איזה ספר/ים אתם קוראים עכשיו?

אני קוראת...

תמונתו של דוריאן גריי/ אוסקר ויילד בינתיים קראתי רק איזה 20 ומשהו עמודים (מתוך 200) כי זה הולך לי די לאט, מין ספר כזה קצת כבד... לה לה לה לה

Josephin

New member
נהניתי

אני דווקא די אהבתי את הספר. הוא אחד האהובים עלי מבין הספרים והסיפורים שקראתי של וויילד.

אושר מ

New member
אז ככה יקירי (למען הפורום אני נמנעת

מהאייסי - אני ממש נשמה טובה (עלק)) אני מסיימת עוד מעט את "האמן ומרגריטה" (אני אומרת את זה כבר שלושה שבועות..). תקרא. אתה תאהב (אנחנו לא מתחילים להכיר אחד ת´שני קצת יותר מידי טוב?). הארי פוטר, אני מבינה שהחלטת ללכת עלזה. לדעתי לא תצטער. סדרה חביבה למדי... "הנעדר" לא מוכר לי. מה זה? ובאשר לנילי מירסקי - תמיד שווה לקרוא את התרגומים שלה...

בתחילת " האמן ומרגריטה"..עוד לא ..

ממש נכנסתי אל תוך הקריאה שלו,ומאוד סקרנית לקרוא על מה - ההתרגשות הגדולה של כולם..במקביל עם עוד 2 - "הגמד של מנדל" ו"לשתות תה עם מלכת אנגליה"..

לאה_מ

New member
בקטגורית ספר הקריאה אני קוראת את

"חמסין וצפורים משוגעות" של גבריאלה אביגור-רותם. בקטגורית הספרים שמונחים ליד המיטה ומדי פעם קוראים בהם כמה עמודים אני קוראת את "ספר האי נחת של פרננדו פסואה". בקטגורית הספרים שהבן שלי (בן 8) קורא ואני קוראת גם כדי להזכר, לדעת ולשוחח אני קוראת את "הכיתה המעופפת" של אריך קסטנר. בקטגורית הסיפורים לפני השינה אנחנו קוראים את "משפחת החיות המוזרות" של טובה ינסון.

אושר מ

New member
אני קוראת אחד אחרי השני

לא יכולה במקביל. אז אני אסיים את "האמן ומרגריטה". ואח"כ את השני של סימנון ("האיש בקטן מארחנגלסק"). אח"כ ספר של מישל וולבק בתרגום חדש... ובניגוד לכל עקרונותיי, את רומן רוסי במקביל, למען בי"ס.

*GormE*

New member
אני מתעדכנת מהר- עכשיו זה-

העולם ע"פ גארפ מצאתי את זה יום בספריית בית הספר והתחלתי לעיין בו כבר טרפתי 70 עמודים לערך

*GormE*

New member
זה קטע ממש היסטרי!

בדיוק אחרי שכתבתי את ההודעה ממקודם הלכתי לחדרי והמשכתי לקרוא- וגיליתי שראיתי לפני שנים רבות את הסרט ואני זוכרת במעורפל התאבקות, כלב נושך גיבור-גיבור נושך כלב ילדים צצים מפה ומשם ומישהו שמת בסוף ואז הייתי נורא עצובה בעסה

untitled

New member
התחלתי את 1984

מקווה להתלבש עליו בצורה רצינית בחנוכה כי זה מעצבן שעכשיו אני לא יכול להקדיש ממש זמן לקריאה רצינית

ספר מצויין ...

המממ, אם זה לא באיחור מידי, זה עתה סיימתי חובה בית ספרית בדמות אנה קרנינה המרדימה עד מוות. כעת אני מנסה להתאושש מהטראומה, ואני מתלבטת בין אם להתחיל לקרוא את "לוליטה" שמונח לי על המדף או את "מים נושקים למים" של סמי מיכאל שדי הומלץ לי.

למעלה