איזה קטע בהאוס הצחיק אתכם ממש?

Benjamin Turner

New member
קטע? as in אחד?

זה כמו לפרט את רשימת הכשרונות של יוּ. יותר קל כבר לספר מה לא הצחיק אותי

Benjamin Turner

New member
יש המון כאלה! אני רק צריכה לבחור

פרק, להריץ אותו בראש ולהתחיל לשלוף
אחשוב על תשובה יותר מעניינת לכשאחזור.

randomguy

New member
../images/Emo45.gif הקטע בחתימה שלך היה קטע מעולה

ובכלל ה"קליניק" עם הזקנה בפרק 1X08 היה ה"קליניק" הכי מצחיק לדעתי, גם את חושבת ככה? (אני מבין שכבר הספקת לראות כמעט את כל הפרקים)

Benjamin Turner

New member
האמת שלא ממש. ראיתי עד כה את שמונת

הפרקים הראשונים מהעונה הראשונה, את three stories, כמה פרקים רנדומליים מתחילת העונה השניה, והחל מfailure to communicate את כל הפרקים ששודרו בערוץ 3 וכמובן שאת no reason המופלא. בכל מקרה, זה ללא ספק בין הקליניקס הכי משעשעים שראיתי עד כה, ומהרגישים שבהם.

randomguy

New member
מבין שמונת הפרקים הראשונים הכי טוב

לדעתי הוא 1X07, בהמשך יש את 11, 18, 20 שגם הם מהפרקים הכי טובים...כך שבהחלט יש לך למה לצפות לצפות (לא טעות
)

Benjamin Turner

New member
אני מתה לראות כבר את 1X20! ועוד

יותר את ההשלכות שלו על האוס של העונה השלישית במובן ההאמרוני של הענין... (לא ספוילר, יותר wishful thinking מצדי) ומבין שמונת הראשונים אהבתי לא פחות את DNR (אהבתי זו לא הגדרה מדויקת. יותר נכון לומר שחשבתי שזה פרק טוב לא פחות), את the socratic method ואת הפיילוט (כי על אף חסרונותיו התסריטאיים הרבים, זה פרק מאוד אינפורמטיבי מטבע הדברים). למעשה, חוץ מdamned if you do המפוספס (מיוחד לאור HvG) אני חושבת שכל שמונת הפרקים הראשונים מוצלחים מאוד (אם כי הקליניק של poison מנצח, כמובן
).

Benjamin Turner

New member
אה, וסתם או לא סתם, אני מאוד בעד

תיקונים לשגיאים שלי (אחרת איך אלמד?). אנא נהגי כך גם כשזה לא מציק לך

randomguy

New member
גל, כשזה קשור להאוס כבר אין לך שום

בעייה במתמטיקה אני רואה

מבין התשעה הראשונים

אהבתי את התער של אוקום (פרק 3), את DNR ודווקא גם את הפרק עם הנזירה.

randomguy

New member
התער של אוקום בהחלט פרק מצויין ../images/Emo45.gif

וגם אני אהבתי את הפרק על הנזירה, זה היה פרק ממש ממש נחמד!

Benjamin Turner

New member
בהחלט פרק חזק, אבל אז כבר באמת

יכולתי פשוט לציין את שמות כל תשעת הפרקים הראשונים מינוס DIYD

Hieros Gamos

New member
לא נכון, לטעמי הוא יותר טוב מרוב

הפרקים בעשירייה הראשונה (למעט היסטוריז וDNR אולי)... מה שכן, יש שם כמה פרקים שאני תמיד אשמור להם מקום חם בלב בגלל סצינות מסויימות (הcandle lit dinner של האוס ו-ווילסון בDIYD, סצינת הhello sick people and their loved ones ב1X03 ו...נו כל סצינת האוס/ווילסון שיש בפרקים
)

למעלה