איזה פרק אדיר!

סמייילי

New member
איזה פרק אדיר! ../images/Emo141.gif ../images/Emo58.gif

זה פרק זינאי טוב! אהבתי את התלבושות.. שמתם לב שבמשך מרוץ המרכבות הסוסים של זינה מחליפים מקומות? השיער של דייטי מזעזע.. הפרק בכללותו מתוכנן נהדר! והפרק שאחריו גם מקסים...

korinalir

New member
פרק טוב

פרק יפה עם כולם ביחד איך התגעגעתי לאפרודיטה
אני גם ממש אוהבת שהם לוקחים קטעים היסטוריים כמו קליגולה או שאר הקיסרים ומשלבים את הדמויות בפנים . לעומת זאת הנצרות הזאת כרגיל מעצבנת וכמה בדיוק אלים יש + האלוהים של הנוצרים (של איליי yeah right)
איב היתה חמודה בפרק היום איך שהיא רבה עם זינה כמו טינאייג´רית עצבנית
לדעתי טוב שזינה איבדה את הכוח להרוג את האלים זה היה משעמם ככה והיא איבדה את האנושיות המפורסמת שכולם כמעט פה בפורום אמרו שהם אוהבים בה. ובאותו הקשר אנשים כאן אמרו שזינה יותר אנושית מהרקולס הפרק הזה היה הוכחה שלא באיזה קלות מעצבנת זינה הביסה את מייקל כשאם אני זוכרת נכון הרקולס אמר בקשר אליו שהוא "way out of his league" בכלל מייקל מעצבן כל המגמה של ה"נוצרית אייליסטית" מרגיזה אותי ואני מסכימה עם קליגולה הדרך הטובה ביותר להשתיק אותם היא להרוג אותם.
המיניות ה לא כל כך סמוייה בין ארס-זינה-גבריאל- קליגולה- כל שאר האנשים בחדר וואו זה בדיוק מה שהייתי צריכה כדי לעודד אותי מהבחינה באזרחות.
לסיכום פרק ענק וכולם שיחקו מצויין כרגיל והשחקן של קילוגלה במיוחד הוא ממש העביר לי את הטירוף הזה
הגזמתי עם הסמלים

באמת אהבתם אותו?../images/Emo58.gifלמי שלא ראה

במבט שני אני שונאת אותו אפילו יותר. הוא מלא מניפולציות זולות. שמתם לב שלוסי הכניסה את הבטן לאורך כל הפרק, חוץ מבקרבות עצמם? אין לה בטן שטוחה (עניין של מבנה גוף, היא הרי לא שמנה), אז בכל פעם שמלבישים אותה במשהו שחושף את הבטן המסכנה שואבת אותה פנימה. בגלל זה, אם תשאלו אותי, התלבושת המקורית של זינה לא חושפת בטן.

korinalir

New member
נכון גם אני שמתי לב!

אבל זה נחמד שהיא נאלצת לשאוב את הבטן רואים איזה שרירי בטן ריבועים יש לה

לא נחמד בכלל

זה איום שמישהי צריכה לשאוב את הבטן פנימה לאורך כל הצילומים בגלל שככה מכתיבה לנו האופנה. היא נראית כמו שהיא נראית וזהו. ויש לה שרירים בין אם אנחנו רואים אותם ובין אם לא. לדעתי אם היא או ההפקה מרגישים שלא צריך להראות את הבטן שלה אז שפשוט לא ילבישו אותה ככה וזהו.

[אורן]

New member
מצד שני...

תחשבי על זה שזה לא האנשים בסידרה קבעו שזינה צריכה להיות רזה כי הם לא בדיוק המציאו את הסיפור של זינה. בנוסף זה לא האופנה הכתיבה את זה, אלא העובדה שיש מין דעה קדומה כזאת שנשים יפות חייבות להיות רזות.

קודם כל

כן האנשים בסדרה החליט שהיא היתה רזה כי כן הם המציאו את הסיפור של זינה. היא לא דמות מיתולוגית כמו הרקולס. בקשר לאופנה, האופנה היא זו שמכתיבה את הדעה הקדומה שנשים צריכות להיות רזות והדעה הקדומה משקפת את זה חזרה לאופנה וחוזר חלילה, במעגל קסמים אכזרי. אבל תכלס, זה לגמרי הגיוני שלוחמת, במיוחד כזאת שמשתמשת בגוף שלה כנשק באופן כזה אפקטיבי, תהיה רזה, אם כי לא שחיפית (כי היא צריכה להיות שרירית). מה שאני אומרת זה שאם הם לא רוצים להראות את הבטן של לוסי, שלא יראו. אבל למה לתת לה כזאת תלבושת אם לא נראה להם איך שהבטן שלה נראית, או לחילופין, למה היא מסכימה ללבוש אותה, אם היא לא מרוצה מאיך שהבטן שלה נראית.

[אורן]

New member
המממ...

הסיפור אמנם לא מהמיתולוגיה אבל הרבה לפני הסדרה היו סיפורים על "נסיכה לוחמת" כמו זינה. הם לא המציאו את הסיפור אלא רק פיתחו אותו מאוד ושילבו אותו עם המיתולוגיה, סיפורי התנ"ך וכו´. האמת היא שהדעות הקדומות מכתיבות את האופנה ולא להפך, כי אופנה משתנה לפי דעת הקהל ולא מעצבת אותה. יש הבדל בין רזה לשרירית. אם הם איימו עליה שהם יפטרו אותה או משהו אז זה באמת לא בסדר אבל אם לוסי הסכימה לזה אני מניח שזה נכון מוסרית מה שעשו ללוסי אבל לא נכון מוסרית מה שעשו לשאר נשות העולם- הנציחו את מעמדן שאומר שהן יפות רק אם הן רזות.

shiri_b

New member
אני בכלל לא חושבת שהיא

הכניסה את הבטן אולי זה נראה ככה, אבל תחשבו פרק לוקח המון זמן לצלם ולהכניס את הבטן במשך כל הצילומים זה פשוט לא הגיוני. וממה שקראתי על לוסי אני לא מאמינה שהיא תסכים לכזה דבר.

תסתכלי שוב. תשווי לאיך הבטן שלה

נראית בזמן קרב, כשהיא לא יכולה להתרכז בלהכניס את הבטן. הסתכלתי הרבה זמן לפני שכתבתי מה שכתבתי. ובקשר להכנסת הבטן, יכול להיות שזה היה רעיון שלה. אני חושבת שגם אני הייתי מכניסה את הבטן אם מישהו היה מצלם אותי ככה. מצד שני, אני לא הייתי מצטלמת ככה מלכתחילה.

[אורן]

New member
ראיתי את הפרק שלוש פעמים

וקשה מאוד לדעת אני מניח שלעולם לא נדע בוודאות...

*neta*

New member
כשאמרת שהיו עוד סיפורים

על "נסיכה לוחמת", למה התכוונת? התוכל לפרט או להביא דוגמאות? ושוב, הם כן המציאו את זינה לא פיתחו את הרעיון..

אני לא מכירה סיפורים כאלו

אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שהסדרה הזאת היתה מאד מיוחדת בגישה שלה לכל הנושאים, כולל דימוי גוף של נשים, ואני מרגישה שבעונה השישית הם זנחו את זה לגמרי. למשל, בעונות הקודמות מדי פעם היה פרק שזינה השתמשה בסקס אפיל שלה כנשק. בעונה השישית היו בינתיים נדמה לי 12 פרקים, ומתוכם זינה וגבריאל השתמשו במיניות שלהן/פיזזו חצי עירומות בחלק ממש גדול מהם ולהודות על האמת, זה מאד מאכזב אותי. אפילו הצורה שבה הראו את הגוף של אפרודיטה בפרק האחרון עם המצלמה שמטפסת מהרגליים לאט לאט לפנים זה סוג צילום שאם תקרא קצת מאמרים על קולנוע ו/או פמיניזם תגלה שזה סוג הצילום הכי שוביניסטי שיש. ומהסדרה הזאת אני כן מצפה ליותר.

מרויליה

New member
יש הבדל בין רזה לחטובה..

לוסי היא יחסית רזה, אבל ממש לא חטובה. רזה זה אומר שיש לה מבנה גוף דק אבל זה לא אומר שהוא לא מחוסה בשומן. וחטוב לא חייב להיות דק אבל אין הרבה שומן. רנה לאומת זאת דיי חטובה וגם דיי רזה, היא גם יותר שרירית מלוסי. לוסי בכלל לא שרירית, ובטח ובטח שאין לה ריבועים(שמי שיש לו ריבועים חייב להיות חטוב).

LLRO

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את הפרק של היום, אני אוהבת פרקים שהם יותר דומים לעונה ושניה והשלישית. חכיתי כל כך הרבה זמן שזינה תאבד את הכוח להרוג אלים (אני לא מתה עליו, אני מעדיפה את זינה שמצליחה לנצח אלים אפילו בלי הכוח להרוג אותם, שהיא פשוט יותר חכמה מהם) ועכשיו, כשהיא סוף כל סוף איבדה אותו אין אלים בכלל שהיא תוכל לנצח בלי הכוח, רק בעזרת המוח הגאוני שלה... איב היתה חמודה היום, סוף סוף היא עומדת על שלה, ולא מתנהגת כמו עבד של כל העולם. אם היא תמשיך ככה אני אולי אפילו יתחיל לחשוב על לחבב אותה... מבחינת המראה החיצוני היום - התסרוקת של אפרודיטה נוראית!!! איך היא הולכת עם הדבר הזה על הראש?!?! - ארס חתיך!!! - קריגולה הזה, הוא בטוח שהוא לא הומו?? - הריקוד של גבריאל היה נוראי! - זינה נראתה טוווווווווב!!!!!!!! אני לא חושבת שהיא מכניסה את הבטן. בניגוד לרנה שרואים שהיא כן מכניסה אותה, זה נראה לא טיבעי וקצת חסר פרופורציות ביחס לשאר הגוף שלה שהוא קצת מלא... לעומת זאת, אני חושבת שללוסי אין בכלל מה מהכניס, הבטן שלה שטוחה לגמרי. הקטע עם העגלות, הוא לא היה כבר פעם? עם קליסטו? לסיכום, פרק מעולה, משחק ענק של כולם. והפעם הזוכה בתחרות השחקן\נית של הפרק הוא ללא פסק השחקן שגילם את קליגולה, הוא פשוט היה ענק!

ענבר1

New member
באמת פרק מקסים!!!

זינה הייתה כמובן מהממת כרגיל.... רק כול הזמן חשבתי איך לא חם לה עם המסיכה הזאת על פניה היפות חבל שהיה קצת זמן מסך לארס לדעתי... השיער של דייטי הזכיר לי את המאה הקודמת קליגולה הזה הוא אידיוט גמור!!!!! וסוף סוף הגיע פרק שאיב לא עיצבנה אותי!! ואפילו חיבבתי אותה מי היה מאמין....

ולפינת הצנזור ../images/Emo58.gif למי שלא ראה

STAR WORLD ניצל את הפסקת הפרסומות הראשונה בשביל להיפטר מחלקיק סצנה "לא רצוי" שבו אפרודיטה, כשהיא מדברת עם גבריאל, מנסה לנשק אותה, וגבריאל שואלת אותה מה לעזאזל היא עושה.

למעלה