איזה ספר/ים אתם קוראים עכשיו?

אושר מ

New member
אוף גל. אתה לא מבין כלום

קצת חוש הומור. אבל זה לא חכמה שאני ועופר צוחקים על מה שאנחנו מרכלים על אנשים. עופר, בוא נפסיק.
למרות שהפעם באמת יכולת להבין את זה. לא משנה...

עבריה*

New member
אני עם 2

הראשון הוא "הארי פוטר" השלישי (חייבים להיות חלק מהמשפחה ולהבין על מה הילדים מדברים) השני הוא "תא טייס" של יז´י קושיניסקי.

New member
גברת זחאנסיאן הנקמנית הזו....

למחזה "ביקור הגברת הזקנה" ולי יש רומן ארוך שמשתרך כבר על פני ארבע שנים בערך. עשיתי עבודה על המחזה וקראתי אותו מספר פעמים. מחזה מעניין שמדבר על נושא רלוונטי... בשביל מה את צריכה לקרוא אותו? בכל אופן,לשאלה של אלת הירח החביבה,אז אני כרגע בתחילתו-אמצעו של הספר "מפתח-כוכב" של פרימו לוי. אחרי חודש שלם שלא הצלחתי להביא את עצמי לידי קריאה שלו,לבסוף הצלחתי. אז נא לאחל לי בהצלחה ב המשך הדרך... :)

byron

New member
../images/Emo119.gif

1)ארמון הירח של פול אוסטר 2)harry potter and the phillosofers stone (פעם שניה) 3)המשפט של פרמה 4)מאה שנים של בדידות (הספר שיש לי באוטו למקרה שאני נתקע ומחכה לאנשים)

ציפי ג

New member
משמר הלילה ולילי וויט

הראשון דל עמודים אבל כבד קריאה, והשני מהנה מאוד, אבל 500 דף לערך.

חיננית

New member
זה שם של ספר ?או שיש לי הזמנה לטנגו

רק תגיד...ואיפה אתה יוס לא מצאתיך אצלנו בפיצוחיה?

דודה חיננית ...

זה שם של ספר. דווקא בסדר, אחרי שצולחים את הפרקים הראשונים. אני בא לפיצוחיה, מדי יום (כמעט) ואני מתבייש להראות שאני שם, כי אני ממש לא מצליח לפתור כלום. לכן אני בלתי נראה שם.

חיננית

New member
ומי כתב את הדודה" מחדרה "הזו?

וחוץ מזה יוס-בטח כבר אמרו לך שלא הביישן למד.! אבל לא אמרו לך שאני מורה טובה להגיון מהסוג ההוא החידודי.לאו דווקא לרקודים... אז כמו שאני אומרת ליתר החברים החדשיםבפיצוחיה, ניתן להעזר בי בפורום ואפשר לקבל שיעור פרטי דרך התיבה הכתומה . אם יש לך איזו סוגיה, ולא משפטית, שנפתרה ורוצה להבין את הדרך-אני לרשותך . חיננית-וקריאת שבת נעימה.

אסתר אדלר.

כתוב שם שזה ספרה הראשון. היום אני מתעתד לגמור אותו. אולי לא הביישן
אבל הוא בטוח מתבייש. ומה שגורם לו (לי) לא להיראות בפורום זה לא אי-הרצון ללמוד, אלא הבושה האוכלת בי בכל פה. ובקשר להצעה על השיעור הפרטי, תודה רבה, אבל נראה לי שזה לא יעזור למוחי המסתנל, כי אחרי שאני רואה את הפתרון - אני כן מבין את זה. ואת העקרונות, אני מבין מזמן (עשרות שנים פתרתי את תשבציו של יורם הרועה, במלואם או כמעט במלואם), הבעיה שלי היא שההסתיידות הגיעה כנראה לחלק הרלוונטי במוחי ועכשיו - אני כבר לא מצליח לפתור כמעט כלום (דווקא אצל יורם הרועה, כן הולך לי, בדרך כלל, אם מדובר בהגדרות שלו, ולא של האחרים). תודה.

חיננית

New member
חןחן

אנסה למצא הספר. ובקשר לענין השני,עצה ידידותית חיננית- אל תחמיר עם עצמך מדי.

חיננית

New member
ציפי ,אותה הצעה שהצעתי ליוס קבילה

כמובן לגבייך. רק תשאלי- ואען.

אושר מ

New member
גם לי?../images/Emo4.gif בפעמים בהם הייתי אצלך

יצא לי לבהות במסך לפעמים איזה חצי שעה... לא בנוי למוחי...

2_be

New member
אם זה מעניין אז..

השבת הזו אני אתחיל לקרוא את "אמא ומשמעות החיים" של ארווין יאלום (אני מקווה שאהנה ממנו כמו מהספרים הקודמים שלו) וגם את "הדוד פטרוס והשערת גולדבך" שאני לא ממש יודעת מה לצפות ממנו... אז שיהיה לכולם פה שבת שלום

עופר ב.ה

New member
תשובה

זה נשמע מוזר, אין כאן אנשים שקוראים ספר אחרי ספר? אז אני סיימתי את על העיוורון (שאני אכתוב עליו כמה הערות בהזדמנות), ואז את ג´ונתן ליוינגסטון סיגל (ריצ´רד באך) הקצרצר, שיש בו דברים יפים אבל המסר המרכזי, המטאפיסי, לא ממש חביב עלי. כעת אני מתכוון להשלים חוב ישן בקריאת הארי פוטר, ואז אני מתלבט בין האמן ומרגריטה לבין הנעדר (אמריקה). אגב, נילי מירסקי כעת עומלת על תרגום חדש של האחים קראמאזוב. עופר

למעלה