איזה ספר/ים אתם קוראים עכשיו?

איזה ספר/ים אתם קוראים עכשיו?

אני קוראת ספר מדהים המורכב משני רומנים קצרים - "אני ג´ון" ו"לוסי", שניהם נכתבו ע"י סופרת בשם ג´מייקה קינקייד. תרגם: משה רון. חוץ מזה אני קוראת כבר די הרבה זמן ספר של נדמה לי מייקל ווד (???) על אלכסנדר מוקדון. זה ממש מעניין.

*GormE*

New member
מחזה- ביקור הגברת הזקנה

לפחות אני אמורה לסיים אותו עד יום ראשון, רגע- לא! עד מחר!

ויקי.ש.

New member
"דיוקנה של גברת"

של הנרי ג´יימס. ספר ממש לא נוח להחזקה, כל פעם שאני קוראת חלק מכף היד שלי נרדמת...

galahead

New member
יש כמה, אם זה מעניין את קהל הפורום:

1) מסע אל התבונה של חגי נצר ועמי בן בסט - ספר מדע פופולרי על חיים חוצארציים. 2) מוצא החיים של איריס פריי - מסידרת האוני המשודרת על המממ.... טוב, נו, מוצא החיים :) 3) ספר הישויות הדמיוניות של בורחס, באנגלית - לקסיקון של מפלצות פנטסטיות. 3) אחד, אף אחד ומאה אלף של פירנדלו - המממ.. זה על..הממ.. אדם שמשתגע... אין לי ממש דרך אחרת לתאר..:) גל.

2_be

New member
קראתי את מסע אל התבונה ו..

נהניתי מאוד, ראיתי בכרטיס שלך שאתה סטודנט לפיזיקה אז אני מניחה שגם אתה תהנה. קריאה מהנה.

blackwolf

New member
שכחתי את החלק החשוב...

לענות לעניין.. 1. מבחר הסיפורת הבדיונית חלק א´. 2. מבחר הסיפורת הבדיונית חלק ב´. ( אני קופצת מסיפור לסיפור לפי חשק ) 3. כוכב ושמו שאול . 4. הקיסם בעינו של אלוהים. 5. פרשת הבלש הגוסס ( שרלוק הולמס ) כבר ´פחדתי´ שאני היחידה שקוראת מספר ספרים ביחד.

galahead

New member
לא , לא, אי תמיד קורא ככה...

"דפק" פסיכולוגי ששורשיו עוד בילדותי ...:) פשוט עכשיו אני מתחיל פחות ספרים ומתקדם בהם יותר לאט, בגלל לימודים... גל

גם אני קוראת הרבה ספרים במקביל.

לפעמים אפילו שבעה שמונה. תלוי במצב רוח, ובאיפה אני נמצאת.

בתור סטודנטית לספרות, אין לי ברירה

אלא לקרוא כמה ספרים במקביל בשביל הקורסים השונים.

קסקטלן

New member
כן, אני סובלת מבעיה דומה

היכן את לומדת? אני כרגע בעיצומו של "אורח נטה ללון" של עגנון.

galahead

New member
אני כבר נהנה...:)

גם מהספר וגם מהעובדה שאני יודע שמה שחגי נצר כותב זה לא איזו בדיה או גחמה תיאורטית חולפת, אלא נושאים שיש להם ביסוס מדעי נרחב. וחוצמזה, אינ אכן סטודנט, אבל אינ צריך להחליף את זה בכרטיס מפיזיקה לגיאופיזיקה... גל

למעלה