איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש

trilliane

Well-known member
מנהל
לק עם ארנב

בונוס: אני מאכילה את קֶבּוֹ במלפפון. רציתי לתפוס שתי ציפורים במכה אחת אז ביקשתי מהבנזוג לצלם כך שיראו את הלק. קיוויתי להשתמש בתמונה כדי להדגים את התוצאה, אבל הוא לא מבין גדול בזוויות, אז זה מה שיצא (קבו יצא פוטוגני, הלק לא ממש...
). כדי שתראו גם איך באמת יצא הלק צילמתי בעצמי (לעיל), שנאמר "אם אין אני לי מי לי".

trilliane

Well-known member
מנהל
בסוף התגברתי על עצלנותי ומגנטתי גם את יד ימין

ניסיתי לשחק קצת עם זוויות המגנט וגם לעדן את הדוגמה, כך שתהיה חלשה יותר ולא על כל הציפורן. עוד לא הצלחתי להגיד לדרגת ביניים מספקת: או שכמעט לא ראו כלום, או שהייתה דוגמה די כהה. אבל בחלק מהציפורניים הצלחתי ליישם אותה רק על החלק העליון וזה נחמד יותר בעיניי.

denush

New member
Lilac Melody- Gade

גוון מהמם! :) ופעם ראשונה שניסיתי את טרנד האצבע המורדת עם הנקודות,
וזאת בזכות שסוף סוף מצאתי מנקד בWOW. ביוטיקייר זה נסיעה בשבילי, והזמנתי מחו"ל מנקדים לפני יותר מחודש שעדיין לא הגיעו! :(
אז בנתיים, הוא עשה את העבודה לא רע בכלל! :)

Nakuro

New member
שילוב מקסים!

אני איבדתי את המנקד שלי אז אני מנקדת עם קיסם וזה עושה את אותה עבודה. אולי אני אפסיק להתעצל ואקנה אחד חדש כבר

denush

New member
תודה,

אני לא הצלחתי לעבוד עם קיסם... ניסיתי אבל זה פשוט עשה לי חורים בלק! המנקד פותר לי את בעיית המחסור בכישרון שלי חח :)

LemonLimeLilach

New member
קיקו 243

כבר יש לי צ'יפים, ובכלל זה צבע ממש חורפי. נראה לי שניפרד בקרוב

yaelsn

New member
אפור + גליטר צבעוני

האפור זה ג'ייד tender grey
והצבעוני carnival של technic, זה דיופ של OPI Rainbow connection או Happy birthday של דבורה ליפמן

אני חושבת שזה היה יכול להיראות טוב יותר על ציפורניים קצרות כמו שלה אבל לא התחשק לי לקצר אותן:)

A d i D

New member
נייל ארט לכבוד ההופעה של רד הוט מחר

צבעים:

לבן- Chic- 31
אדום- Chic- 492 Se Meni Chic
שחור- Chic- 280 Glimmer Onyx
צהוב- Ja-De- 426 Lemon Lime
כתום- Ja-De- 424 orange poppy
ירוק- essie- 222A Mojito Madness

הרבה זמן לא הייתי פה אבל הייתי חייבת להראות לכן את זה :)

למעלה