איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, אני אוהבת את הפסטליים שלי נטולי ברק...

אבל בעיקר אני אוהבת סאטן, כמו אלה של אורלי. זה לא מרקם "גירי" לגמרי אלא עם ברק עדין, פלסטיקי כזה, ממש מגניב בעיניי. מרחתי קודם את Blue Suede (כחול ג'ינס כהה, ממש לא פסטלי, כמובן) ואני ממש מרוצה ממנו
. אגב, ברגליים מרחתי מזמן לק ירוק פסטלי והוספתי גימור מט, ואחרי כל המקלחות מאז הוא כבר נהיה סאטני בעצמו וזה סבבה מבחינתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
נסי את הלילך של קסטרו, הוא לא בהיר

הם קוראים לו purple אבל הוא פסטלי והוא נמכר בזוג עם הירוק הפסטלי החמוד (שנקרא סתם green אף שהוא ירוק בגוון נוטה למנטה/טורקיז).

Osnatz1

New member
Revlon - Posh

היובש בקיוטיקלס והעור הסובב להן הודות למגבונים של ביוטיקר

trilliane

Well-known member
מנהל
ששש... לא רואים! בתמונה נראות מהמם כרגיל

ואחלה צבע.
ראיתי אותו על המדפים כמה פעמים וחשבתי עלייך כי ידעתי שאת חובבת ירוקים; אבל אני לא מסתדרת עם קרמיים וידעתי שזה לא בסבילי אז ויתרתי.

Osnatz1

New member
תודה!! זה בדיוק הירוק שחיפשתי

ירוק שהוא פשוט ירוק. לא ליים/מנטה/כהה/שימרי/נצנצי/ניאון/צהבהב/טורקיזי כמו מליון הירוקים שכבר יש לי.. פשוט ירוק!
זה גם הלק הראשון שלי מרבלון ואני מרוצה מאוד מהפורמולה שלהם :)

iefrat

New member
יפה עלייך. זה אומר שאת לא ממליצה לרכוש אותם?

אני התלהבתי

Osnatz1

New member
עוד לא החלטתי מה דעתי עליהם..

ניסיתי רק פעם אחת וממש התלהבתי מזה שעם שני מגבונים הסרתי לק משתי הידיים (2 שכבות של ג'לי+שכבת לבן) אבל קצת פחות התלהבתי מהיובש בקיוטיקלס. (שקצת הפתיע אותי כי בזמן השימוש במגבונים הם דווקא הרגישו ממש שומניים)
אתן להם עוד כמה צ'אנסים לראות אם זה קורה שוב..
גם ככה רכשתי את כולם חוץ מהלימון אז מקסימום הם יהיו רק למקרי חירום בעבודה

מצחיק, אני רכשתי רק את הלימון

אני בשביל להסיר לק מכל האצבעות צריכה 4-5 מגבונים שלהם.
לא התלהבתי אבל זה נוח שזה יושב באוטו ובמקרי חירום אפשר להסיר.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני לא מבינה איך אפשר בפחות...

אולי בלקים בהירים ועם מעט שכבות? המגבונים פשוט נדבקים לי לציפורניים ממש מהר ו"נגמרים"; אני יכולה להשתמש בכל מגבון לשתי ציפורניים גג, לפעמים שלוש בנס.

אני גם לא אוהבת את השמנוניות שהם משאירים לי על כל הידיים... זה די מטנף. אבל כפתרון לשעת חירום זה יעיל, קומפקטי וקל ולכן יש לי קופסה בתיק.

Osnatz1

New member
איך מגבון אחד לשתי ציפורניים??

את מפסיקה להשתמש בו ברגע שהוא נראה "מלוכלך" או מה? פשוט תשתמשי בו עד שהוא יבש לגמרי/המגבון נמתח ונקרע..
אצלי הוא לא התייבש גם כשהחלטתי לעבור למגבון השני, עברתי רק כי הוא כבר נמתח מדיי ולא הייתה לי סבלנות להתעסק עם פיסת מגבון דקיקה.. בתכלס היה אפשרי להוריד גם את שאר האצבעות כי הוא עוד היה ספוג במסיר..
וכאמור מדובר בשתי שכבות עבות של לק ג'לי + שכבה של לק לבן (+שלוש שכבות טופ שנמרחו במהלך השבוע כדי להגביר עמידות) אז זה בהחלט משהו שלא ירד בקלות

מהבחינה הזו אני מאוד מרוצה מהמגבונים, בניגוד למגבונים של שיק או לייף שיותר מכפולים בגודל אבל מתייבשים לגמרי אחרי כמה ציפורניים אז כבר לא ניתן להשתמש בהם והם הצריכו ממני 2-3 מגבונים גם ללק קרמי עם שכבה או שתיים
.
(הם גם מתייבשים מעצמם בתוך האריזה אחרי כמה זמן, על זה לא אוכל לחוות דיעה על אלו של ביוטיקר עד שיחלפו כמה שבועות ללא שימוש, אקווה שהם לא מתייבשים בקופסה כי יש לי 4 אז יקח זמן לסיים אותם
)

trilliane

Well-known member
מנהל
כן בדיוק: הוא נמתח, נקרע ונהיה קווץ' מטונף

אני יכולה לסחוט מהסחבה הפצפונת והמדובללת הזו עוד ציפורן, אבל לשלישית אני מגיעה רק בנס. לא יודעת איך אצל אחרות הוא מספיק ליותר, אולי לקים שיורדים יותר בקלות, או אולי המגבונים האלה שונאים גימור מט, לא יודעת...

Osnatz1

New member
נסי אולי לעבוד איתו יותר בעדינות

לי הוא הסיר הכי טוב לא בשפשופים (שגם יגרמו לו להמתח או להקרע) אלא פשוט בהסרה עדינה מלמעלה למטה ואז המגבון גם לא נמתח עד שעוברים איזה 6-7 ציפורניים..

trilliane

Well-known member
מנהל
זו בעיה כי הוא נדבק לי לציפורן...

בלאו הכי אני לא נהנית להסיר איתו כי השמנוניות הזו (שתוך זמן קצר מלווה גם בשאריות לק) נדבקת לי לכל האצבעות גם ביד השנייה (שמחזיקה במגבון) ואני כולי דביקה, כאילו אכלתי בידיים או משהו... עבורי זו תחושה די מעיקה. בכל מקרה, אין מצב שאשתמש בהם בבית; מסיר לק אמיתי נוח לי פי אלף. זה רק לחירום בנסיעות ולזה בלאו הכי אין לי תחליף כרגע אז זה לא ממש משנה. תודה על הטיפים, אנסה אותם בפעם הבאה שיצא, אולי היא תהיה עם לק ידידותי יותר.

Osnatz1

New member
כן השמנוניות הפריעה גם לי

במיוחד כשבניתי עליו להסרה בזמן העבודה וזה נראה לי דוחה בטירוף לגעת בכל הניירת/מקלדת ועכבר וכו' כשהידיים ככה שומניות.
אם גם ככה אני צריכה לקחת הפסקה מהעבודה כדי להסיר איתו כדי להמנע מלגעת עם השמן הזה בדברים, כבר יכולתי להסיר עם צמר גפן ומסיר רגיל וזהו..

למעלה