איזה כיף! זה הכי חשוב
trilliane Well-known member מנהל 18/8/12 #12 מריחה נהדרת, צבעים מהממים כל אחד בנפרד אבל לי אישית הם לא משתלבים טוב יחד, מודה.
N Nakuro New member 17/8/12 #5 China Glaze- I'm With The Lifeguard ללא כל ספק הלק הכי הזוי שמרחתי אי פעם! לא הצלחתי לתפוס בתמונה שזה ירוק-צהוב כייפי כזה...יצא ירוק די קר.
China Glaze- I'm With The Lifeguard ללא כל ספק הלק הכי הזוי שמרחתי אי פעם! לא הצלחתי לתפוס בתמונה שזה ירוק-צהוב כייפי כזה...יצא ירוק די קר.
trilliane Well-known member מנהל 18/8/12 #11 במסך שלי זה נראה בצבע הנכון... וזה לא ירוק צהבהב, ירוק זרחני הוא ירוק קר, דומה לצהוב זוהר (שגם הוא, עד כמה שזה נשמע מפתיע, צהוב קר).
במסך שלי זה נראה בצבע הנכון... וזה לא ירוק צהבהב, ירוק זרחני הוא ירוק קר, דומה לצהוב זוהר (שגם הוא, עד כמה שזה נשמע מפתיע, צהוב קר).
P poynter New member 18/8/12 #22 אני זוכרת שפעם העלנו פה את נושא שיק 91 והבנתי שהוא יצא מהליין שלהם, כן? (ד"א מצאתי את פלמינגו של קרליין, תקשיבי הוא מהמם )
אני זוכרת שפעם העלנו פה את נושא שיק 91 והבנתי שהוא יצא מהליין שלהם, כן? (ד"א מצאתי את פלמינגו של קרליין, תקשיבי הוא מהמם )
M mayane21 New member 19/8/12 #37 אני זוכרת שדיברתן אך זה היה על מס' 90 ויש גם אחד שיצא- 41 או 70 ומשהו לא זוכרת בדיוק... גם בגוון חום ניודי... 91 קיים והפלמינגו לגמריי מהמם מתי אראה אותו על ציפורנייך המהממות?
אני זוכרת שדיברתן אך זה היה על מס' 90 ויש גם אחד שיצא- 41 או 70 ומשהו לא זוכרת בדיוק... גם בגוון חום ניודי... 91 קיים והפלמינגו לגמריי מהמם מתי אראה אותו על ציפורנייך המהממות?
P poynter New member 19/8/12 #41 אהה אוקיי תודה על התיקון הניודים האלה מקסימים אותי כל פעם מחדש חח אני מקווה שהשבוע אני אמרח אותו ואצלם. אין לי כוח לצלם בזמן האחרון, נהייתי עצלנית ברמות
אהה אוקיי תודה על התיקון הניודים האלה מקסימים אותי כל פעם מחדש חח אני מקווה שהשבוע אני אמרח אותו ואצלם. אין לי כוח לצלם בזמן האחרון, נהייתי עצלנית ברמות
N Name Of a User New member 18/8/12 #19 פשוט פשוט פשוט הורוד העתיק של ג'ייד (seashell pink 417) שהתאהבתי בו וחום זהבהב מדהים של Golden Rose מספר 42 בשמש זה אפילו יותר יפה כי הזהבהב ממש זוהר!
פשוט פשוט פשוט הורוד העתיק של ג'ייד (seashell pink 417) שהתאהבתי בו וחום זהבהב מדהים של Golden Rose מספר 42 בשמש זה אפילו יותר יפה כי הזהבהב ממש זוהר!