איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, אבל בשביל את צריכה לקחת בתיק מסיר ופדים

אם אני יודעת שארצה להסיר לק מחוץ לבית אני כבר לוקחת את TWIST; לא מתה עליו, אבל זה בקבוקון אחד וגמרנו, ולמצבים כאלה זה נוח. המגבונים בתיק להסרות לא מתוכננות...

hollypop girl

New member
לי הם הורידו מאט טוב מאוד
אבל בהחלט

יש לקים מסוימים שעדיף לא להוריד איתם כי יוצא פשוט בלאגן אחד גדול

Osnatz1

New member
יש לי בעיה עם ריחות הדרים

לגבי כמות המגבונים קראי מה שכתבתי לטריליאן, לא הגיוני לי שהוא מתייבש לכן כבר אחרי 2-3 ציפורניים, הם ממש ספוגים במסיר.. אני מאמינה שאם היה לי לק מעט יותר קל להסרה גם מגבון אחד היה מספיק..

מה אני אגיד לך, זה לא מוריד את הלק

אני ממש צריכה להיאבק על כל ציפורן (כן, גם קרמיים רגילים) וככה יוצא שבציפורן השלישית הוא כבר מוריד רק את הטופ וגם זה בקושי, עם קריעות ויובש.
ניסיתי מוצר זהה של NIVEA שאמא שלי קיבלה מאיפשהו וגם ממנו לא התלהבתי.

אורזיגל

New member
בעיני הם לא מציאה גדולה

אני הצלחתי להוריד עם מגבון אחד, ציפורן אחת בקושי, תרתי משמע, גם הלק בקושי ירד וגם לא תמיד הספיק מגבון אחד. כמו שמישהי כתבה כאן, הם יהיו לחירום, עבודה או כל מקום אחר שמסיר לא יהיה בהישג יד.

iefrat

New member
LOREAL 811 - Magic Croisette

מרקם ג'ל כחול מבריק, מריחה לא מושלמת אפילו ב 3 שכבות, הצעירות התלהבו
אני פחות. עמידות ככה, בקבוק מינאטורי וחמוד, מברשת רחבה אבל כמות קטנה 5 מ"ל

(עוד תמונות בפוסט שבחתימה)

סגול שימרי של עונות

מאמצע השבוע (עשכיו אני כבר עם כתום של קרליין, צילומים מחר...)

trilliane

Well-known member
מנהל
ORLY Blue suede + Halley's Comet french

לסופ"ש היה לי ברור שאחנוך את הרכש החדש. הייתי בטוחה שאתחיל עם Space Cadet אבל ממש בא לי על Blue suede אז זרמתי עם החשק הפנימי. איזה כיף של לק! לחובבות גימור סאטן אני ממליצה בחום. צבע כחול מקסים, פורמולה סבבית למריחה, אטום לחלוטין בשכבה הראשונה וגם לא מתייבש מהר כמו מט אז אפשר למרוח בנחת ובלי לחץ. מכיוון שכל מייבש יהרוס את הגימור, צריך לחכות בסבלנות כ-15 דקות לייבוש מלא, אבל זה סביר בהתחשב בכך שזו שכבה אחת וגמרנו.

מכיוון ששעמם לי עם צבע חלק (יפה ככל שיהיה), תהיתי מה אוכל להוסיף עליו כדי להוסיף עניין. חשבתי על פרנץ מבריק ואף יישמתי על יד שמאל, אבל הוא פשוט לא יצא יפה. הוא גם היה מאוד לא בולט; אני חושבת שזה עובד טוב יותר על מט ממש, כשהפער בין הגימורים בולט יותר. החלטתי "לדרוס" אותו עם משהו אחר.

הרעיון הבא היה "נזילת" נצנצים (ראו אגודל שמאל). השתמשתי ב-wow 396 (שקוף עם נצנצים קטנים כסופים ולא צפופים) ולקצה העליון הוספתי את wow 340 (שקוף עם נצנצים כסופים גרוסים דק בצפיפות גבוהה יותר). זה היה חביב אבל לא "זה" (השארתי כך את הציפורן רק כי התעצלתי להסיר ולהתחיל מחדש).

או אז נחתו עיניי על Halley's Comet וידעתי שזהו. מרחתי שתי שכבות + מייבש (רק על הפרנץ') אבל אפשר להסתפק גם באחת. יצא ממש חמוד, ותוך כדי המריחה מצאתי שיטה קלה יותר למריחת פרנץ' (בלי טרחת המדבקות
): במקום להעביר את המברשת על הציפורן, להחזיק אותה בנקודה אחת ולסובב את הציפורן תחתיה. יוצא הרבה יותר אחיד ובקו חלק! אולי זה "סוד" ידוע ואני מגלה לכן את אמריקה, אבל עבורי זה חידוש.

מקווה שאהבתן.
מבחינתי זו הצלחה כי הבנזוג ראה ואמר שזה נחמד (ולרוב תגובתו נעה בין אנחה למבט מזועזע ולפעמים אף תחנונים שאחליף).

trilliane

Well-known member
מנהל
נ.ב.

מתנצלת על הצילום המטושטש קלות, אני קצת חולה ולא הצלחתי להחזיק את הסלולרי יציב מספיק (ולא רציתי להשתמש בפלאש).

חדות העין אולי ישימו לב שבאמה של יד ימין יש כניסה קטנה של קו הציפורן פנימה (לקראת קצה הציפורן). ככה זה אצלי, לא משנה כמה אני משייפת, זה תמיד קורה איכשהו...

yaelsn

New member
wonder violet של מייבלין

פעם ראשונה שלי איתו ואני מה זה מרוצה!
נותן כיסוי אטום לחלוטין בשכבה ראשונה. שמתי שכבה שנייה כדי להעמיק יותר את הצבע, ועדיין הוא נראה יותר בהיר ממה שזה נראה בתמונה

למעלה