פרק מעולה../images/Emo70.gif
ממש אהבתי את הפרק של היום, אני אוהבת פרקים שהם יותר דומים לעונה ושניה והשלישית. חכיתי כל כך הרבה זמן שזינה תאבד את הכוח להרוג אלים (אני לא מתה עליו, אני מעדיפה את זינה שמצליחה לנצח אלים אפילו בלי הכוח להרוג אותם, שהיא פשוט יותר חכמה מהם) ועכשיו, כשהיא סוף כל סוף איבדה אותו אין אלים בכלל שהיא תוכל לנצח בלי הכוח, רק בעזרת המוח הגאוני שלה... איב היתה חמודה היום, סוף סוף היא עומדת על שלה, ולא מתנהגת כמו עבד של כל העולם. אם היא תמשיך ככה אני אולי אפילו יתחיל לחשוב על לחבב אותה... מבחינת המראה החיצוני היום - התסרוקת של אפרודיטה נוראית!!! איך היא הולכת עם הדבר הזה על הראש?!?! - ארס חתיך!!! - קריגולה הזה, הוא בטוח שהוא לא הומו?? - הריקוד של גבריאל היה נוראי! - זינה נראתה טוווווווווב!!!!!!!! אני לא חושבת שהיא מכניסה את הבטן. בניגוד לרנה שרואים שהיא כן מכניסה אותה, זה נראה לא טיבעי וקצת חסר פרופורציות ביחס לשאר הגוף שלה שהוא קצת מלא... לעומת זאת, אני חושבת שללוסי אין בכלל מה מהכניס, הבטן שלה שטוחה לגמרי. הקטע עם העגלות, הוא לא היה כבר פעם? עם קליסטו? לסיכום, פרק מעולה, משחק ענק של כולם. והפעם הזוכה בתחרות השחקן\נית של הפרק הוא ללא פסק השחקן שגילם את קליגולה, הוא פשוט היה ענק!