איזה פרק אדיר!

*neta*

New member
דווקא לא..

שירי שאלה מה מפתיע ומי לא ענה? כמה מפתיע.. ושירי גם שאלה לגבי החורים בעלילה שראית מנקודת המבט שלך ושוב, לא ענית. טוב נו אתה פשוט לא יודע לענות כי...אתה לא רואה זינה!

[אורן]

New member
תראי לי בדיוק את ההודעות ואני אענה

אם לא עניתי זה כי לא שמתי לב להודעה או משהו. אני כן רואה זינה אני לא מבין בזה כמוך אבל אני כן רואה.

נראה לי שזה היה בכוונה...

אני חושבת שזה היה חלק מהתוכנית שגבריאל תצעק "זאת זינה!" כדי שקליגולה יבין שזאת זינה, קוטלת האלים (או משהו כזה...
) ואז הוא יפחד כי הרי זינה איבדה את היכולת שלה להרוג אלים, אז הכלי היחיד שהיה לה נגד קליגולה היה הפחד של קליגולה מלמות בידי הנסיכה הלוחמת....ככה אני ראיתי את זה לפחות.

ברור שזה היה חלק מהתוכנית

אבל זה לא הגיוני לאנשים במקום - לא הצופים - שפתאום היא תגיד את זה.

canimal

New member
טוב זה נראה ככה אבל סך הכל היא היתה

אמורה לעשות את זה - לא? אחרת איך כולם ידעו שזו זינה? היא צריכה לשכנע אותו שהיא זינה בשביל שהתוכנית תצליח. אבל זה היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מצחיק, כשגבריאל הורידה את הכובעון שלה בהתחלת הפרק כדי להראות לאיב שזו היא. כאילו, מה? - אוי גבריאל! זו את! איזו הפתעה לא זיהיתי אותך עם כובעון צהוב על הראש!

shiri_b

New member
אוי הכובע!!! איזה כובע

הכובע ההודי\פקיסטני הזה!! איך צחקתי

canimal

New member
נקודות שרציתי לציין על הפרק:

- זה היה פרק נחמד מאוד. אני אוהבת את הססגוניות והעושר של העונה ה-6 משולבת בתוכן סטייל עונות קדומות יותר. - בהתחלה כשהם אמרו שאפרודיטה וקליגולה קשורים ביניהם - זה נשמע מעניין יותר מאשר הסיפור שהם באמת פיתחו. למשל אם אפרודיטה היתה באמת משתנה קיצונית בגלל הנסיבות ולא כי היה עליה "כישוף"..? מה גם שהיא לא נראתה מיודעמה נסערת שהיא בת תמותה עכשיו.. אבל כמה מתוק זה היה לראות את דייטי וארס הולכים יחד בסוף. - אהבתי שהם ציינו שעכשיו שאין אל מלחמה אין מי שיאזן את אפרודיטה. - סוף סוף רואים את אפרודיטה ואיב שחיפשנו בנר ונוצה עד עכשיו וכולם חוברו ביחד בכדור אחד גדול של דמויות שנעלמו והיו צריכות closure - זינה כ-סאבה. וואו! המסכה הזאת ממש שינתה לה את המראה והיה ממש מגניב לראות אותה כבוצ´ית לוחמת בסטייל אחר. יותר.. קשיח. אני מניחה כמו שאנשים שלא מכירים את הסדרה רואים את זינה. ממש אהבתי ולכן כשהיא היתה בדמות והורידה את המסכה היה קצת קשה יותר לראות אותה מהזוית של "סאבה". בשבילי בכל אופן. - לגבריאל אין אישיות בפרק הזה. - השחקן של קליגולה מזכיר את פרדי מרקיורי. הממ... נראה לי שזהו.

canimal

New member
אה כן! ו..

איב לדעתי עדיין היתה מעצבנת אז אהבתי את הבוקס שהיא קיבלה ובכלל את כל הרעיון שמה שזינה אמרה נשמע כמו נזיפה לאיב וכו וכו.. הרצתי את הבוקס לאיב אחורה איזה 3 פעמים..

hilabg

New member
גם אני מה זה אהבתי את הבוקס!! זה

היה כזה יפה, וכל-כך מגיע לאיב!!!!!
גם הקטע שזינה גררה את איב על הרצפה כשהיא קשורה לסוס עליו היא רכבה, פשוט אני אוהבת את כל הקטעים שמרביצים לאיב המעצבנת הזאת!

למעלה