איזה פאק
טריגר קשה

איזה פאק
טריגר קשה

חברה שלי, בעצם מישהי שרבתי איתה והקשר בינינו נותק, איבדה שלשום את אביה. התחבטתי קצת עם עצמי, והחלטתי שזה לא זמן טוב לעשות סגירת חשבונות. היא פגעה בי מאוד לפני כמה חודשים במקום שהכי כואב לי, אבל עכשיו אבא שלה נפטר. ראיתי אותה בצ'ט ושאלתי אותה בלי לחשוב הרבה מה שלומה ואמרתי שאני משתתפת בצערה. היא התרגשה מאוד. הזמנתי אותה לשתף והיא שיתפה...

אבל קצת יותר מדיי. פרטים מאוד גרפיים, מאוד ציוריים, של איך היא מצאה אותו ומה עשתה עם הגופה ואיך נראה הפרט הזה והזה (אני בכוונה חוסכת מכם). ואז סיפרה באותו שצף גם מה היה כשאמה נפטרה... גם זה זעזע אותי. אחר כך דיברה על המוות של עצמה, מה יהיה, איפה היא תיקבר, וכל הזמן דיברה על זה בצורה מאוד גרפית ואני הרגשתי שאני נחנקת. נכון, הזמנתי אותה לדבר אתי ולפרוק, אבל... ביקשתי (לא היה לי נעים) שתפסיק עם התיאורים הכל כך מוחשיים והיא הצטערה, אבל לא שמה לב ודיברה על זה שוב. כנראה הזעזוע שלה היה כל כך עמוק.

ועכשיו, איך אני הולכת לישון, לכל הרוחות. ועוד לא סיימתי לבדוק את ההגהה של עצמי ואין לי זמן כי אני חייבת לישון כבר. בסוף גם מחר אני לא אקום בזמן להתקשר לאיילה לשאול אם אפשר לבוא. והתקף שיעולים די מחריד. ומחשבות, בעיקר הרבה מחשבות. וקנדי קראש. אני תקועה כבר כמה ימים על 86 ואין לי שמץ של מושג איך לעבור אותו. עוד לא נתקלתי בדבר כזה.

אני מזועזעת מהסיפור של החברה. לפחות היא העריכה מאוד את הפנייה שלי אליה. היא בטח יודעת שזה לא היה לי קל, למחול על כבודי (בפעם השנייה תוך כמה חודשים, וגם אז בעקבות מוות של חברה משותפת), וגם אמרה לי שלא מובן מאליו שפניתי. אני שמחה שפניתי. בכל זאת, אין הרבה אנשים שערים בשעה כזאת והיא כתבה בפייס משהו כל כך מצמרר שהלב שלי נשבר והייתי חייבת לשאול לשלומה.

זהו.
 
אלומה יקרה

אישיות נדירה
אוהבת אותך
בבקשה
בבקשה
בבקשה
שימרי נפשך ילדה
שימרי נפשך
כי מי שחשוב בעולם הזה
זאת את ואת ואת
יש אנשים כחברתך שהייתי אומרת להם תיראו קצת את האחרים לא יזיק
אבל לך אני אומרת תיראי קצת את עצמך
כן את מאוד חשובה
ואנשים שפוגעים בנו כי הם לא יודעים לראות את השני
לעולם לא ישתנו לגביינו
אז שימרי נפשך יקרה וחיבוק ענק ענק
 
ריגשת אותי בזה שהתנהלת כך. לא הרבה היו

מוחלים על כבודם משיקולי אגו (מטופשים לעתים) ואני מאד מקווה שהחברה שלך מודעת לכך ומעריכה זאת (גם אם זה לא יקרה כעת בגלל מצבה הנפשי בשל מות אביה).

נ.ב - לא יכולה לעזור עם הקנדי קראש כי יודעת שאתמכר ולכן לא מנסה אפילו...
 

היי48

New member
היי מותק,

אין מה לומר, מצב מטרגר (מלשון טריגר, ככה כותבים את זה??) ביותר.
כל הכבוד לך על זה שפנית אליה, הרבה אנשים לא היו עושים את זה. אבל אני מסכימה עם מה שכתבו מעלי לגבי זה שאת צריכה לשמור על עצמך מטריגרים. גם אם לא נעים לך והיא שוב מדברת על הנושאים הללו, תבקשי ממנה שוב לא לדבר על זה. זאת בקשה לגיטימית לגמרי. אני בדעה שגם כשאנשים נמצאים ברגעים מאוד קשים הם עדיין צריכים להבין שגם לאנשים שמסביבם יש את הקשיים שלהם. ואם זה ממשיך לחזור על עצמו אז פשוט תוציאי את עצמך מהסיטואציה. זה דבר בהחלט דבר מבורך שאת תומכת בה, אבל לא על חשבונך.

מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב היום
 
כל הכבוד אלומה!

על כך שהפגנת חברות והבעת עניין בסבלה,
על כך שהמשכת לקרוא אותה למרות כל מה שזה עשה לך.
מאוד גאה בך על ההתמודדות הזו שלך ועל מי שהיית עבורה באותו הרגע, למרות הקושי הרב הכרוך בכך.
זה לא מובן מאליו, תהיי גאה בעצמך!
 

Lady Stark

New member
את באמת מהממת שפנית אליה

וזה מובן. בזמנים כאלה של אבדן כל האגו צריך להיעלם. בכל זאת, היא בעבר היתה חשובה לך.
עם זאת, תזכרי לא להיחשף אליה ולסיפור הזה יותר מדי כי כרגע את צריכה להקיף את עצמך רק באנשים תומכים.
 
יקרה

כפי שכבר כתבתי לך בעבר - אנני לנוקס כתבה ושרה פעם "המוות הוא קל, החיים מפחידים אותי עד מוות". מי כמוני יודע כמה קשה להעביר דקה אחרי דקה, שעה אחרי שעה ויום אחרי יום כשאת מוצפת, מדוכאת ומטורגרת כדבעי. זה בדיוק מה שעובר עלי כרגע. תזכרי כמה שאת חשובה לפורום, למשפחה שלך ולחברים שלך. שולחת לך
 
אאוץ'


אני עד כדי כך חשובה ל"משפחה" שלי שכשנשרף לי הבית הם סירבו לאפשר לי לגור אצלם כמה ימים.
אני כל כך חשובה לאחי הפוליטיקאי הדגנרט שלא טרח להרים לי טלפון במשך חודשיים שהייתי מאושפזת. שלא טורח לברר מה שלומי עכשיו עם הברונכיט למרות שהוא יודע שאני חולה, ולמרות שבאתי אליו לביה"ח אחרי הניתוח ודאגתי מדי יום להתעניין בשלומו.
אני כל כך חשובה לאחותי שהמליצה לי להכין מרק במקום להכין בעצמה ולשלוח את בעלה להביא לי. חמש דקות נסיעה, והיא בשלנית מדהימה שאוהבת מאוד לבשל. מייעצת לי לבשל מרק.
מדי פעם בפעם הם עושים איזו מחווה נחמדה, אבל זה כמה אני חשובה להם.
אולי אחותי תזיל כמה דמעות כשאמות, אך מהר מאוד יעברו על זה לסדר היום.
וחברים? אין לי כאלה. רק השח"ע ואשתו, מישהי מהעבודה המוגנת שמתעקשת לשמור אתי על קשר כלשהו, ואיש מבוגר שאני ידידה שלו ושל משפחתו, והוא מביא הרבה טוב לחיי, רק מה, הוא חולה סרטן (שחזר לו בפעם השנייה) ואני ממש לא מעזה להטריד אותו עם השטויות שלי. זה בהחלט חיובי וטוב, אבל כשאני יושבת בבית בערב חג כי אין לי איפה להיות, זה לא משמח אותי מאוד.
משפחה. אותם אחים שהאשימו אותי בגיל 16 שאני הרגתי את אבא שלנו ושפוחדים להשאיר אותי עם אימא שלא אעשה לה אותו דבר.
זאת המשפחה הנחמדה שיש לי. ואני בכלל לא מתייחסת למשפחה המורחבת כי אף אחד מהם לא מעניין לי את קצה הציפורן ואת רובם אני בכלל לא מכירה (זה הדדי כמובן).
אאוץ'.
 
סליחה שאין לי כוח להגיב היום לאחרים

אני בהתקף חרדה. רע לי. לא מצליחה לסיים את ההגהה. לא נסעתי לאיילה גם היום. מחר יש לי תור אליה וגם לפסיכולוגית. אני חייבת. חייבת. העו"סית סחבה אותי לסדר איזה סידור. אין בינתיים מדריכה חדשה, אז אני נשארת עם זאת ובמקביל היא תחפש לי. עדיין חולה. הכול כואב לי מבולמוס מגעיל. מגעיל. בחיי שמגעיל. נמאס לי כל כך מזה. בסוף אני באמת אמות מזה ואני לא מסוגלת לעצור. לא מסוגלת. זה חזק ממני. התמכרות מזורגגת. ואני בחרדה. לא מצליחה לעשות כלום חוץ מקנדי קראש. לפחות הגעתי לשלב 89, זה משמח קצת. אני מפחדת ששוב אפספס את איילה מחר. אני חייבת אותה. זהו. די. לא יכולה יותר. חייבת שמשהו ירגיע את הרעד שלי. אני פוחדת גם שהשכנים שוב יתלוננו על הרעש מהמזגן. לפני כמה חודשים פתרו לי את זה וזה שוב חזר, והפעם הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות עם זה כלום ואני פוחדת שהם יתלוננו עליי או משהו. אין לי כוחות להתמודד עם דברים כאלה, זה מכניס אותי לחרדות קשות. בפרט כשאין מה לעשות. כל הגוף כואב לי ואני מרגישה כל כך אבודה.
 

Lady Stark

New member
אלומונת

מאמינה שתתעוררי מחר בזמן כי בפעם הקודמת כשלא קמת היית חולה יותר.
מותק, ההתקף הזה קטן עליך כי עברת כבר מספיק כאלה. ואת יודעת איך להעביר אותו.
תנסי לישון מוקדם, טוב?
 
תחזיקי מעמד


סליחה שטרגרתי אותך בלי כוונה כשכתבתי על המשפחה שלך. פשוט מההודעות האחרונות שלך הסקתי שאת בקשר לא רע איתם לאחרונה. אז סליחה שוב. פשוט רציתי להראות לך שיש אנשים שאת מאוד חשובה להם (כמוני, למשל).

 
עלק קשר לא רע...

נו, מילא. ברור שכוונתך טובה.
שוב מתנצלת בפני כולם שלא מתייחסת להודעות. אני מרוקנת. מרוקנת מאוד. פשוט אין לי כוח.
 
לא יכולה יותר

קשה לנשום. קשה ללכת לישון. איילה
, שלא אפספס אותה מחר!!! כל כך פוחדת... ופוחדת גם מנושא המזגן... רע לי... ובכל זאת שמחה שהגעתי ל-91 בקנדי קראש. שמחה גם שהעוסית גררה אותי לעשות סידור בחוץ. ושמחה שמחר איילה, שמחה ועצובה ופוחדת... שמחה גם שסיימתי סוף סוף עם ההגהה המעפנה ושלחתי להוצאה. שמחה גם שלומדת להתרחק ממה שעושה לי רע וממי שמזיק לי, מקווה ליישם את זה בכל תחומי חיי, גם באוכל.

לילה טוב, אהובים שלי.
 

מירב189

New member
יקירה שלי


קוראת את כאבך, סבלך, תסכולך ולרצון להרגשת שליטה בחייך.
ניכר, את חולה ומרגישה שיש לך כל כך הרבה מחויבויות ואולי שלא תצליחי לסיים אותם.
מאידך, כח ההשרדות שלך והנחישות שלך לדבוק במטרה, היא גם שגרמה לך לסיים את ההגהה ולשלוח להוצאה.
מתוך הכירות עמך שנים רבות,, יודעת כשיש לך משהו מלחיץ אותך, אזי זה משפיע עליך בכל התחומים וזה טבעי.
אולי הפרידה של איילה היא למעשה גורמת לכל הסבל והכאב שלך, כי מבחינה רוחנית ברוכניט זה שמישהו זיהם את קנה הנשימה שלך.
כלומר התסכולים, החוסר אונים, ההתרגשות לקראת העזיבה או הפחד מהנטישה עד אשר הינך אפילו רוצה להגיע אליה, למרות האהבה העצומה כלפיה.
יקירה, אולי לכתוב מכתב פרידה מאיילה באיזו קובץ ולא לשלוח אותו, אלא התנקות מהתסכולים, מהכאב, מהעזיבה ולעלות את הדברים שהיה טוב ולאחר מכן לכתוב דברים טובים על אורלי, אשר את מאמינה שאורלי תוכל למלא את תפקידה של איילה אולי לא בדיוק, אבל עם יכולת לעטוף אותך באהבה ולא להרגיש נטושה.
באיזו מקום שאנו מעבדים את "האבדה" היקרה לנו, אנו מתנקים מכל הרגשות אשר מרעילים אותנו, גם אם עצם החשיבה הרגשית של הפרידה כואבת מאוד, אבל אפשר לרכך על ידי כתיבת משהו חיובי, לחשיבה הרגשית הזו ואז עושים את התיקון בתודעה וזה נכנס לאמונה וזה מתגשם.
מאמינה זה לא יבוא ביום אחד, אלא בהדרגה ולכן רצוי אפילו לכתוב מכתב תודה לאיילה באיזו קובץ, על מה שעשתה בשבילך ועל מה שאורלי תוכל לתרום בשבילך כהמשך דרכה.
לכתוב את תחושת התסכול מהקושי לעצור את הצורך בלאכול בכדי להכיל את הרגש, לתת לו ביטוי במילים, בפורקן ולדבר על הצורך באכילה כדי לעצור את התסכול.
לאחר מכן לכתוב שאני מודה לבורא העולם על כל הטוב והשפע שהוא נתן לך, למרות הקשיים שאת עוברת וזה לא מובן מאליו.
לפרט את הדברים הטובים, את השמחה למרות הכאב ולאחר מכן לבקש שיחזק אותך לקראת הפרידה מאיילה, שיתמוך בך בשעה קשה זו.
שיגרום לך להזין את גופך במאכלים ובמשקאות מזינים ושגופך יגיב אליך בבריאות טובה וכוחות נמרצים ושיעצור את התסכול שמחרפן אותך כדי שתפסיקי "לאכול" את עצמך.
ותני לעצמך חיבוק ענקי ועוטף באהבה כמו שאת יכולה לתת תמיד לאחרים ולהגיד לעצמך שאת תעמדי בכל המכשולים אשר יהיו, כי את חזקה ונחושה בדעתך להציל את עצמך ולהמשיך הלאה למרות הכאבים והתסכולים.
רצוי שתתני קצת חמלה לעצמך, הבנה, מתוך רצון לעודד את עצמך ולהכיר ביכולות הגבוהות שלך שאפשר לצאת מאפלה אל האור, למרות הקשיים כפי שעשית בעבר.
בתקווה שהיום תאזרי אומץ ואל תשקעי בכאב העזיבה של איילה וכן תאפשרי לעצמך להפרד ממנה בהדרגתיות ולקבל את אורלי למרות הכל בכדי שתוביל אותך לשינוי איכות חייך.
מחבקת אותך יקירה שלי, אוהבת אותך מאוד, מאמינה בך שתוכלי לצאת מהכל ולהתחזק מהפרידה מאילה ולהכיר באורלי שתוכל להיות שותפה איתך לכל מה שקורה בחייך ושתקבלי שינוי באיכות חייך.
מחזקת את ידייך יקירה ומאמינה בך שתוכלי לנצח את החיים ולבנות את מטרותייך ולהגשימם.
יום טוב יקירה ועם הרבה אור חיובי ונינוח עד כמה שאפשר.

בהצלחה בשינוי איכות חייך ובאהבה עצומה,

מירב

 
למעלה