איזה לק נלבש
שרשור סופ"ש

trilliane

Well-known member
מנהל
פרנץ' Orly purple velvet + you're blushing

אל תצחקו על כישורי הפרנץ' העקומים שלי; אני שונאת להשתמש במדבקות אז צבעתי לבד ויצא די עבה (אבל ביד ימין הרבה יותר גרוע!
) אבל אחרי שניקיתי מסביב ובעיקר את הזוועה שהצטברה לי מאחורי הציפורן, דווקא יצא חביב, בסה"כ.

purple velvet הוא סגול חצילי כהה* בגימור קטיפה (או סאטן, או פלסטיק, או איך שרוצים לקרוא לזה) שהוא משהו בין מאט לקרמי ובעיניי ממש מוצלח (* הוא נראה בהיר יותר בבקבוק בגלל הזכוכית החלבית). יש לו שימר עדין-עדין שנראה לעין רק כשהוא מבריק (כלומר, רק בזמן המריחה, כשהוא רטוב...
) אבל גם אם מורחים גימור מבריק צריך להסתכל ממש מקרוב כדי להבחין בקיומו. הוא לא מתייבש מהר כמו מאט (וכדי לא להרוס את הגימור צריך לתת לו להתייבש טבעי) אבל מכיוון שהוא אטום כבר בשכבה אחת זה לא נורא.

לפרנץ' השתמשתי ב-you're blushing לילך אפרפר שמשתלב נהדר (לטעמי כמובן
). הוא סבבה למריחה רגילה אבל קצת צמיגי ולא נוח לפרנץ'... בשכבה עבה מספיק הוא נתן כיסוי בסדר גמור, והוספתי עליו מייבש כדי לקבע את התוצאה. בקמיצה המורדת מרחתי שתי שכבות שלו ועליהן את matte about you של אסי שהוא מאט ממש; כדי לנסות להתאים את הגימור מרחתי עליו קצת סרום וקרם וניסיתי להספיג, לא ממש עזר... אבל לצורך התמונה זה החזיק. על הפרנץ' בקמיצה מרחתי מייבש כדי להפוך גם אותו למבריק.

זהו; נראה לי שאוגוסט מסתמן כחודש הסגול שלי...
כמו תמיד המצלמה משכה לכחול ושינתה את הגוון אז איזנתי את הצבעים בתכנה גרפית והם די קרובים למציאות (לפחות במסך שלי).

trilliane

Well-known member
מנהל
ובינתיים אני גאה לומר שאין שחיקה!

חשבתי על פרנץ' (פרט לכך שזה חמוד ומוסיף עניין, כמובן) כי העמידות של לקים בגימור מאט / פלסטיק ירודה למדי (ולא ניתן להוסיף עליהם מייבש כי הוא הורס את הגימור המיוחד) ואם בלקים רגילים נשחקים לי הקצוות תוך יום, בלקים כאלה גם מתחילים קילופים די מהר ואין על מה לדבר... אז בזכות שכבה עצבנית של פרנץ' + מייבש בקצה הציפורן הקצוות עוד לא נשחקו לי (ועברו כמעט יומיים) אף שאני מקלידה בלי סוף. אירוע נדיר ומרגש.

hollypop girl

New member
אצלי המעט תמיד מתחיל לדהות בקצוות, אין

לי מושג אם זה ככה רקק בטופ מאט של שיק או גם באחרים אבל כבר אחרי יום מתחילים לראות
קצוות ללא מאט (הלק עצמו נשאר)

O n y X

New member
milani - Rad Purple

הלק המאכזב..הבקבוק עצמו אטום ולצבע החיצוני שלו אין שום זכר בפנים.
הוא גם רחוק מלהיות ניאוני.
התמונה מסקרנג'י

Plushable

New member
וואו איזה הבדל

דבר כזה עוד לא ראיתי.
ממש אין שום קשר בין השניים...

למעלה