איזו טכניקה הייתם רוצים ללמוד?

milat1

New member
fanta חיפשתי עכשיו שעה באינטרנט

ולא מצאתי דוגמאות למילפיורי טפט! חבל שלא ראיתי שכבר הגבת. אבל אני רציתי להעלות כאן ולא קיבלתי ok. בכל אופן - תודה!

milat1

New member
ובתוך כל החיפוש מצאתי קישור מעניין

לתכשיטים בחימר פולימרי מאד ייחודיים ומקצועיים לטעמי, לכל אוהבי התכשיטים שבינינו. הנה:

זה קלי קלות..

לוקחים 2 גלילים גליל אחד משמש כאמצע ואת הגליל השני מחלקים ל- 4 - חצי וכל חצי שוב לחצי מניחים את הרבעים מסביב לגליל הראשון כשהפינות כלפי חוץ מצמצמים ויוצרים מהגליל העגול צורת מרובע מאריכים וחותכים לארבע מצמידים אחד לשני ונוצרת אפליקציה כזו אני עשיתי ככה כמה מהחמסות שלי..

תומסקה

New member
זאת טכניקה שדונה לימדה את אתי...

והיא לימדה אותנו
הנה הקישור לטכניקה המקורית...

milat1

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif

האם על שני הגלילים להיות זהים?

ayeletba

New member
גם אני רוצה ללמוד מילפיורי טפט

וגם איך עושים חרוזים מדהימים כמו ששרון שלחה לי כצמיד לחג ה-
.

יאמה

New member
את הטפט לימדה אסתרקה

בפורום שכן אחר (אין לי מושג אם מותר להזכיר את שמו). לימדה אותה דונה קאטו, כשהיתה אצלה. תנסי לעשות חיפוש

פיסול, זה משהו שלא נגעתי בו ../images/Emo12.gif

ולא אעיז לבד.... וגם טכניקות מקצועיות. גלילי חיות. לרונית גולן יש גליל בית מטרף שהיא עשתה. הייתי מתה לראות איך בונים גליל מתמונה. כלומר יישום של משהו שרואים ו"העתקתו" לגליל.

תומסקה

New member
אני גם עשיתי בית כזה... ../images/Emo3.gif

|רגע של התלהבות... זהו... עבר
| אני מוכנה ללמד אותך אם את רוצה... ואני גם מפסלת...

איזו שאלה. אבל איך תלמדי אותי ../images/Emo35.gif

בשלט רחוק ? הסיכוי שאני אקלוט....קלוש ביותר
(בשלט רחוק התכוונתי)

אוף איזה ../images/Emo163.gif אני ../images/Emo12.gif

הבית שלך מקסים. עצם היכולת שלך ל"העתיק" משהו מהדמיוך שלך או מתמונה ראוי להערצה. יכול להיות שהמילה להעתיק לא מתאימה כאן כי הכוונה במובן הטובשל המילה....רק שהיא נעלמה לי.... המילה כמובן
אוף איך הסתבכתי

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקה את...

אמ... במפגש?! שיהיה בין הפרדסים עם הבריכה...

אלפי - דווקא גלילי חיות ובית (למשל)

זה לא טכניקה מקצועית. אלא עבודה מדויקת של בנית הציור ע"י פיסה ועוד פיסה. יש כאן את הכלבון המתוק (מהנייר טואלט) במאמרים שמישהו הסביר. זה מאייר את הרעיון גם לדברים מורכבים יותר.

עשינו כאן נצל"ש אולי נעמה או שרון

יפרידו שרשורים ? בכל מקרה אני לא יודעת לעשות את זה ואשמח ללמוד.

למעלה