איזה פרק אדיר!

vampire1

New member
לדעתי פרק גרוע

משעמם מאוד, הכל קורה מהר מידיי והעלילה ממש ממש מגעילה.

Idomania

New member
לדעתי פרק מצויין!

זה פרק קליל .. אבל מצויין!! בכלל ההתחלה הייתה מוזרה כזאת שכל רגע צצה עוד דמות (איב, ארס ואפרודיטה- כבר התגעגתי!).. רק לא נראה לכם מוזר שזינה כל פעם מפתה איזה גבר כלשהוא.. אני אומר לכם הסדרה הזאת מוציאה ש רע לגברים!! לא סתם.. אבל באמת זינה עושה את זה הרבה.. הריקוד של גבריאל... אמממ יש עוד ללמוד מזינה הרבה!! אהבתי את הבגדים בפרק דרך אגב שמתתי לב שגבריאל נראתה יותר רזה עם הבגד של היום וגם בפרק שלפני שבועיים(בחווה) מאשר הבגד "הלוחם" השלה.. איזה כיף שזינה הרביצה לאיב!! וזהו סוף סוף בפרקים האלה רואים קצת השפעה של 25 שנה אחרי על האיזור (מבחינת בגדים וכל השטיות האלו..) העונה הזאת באת עונה טובה! ממש לא היה בנתיים פרק אחד ששעממם אותי או אכזב אותי.. הכל היה טוב פרק הפרקים האחרונים...

מרויליה

New member
לא מהפרקים הטובים...אבל סביר

לא הבנתי למה לקחו לזינה את הכח להרוג אלים...

היא התנהגה כאילו

היא שיכורה או מסוממת לאורך רב הפרק. זה היה חלק מזה. אם תשאלי כמה אנשים שאני מכירה, הם יגידו שסוף סוף היא עשתה מה שהיא באמת רוצה

עוד משהו שהפריע לי בפרק

זה נראה ממש לא הגיוני שגבריאל פתאום תצעק "זאת זינה", אחרי שכביכול היא היתה העוזרת שלה. אולי בגלל זה הדיסקליימר אמר שה-cover של גבריאל ניזוק במהלך עשיית הפרק. אבל אם הם ידעו את זה בעצמם, למה הם לא מצאו לזה פתרון אחר?

xena 17

New member
אחלה פרק....../images/Emo13.gif

אהבתי את התלבושות,את המשחק ואת המרוץ סוסים!!!!!! בקיצור היה מהנה חוץ מקליגולה הזה שעצבן אותי

[אורן]

New member
מסכים בהחלט

גם כשאני ראיתי את הפרק התפלאתי זה נראה לי מאוד מופרך. נו טוב בכל סדרה יש חורים בעלילה לפעמים.

shiri_b

New member
מעניין אותי איזה חורים אתה ראית?

מנקודת המבט שלך??

[אורן]

New member
למה את מתכוונת?

לפרק הזה? בכלליות? ומה זאת אומרת מנקודת המבט שלי?

shiri_b

New member
אוקי........... ככה

אני התכוונתי לפרק הזה, אם יש לך מה להוסיף תוסיף. מנוקדת המבט שלך זה אומר מה שאתה חושב כי לפעמים מה שאתה רואה כחור בעלילה מישהו אחר לא רואה את זה ככה. אז השאלה שלי היא מה אתה רואה כחורים בעלילה בפרק הזה?

[אורן]

New member
הממממ...

אוקיי חוץ ממה שדיברנו עליו לא משהו מיוחד זה היה פרק די שפוי... ראיתי כבר פרקים יותר מוזרים... הוא בהחלט היה טיפה מוזר כי העלילה היתה קצת קשה להבנה ומפתיעה מאוד אבל בעצם הרבה מאוד פרקים של זינה הם כאלה.

*neta*

New member
רגע...

חוץ ממה שדיברנו על מה? איבדתי אותך... ואיך אתה מגדיר פרק שפוי? ומה היה מפתיע כל כך בפרק?

*neta*

New member
אז תפסיק להישמע כך ותענה על השאלות

אם אתה אומר משהו אני בטוחה שישנם דברים שעליהם ביססת את דבריך..

*neta*

New member
וגם לשל שירי

ואני חושבת שאתה לא עונה מסיבות אחרות.

למעלה