איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש
N Nakuro New member 7/9/12 #2 Essie- Moijto Madness + אין אני מאוהבת מטורפת על הלק הזה, זו פעם שנייה שאני מורחת אותו בחודשיים ובאמת שזה אומר המון! והוספתי אבטיח לשם הקייצות!
Essie- Moijto Madness + אין אני מאוהבת מטורפת על הלק הזה, זו פעם שנייה שאני מורחת אותו בחודשיים ובאמת שזה אומר המון! והוספתי אבטיח לשם הקייצות!
N Name Of a User New member 7/9/12 #6 איזה מתוק האבטיח! אני עדיין לא לגמרי מחבבת את הירוק הזה, אבל כל פעם שאני פותחת את התמונה אני מתחילה לראות ככה בקטנה למה את כלכך אוהבת אותו
איזה מתוק האבטיח! אני עדיין לא לגמרי מחבבת את הירוק הזה, אבל כל פעם שאני פותחת את התמונה אני מתחילה לראות ככה בקטנה למה את כלכך אוהבת אותו
P PeachGirl New member 7/9/12 #3 מניקור קוויאר- עם הלקים של Ciate השבוע התקיימה ההשקה של המותג- וזכיתי לנסות את מניקור הקוויאר המפורסם של החברה. התמונה לפניכן- לצערי החרוזים מחזיקים רק 24 שעות.
מניקור קוויאר- עם הלקים של Ciate השבוע התקיימה ההשקה של המותג- וזכיתי לנסות את מניקור הקוויאר המפורסם של החברה. התמונה לפניכן- לצערי החרוזים מחזיקים רק 24 שעות.
P PeachGirl New member 7/9/12 #5 נשארים חורים בלק -מזכיר סודה אמממ החרוזים ממש קטנים אז את לא שמה לב שהם נופלים
P PeachGirl New member 7/9/12 #10 כן- קוויאר שהם יצאו עם הקמפיין של הלק בארה"ב התמונה שצירפתי הייתה תמונת הנושא. זה די פשוט- את מורחת לק רגיל ואז בוזקת מעט חרוזים על זה (כמו על עוגת שוקולד).
כן- קוויאר שהם יצאו עם הקמפיין של הלק בארה"ב התמונה שצירפתי הייתה תמונת הנושא. זה די פשוט- את מורחת לק רגיל ואז בוזקת מעט חרוזים על זה (כמו על עוגת שוקולד).
N Name Of a User New member 7/9/12 #23 בלעכס ביצי דגים חחח הרעיון נחמד אבל לא נראה לי שהייתי מסתובבת עם מלא מלא חרוזים קטנים על האצבעות.
P poynter New member 7/9/12 #12 כשראיתי לראשונה את הטרנד ההזוי הזה *סלחו לי על המשפט הבא* אבל זה ממש הזכיר לי ביצי דגים ועכשיו שאני רואה את זה על ציפורנייך זה נראה הרבה יותר עדין ואלגנטי. בהחלט מעניין לנסות.
כשראיתי לראשונה את הטרנד ההזוי הזה *סלחו לי על המשפט הבא* אבל זה ממש הזכיר לי ביצי דגים ועכשיו שאני רואה את זה על ציפורנייך זה נראה הרבה יותר עדין ואלגנטי. בהחלט מעניין לנסות.
P PeachGirl New member 7/9/12 #14 אז המטרה הושגה רצו קוויאר- והצליחו! אני הלכתי עם גוון כהה כי מיציתי את הבהירים לעת עתה- ויצא שילוב לא רע בכלל. הבנתי שגם MUA הוציאו חרוזים בקטנים למטרה זו (אפשר להניח אותם על כל לק).
אז המטרה הושגה רצו קוויאר- והצליחו! אני הלכתי עם גוון כהה כי מיציתי את הבהירים לעת עתה- ויצא שילוב לא רע בכלל. הבנתי שגם MUA הוציאו חרוזים בקטנים למטרה זו (אפשר להניח אותם על כל לק).
P PeachGirl New member 8/9/12 #33 מכוני מניקור, מדינה מילאנו ובתי מרקחת אפשר לברר נקודות מכירה במספר:1700709033