואה אותו בכל מיני נקודות למרות שכבר שאפילו סגרתי חורים עם מברשת קטה.
נראה לי שהיה עובד יותר טוב אם הייתי שמה את הבהיר כבסיס ועל הספוגית רק את הכהה, או שאולי על הספוגית גם את הכהה וגם את הבהיר.
חוץ מזה יצא איכשהו שכמעט ולא רואים את ההבדלים בצבעים אז גם מזה למדתי לקחת לקים יותר שונים אחד מהשני.
יש עוד טיפים שעשויים לעזור?

yaelsn

New member
הנה מה שאני עושה. זה די דומה...

אני שמה לבן בתחתית רק אם אני עושה גרדיאנט עם צבעים מאוד בהירים, או אם אחד הצבעים הוא לבן
עוד סיבה להשתמש בלק לבן היא אם את עושה גרדיאנט ניאונים (ובכלל, כשמורחים לק ניאוני מומלץ לשים מתחתו לבן כי הוא 'מקפיץ' את הצבע)

אבל כשיש שני צבעים כהים ואטומים כמו שלך, הייתי מוותרת על הלבן. תתחילי בשכבה של הלק הבהיר ועל הספוג שימי את שני הלקים ונסי לערבב ביניהם (עם קיסם או פשוט למרוח אותם אחד על השני)

יש לנטלי סרטון ממש טוב שמראה איך לטפוח: לא לטפוח תמיד באותו המקום אלא להעלות ולהוריד קצת את הספוג, וגם - לחזור על הפעולה פעם נוספת אחרי שהטפיחה הראשונה התייבשה
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rk9XNDbsFY4

denush

New member
יצא ממש נחמד

גם לי לקח זמן עד שהצלחתי לעשות כמו שצריך, אבל זה קשור למלא דבריםכ מו מרקם הלק (נראה לי שלק ג'לי פחות הולך עם גרדיאנט) שילוב הצבעים, וכן גם טכניקה אבל לומדים תוך פעם פעמיים ואפשר להתפרע עם זה אח"כ :)

יפה מאוד

גם אני ניסיתי גרדיאנט (אתמול) וקצת התייסרתי, ואז ראיתי טוטריאל של מישהי שמרטיבה את הספוגית וזה נהיה קל יותר. אמנם זה דורש מצד שני יותר זמן בגלל שכל שכבה יוצאת קצת דלילה, אבל לפחות הספוגית לא גונבת חזרה אליה את כל הלק.

neurotica

New member
הא, לא חשבתי על זה

זה לא ממש הפריע לי בעשיה עצמה אבל אח"כ באמת שמתי לב שיש גוש של לק יבש בתוך הספוגית. אז אולי אני אנסה את זה פעם הבאה. ת'נקס!

אמנם מורידה היום אבל זה מה שעליי

KIKO אפור הולוגרפי מס' 400 שההולוגרפיות שלו לא ממש יוצאת בתמונה אבל היא גם לא כזאת וואו.
החתמתי עם BM-310
והוספתי קצת גליטרים שהזמנתי מ bornprettystore די מזמן ואני אוהבת אותם כי לא כמו האבנים הם לא בולטים.
http://www.bornprettystore.com/hexa...wder-noble-sheet-decoration-colors-p-785.html

מהמם

מתה על הקיקו האלו! אמנם יחסית לקולור קלאבים ההולוגרפיות שלו פחות, אבל הוא עדיין לא פראייר

גם ההחתמה מוצלחת!

למעלה