איזו טכניקה הייתם רוצים ללמוד?

איזו טכניקה הייתם רוצים ללמוד?

יש כאן מתחילים ויש כאן מתקדמים אני יודעת ובכל זאת - מה הייתם רוצים שילמדו אתכם בחימר פולימרי? כבר הבנתי מהשרשורים היום שמוקומה גאנה מעניין אתכם אבל מה עוד? אפשר רק לספר על טכניקה ואפשר לצרף תמונה של משהו שמעניין אתכם

mat13

New member
אני נורא רוצה ללמוד פרח להבות

אני לא מצליחה להבין לפי ההסברים באינטרנט חוץ מזה.. אני יודעת כמעט הכל חוץ ממוקמה גאנה..

ƒan†a

New member
מוקומה גאנה כמו שאמרת ומיקה שיפט

תודה

רלרלרל

New member
אודה על מאוד לשושנה

אבל לא זו הקונבנציונאלית, משהו קצת יותר מתוחכם. בברכה. רלרלרל.

הייתי ממש שמחה ללמוד פיסול של פנים

וגוף ריאליסטיים (כמו הפיות שבקישור, לדוגמא), אבל אני מניחה שזה פחות מדבר לכולם כאן.

תומסקה

New member
אני איתך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

באמת? מגניב

חשבתי שרק אני מתלהבת מפיסול כזה (כולם מדברים פה על מילפיורי ואני קצת פחות מתלהבת) זה, דרך אגב, הכי קרוב שהגעתי לפיסול ריאליסטי

תומסקה

New member
ואת לא רוצה לראות כמה "קרוב"

אני הגעתי לפיסול כזה.....
ד"א עם מה פיסלת?

מה הכוונה עם מה פיסלתי? ../images/Emo12.gif

פימו בצבע גוף ועשר אצבעותי
אה, וכמה מכשירים משונים שאמורים לשמש לפדיקור או משהו כזה... oh well, בלאו הכי אף אחד לא עושה אצלי בבית מניקור

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הכוונה הייתה עם

פימו או סקלפי...
אני משתמשת בכלים לעיצוב עוגות שדדתי לאמא

nulichi

New member
גם אני אשמח ללמוד פיסול ראליסטי

נדהמת כל פעם מחדש מדברים שאני רואה (אני חושבת ששרון שמה פה לא מזמן קישור לפיות-תינוקות, פשוט קשה להאמין שזה חימר פולימרי) ומאוד רוצה ללמוד.

אם בשרון התכוונת אלי, אז כן ../images/Emo13.gif

אכן פסלונים מדהימים. בכלל קשה לי להאמין שיש אנשים מוכשרים כ"כ שמסוגלים לפסל יצורים כ"כ קטנים ועדינים, ועדיין, כ"כ מדוייקים.

milat1

New member
ראיתי בפורום שכן...כמו שאומרים כאן

מילפיורי טפט. ממש דברים מהממים. עכשיו, אם זה דבר שפיתחה זו שהעבירה את הסדנא-כמובן שלא אבקש ללמד דבר מקורי שלה. אך אם זה זה דבר ידוע ומקובל - אני ממש מאד רוצה ללמוד את זה! תמונות אין לי, כי זה תוצרים של סדנא של מישהו אחר - אני לא יכולה להביא אותן לכאן. אבל אני אחפש קצת באינטרנט.

אני אשמח לראות תמונה

אולי אפילו קישור לעבודה המקורית? אני סקרנית לראות במה מדובר

milat1

New member
קישור מהסדנא אני לא יכולה להביא

כי בקשו ממני (שאלתי כבר רשות)- שלא להראות דברים שלא שלי. אבל אני אחפש משהו באינטרנט ואם אמצא- אעלה. חוץ מזה היו כמה בנות מהפורום שלנו בסדנא זו. אולי אפשר להעלות להם שאלה שיציגו תוצרים של מילפיורי טפט שלהם?

ƒan†a

New member
הנה קישור להודעות שרביד העלתה

בפורום השכן בנושא הזה אם היא העלתה זה סימן שהיא רוצה שיראו אז בקשה

למעלה