איזה קטע בהאוס הצחיק אתכם ממש?

Koki Girl1

New member
הייתי חייבת לראות את זה שוב עכשיו

Koki Girl1

New member
באמת יש המון אבל עולה לי עכשיו אחד

הקטע לא זוכרת באיזה פרק שפורמן החליף את האוס והלך לבדוק את האישה הזו עם הסרטן שד וזה ואז בסוף הפרק כשהאוס ביקש ממנה סליחה

randomguy

New member
../images/Emo45.gif הקטע כשהאוס ביקש סליחה מהחולה

שפורמן העליב כשהוא לבש את החלוק של האוס היה גדול
אבל היה בו משהו מוזר. נדמה לי שהאוס הלך עם המקל בצד שמאל שלו ובדרך כלל הוא עם המקל בצד ימין אם אני לא טועה. אני לא בטוח בזה

randomguy

New member
גל, זאת שאלה על המקל של האוס,

בבקשה תעני, את המומחית בכל מה שקשור למקל של האוס (no pun intended, לא נעשה שימוש במשחקי מילים או מטאפורות במשפט הנ"ל
).

randomguy

New member
תמיד האוס מחזיק את המקל ביד ימין

וכך הוא מייצב את עצמו, כי רגל ימין שלו פגועה (או שאני טועה?) ובסצינה הזאת, אם אני זוכר נכון, היה נראה לי מוזר שהוא הולך עם המקל בצד שמאל. בעצם אולי הוא כל פעם מחליף צדדים ואני לא שם לב

Benjamin Turner

New member
הרגל הפגועה היא אכן רגל ימין, והאוס

הולך עם המקל בצד ימין (שזה גם לגמרי לא במקרה הצד הלא נכון מבחינה פיזיותרפית). יוּ אמר שהוא לא מתבלבל בצד בגלל שהוא השקיע בכך מחשבה והחליט להשתמש במקל בכוונה בצד הלא נכון, ובאמת מעולם לא נתקלתי בבלבול שכזה מצדו. אתה בטוח שהוא ממש הלך עם המקל בצד שמאל? לא רק העביר משקל או משהו בסגנון? באיזה פרק מדובר בכלל?

Hieros Gamos

New member
זה היה בכוונה הוא רצה להראות לקמרון

איך אנשים שלא מכירים אותו מתייחסים אליו ונותנים לו להתחמק מדברים ובגלל שהאישה הייתה בצד שמאל שלו הוא הלך עם המקל בשמאל כדי שהוא יוכל ל"דרוך" עליה, לא היה שם שומדבר מוזר. בTB OR NOT TB אם אני לא טועה....

randomguy

New member
כן זה הפרק הזה, וכן הוא עשה את זה

כדי שהוא יוכל לדרוך אליה, אבל זה היה מוזר שהוא הולך עם המקל בצד שמאל. הם היו יכולים לתכנן את זה ככה שהאישה תשב בצד השני ואז הוא היה יכול ללכת עם המקל בצד ימין.

Benjamin Turner

New member
אז הגיע הזמן שתראה את הראיונות שלו

אצל לנו
(ובכלל) הסיפור הספציפי הזה הופיע באחרון.

randomguy

New member
צודקת, אני הייתי צריך לראות את

הראיונות של יו, אבל בינתיים בקושי הספקתי לראות דברים עם ג'ניפר, והיא בעדיפות גבוהה יותר אצלי, אז בסוף אני אגיע גם ליו.

Benjamin Turner

New member
יש לה ראיונות שווים? מוכן להעלות

קישור? אותו כנ"ל לגבי RSL, אם יש למישהו

randomguy

New member
עשיתי פעם שרשור על הקליניק הכי

מצחיק ולדעתי זה היה האחד עם האישה הזקנה שנדלקה על האוס...שם היו המון שורות ממש מצחיקות. אבל כמעט כל קליניק ממש מצחיק. למשל כשהאוס אומר לאישה שהאוס ראה שהיא הפילה (היריון כושל) למרות שהיא חשבה שהיא לא עשתה סקס..אז היא שואלת את האוס: "אז מה אני אמורה לעשות?" והוא עונה: "זה לא ברור? תתחילי דת חדשה!"
אבל האמת דווקא השורות שלא אמורות להיות בדיחות הן לפעמים הכי מצחיקות (לא זוכר כרגע דוגמה).

Hieros Gamos

New member
זו הודעת ../images/Emo58.gif deal with it

אופוריה. נתחיל מכל הסצינה שיורים בשוטר והוא מתחיל לצחוק שנורא מצחיקה אותי כל פעם
אחרי זה יש את הקטע שפורמן מסביר למה אסור להם לעשות לו MRI ומסביר על הכדורים והאוס מסתכל עליו בשוק ואומר- it's so cool that you know that!! אחרי זה הסצינה שהאוס יורה בגופה
והסצינה שהוא הורס את המכונת MRI (שזו אחת הסצינות הכי נהדרות שם).... ואז יש לי בלאקאאוט גדול ואז אופוריה שתיים עם החולה- say yoo hoo to the woo woo, ya-ya-ing the sisterhood, marching the penguin. FINDING NEMO!!

למעלה