איזה פאק
טריגר קשה

מעניין שגם איילה שאלה אותי את השאלה הראשונה

האמת שמאז שהתחלתי לעבוד בהוצאה לאור לא יצא לי לקרוא שום ספר שכבר יצא לאור... רק את הספרים שעשיתי להם לקטורה והגהה, וכמובן גם הספרים של הלימודים.
ויש לי מלאאאאאאא ספרים בבית, ועכשיו אין לי עבודה, אבל הריכוז בספר קשה לי. סרטים יותר קל לי ואני די עושה את זה (עוד שבועיים בכל מקרה מתחילים הלימודים סוף סוף, אני בקושי יכולה לחכות). משחק במחשב - כמובן, קנדי קראש - הגעתי לשלב 96 ואני מחכה שחברים ישלחו לי כרטיסים לעבור שלב... איזו התמכרות זו... אני משחקת בזה גם בפייסבוק וגם בסמארטפון וזה לגמרי מפעיל ומכבה את המוח בו זמנית. ולצאת לשאוף אוויר זה רעיון לא רע, יש גינה קרובה מאוד לבית שלי, אבל היית מאמינה שאפילו לאסוף את עצמי לעבור את הכביש ולשבת שם זה קשה לי? עכשיו אני בין מדריכות, אז גם אין מי שיעזור לי לאסוף את עצמי לעשות את זה. רעיונות מעולים ואני אשתמש בהם כמיטב יכולתי, תודה

ותודה רבה ליידי באבא, אני לא יודעת איך זה ה"איכשהו" הזה, אבל נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לבדוק את זה בעצמי...

כאחת

שצריך לגרור אותה כמעט פיזית כדי לצאת מהבית אני מאמינה לכל דבר...

שאלתי על ריכוז בספרים ובסרטים כי גם לי יש לפעמים קשיים להתרכז אבל כשאני כן מצליחה אני יכולה להעביר הרבה מאד זמן בקריאה או בצפייה בטלויזיה/בסרטים.

בקשר לקנדי קראש כמו שאמרתי בעבר אני לא רוצה להתמכר ולכן לא התחלתי עם זה. אני משחקת בבאבלז (הגלגל) וזה יכול לשרוף יופי את הזמן ולעזור לנקות את הראש.

הנה קישור למשחקים אם תרצי לנסות.

תודה על האוצר

גם אני לא רציתי להתמכר לקנדי. אמרתי לעצמי שזה רק בשביל כיפור, ובאמת אחרי שכיפור נגמר הסרתי את האפליקציה מהפייס, רק מה, שכחתי להסיר אותה גם בסמארטפון וזה התחיל לצלצל לי בהתראות שחברים שלחו לי "חיים" אז כבר נכנסתי לזה חזק, והורדתי את זה שוב גם לפייס... עכשיו אני בשלב 97 וזה הולך ונהיה מגניב מרגע לרגע. התמכרתי לגמרי לחרא הזה

צריכה עוד מעט ללכת לישון ופוחדת. כל כך פוחדת. מה יהיה עם הפחד הזה מהשינה? לא החלטתי מה קשה יותר - ללכת לישון או להתעורר עם החרדה... בגלל זה אני גם ישנה 3-4 שעות בלילה, וזה, מן הסתם, לא מספיק, בפרט כשאני סובלת מדום נשימה בשינה.

יקרה מתוקה

מקווה שישנת בלילה ולא שיחקת חצי לילה :)

שמחה שאורלי דואגת ותומכת ...ויופי שמסתדר לך המרכז והכל

שימרי על עצמך יקרה אם זה לא עובר הקרור הזה תילכי אל הרופאה עוד פעם זה כבר היה צריך לעבור ....

מחבקת ושולחת עוד חיבוקים לאחר כך ...

למעלה