ORLY Royal Velvet + חותמת
מרחתי כבר ברביעי בלילה (לקראת אירוע היום בצהריים, כי ידעתי שאתמול והיום לא יהיה לי זמן), והשחיקה בקצוות החלה תוך פחות מ-12 שעות... כרגע זה נראה כ"כ שחוק ועם קילופונים שאני מתביישת לצלם בתקריב, זה ייראה נורא...
(במציאות זה לא נורא בולט למי שלא מתעמק).
גוון מוצלח מאוד (דואכרומי מטאלי כחול-סגול) אבל כמו רוב המטאליים הכהים, בעל עמידות אפסית (לפחות עליי). מרחתי בסיס של OPI nail envy + שתי שכבות די נדיבות + חותמת + פושה, אבל כלום לא עוזר...
הוספתי עליו חותמת כסופה (essie Blue Rhapsody כסוף-תכלכל, אבל בהחתמה לא ממש שמים לב לגוון התכלכל אלא אם אפשר להשוות לכסף רגיל) עם הדוגמה האלגנטית האהובה עליי מדסקה
BM-314 (העליונה).
אגב עמידות, בשבוע שעבר מרחתי את ORLY Elation Generation (ג'ל ורוד עם נצנצים קטנים), בסה"כ שתי שכבות (עם הבסיס והמייבש הנ"ל), ועמידות שיא! החזיק עליי חמישה ימים(!!!)
בלי שום קילופים וגם שחיקה לא מורגשת (פחות שמים לב כי הוא לא כהה, ועדיין, ממש לא ראיתי כלום). בחיים לא היה לי דבר כזה.
בערב החמישי הכנתי אוכל בצורה די מסיבית ואז הוא כבר לא עמד בזה ונשבר. חבל שזה לא לק שמצא חן בעיניי...
קניתי אותו עם כל ששת הלקים בקולקציה של אורלי והוא הכי פחות מוצלח בה בעיניי. ב
תמונות של הפולישהוליקית הוא נראה אדמדם, אבל הוא ממש לא; ורוד לגמרי (בגוון חם ולא קר, אבל ורוד ורוד). ממש לא לק בשבילי, אבל לפחות עכשיו אני יודעת שאם אני מחפשת עמידות מנצחת (מצרך נדיר ויקר מציאות אצלי) יש לק אחד שמספק את הסחורה... (אבל למה דווקא הוא, מרפי? למה?).