זה פרק קליל .. אבל מצויין!! בכלל ההתחלה הייתה מוזרה כזאת שכל רגע צצה עוד דמות (איב, ארס ואפרודיטה- כבר התגעגתי!).. רק לא נראה לכם מוזר שזינה כל פעם מפתה איזה גבר כלשהוא.. אני אומר לכם הסדרה הזאת מוציאה ש רע לגברים!! לא סתם.. אבל באמת זינה עושה את זה הרבה.. הריקוד של גבריאל... אמממ יש עוד ללמוד מזינה הרבה!! אהבתי את הבגדים בפרק דרך אגב שמתתי לב שגבריאל נראתה יותר רזה עם הבגד של היום וגם בפרק שלפני שבועיים(בחווה) מאשר הבגד "הלוחם" השלה.. איזה כיף שזינה הרביצה לאיב!! וזהו סוף סוף בפרקים האלה רואים קצת השפעה של 25 שנה אחרי על האיזור (מבחינת בגדים וכל השטיות האלו..) העונה הזאת באת עונה טובה! ממש לא היה בנתיים פרק אחד ששעממם אותי או אכזב אותי.. הכל היה טוב פרק הפרקים האחרונים...
זה נראה ממש לא הגיוני שגבריאל פתאום תצעק "זאת זינה", אחרי שכביכול היא היתה העוזרת שלה. אולי בגלל זה הדיסקליימר אמר שה-cover של גבריאל ניזוק במהלך עשיית הפרק. אבל אם הם ידעו את זה בעצמם, למה הם לא מצאו לזה פתרון אחר?
אני התכוונתי לפרק הזה, אם יש לך מה להוסיף תוסיף. מנוקדת המבט שלך זה אומר מה שאתה חושב כי לפעמים מה שאתה רואה כחור בעלילה מישהו אחר לא רואה את זה ככה. אז השאלה שלי היא מה אתה רואה כחורים בעלילה בפרק הזה?
אוקיי חוץ ממה שדיברנו עליו לא משהו מיוחד זה היה פרק די שפוי... ראיתי כבר פרקים יותר מוזרים... הוא בהחלט היה טיפה מוזר כי העלילה היתה קצת קשה להבנה ומפתיעה מאוד אבל בעצם הרבה מאוד פרקים של זינה הם כאלה.