טוב טוב לא עשיתי רענון לעמוד
M milat1 New member 22/2/06 #46 גם אני ../images/Emo6.gif וגם ../images/Emo51.gif ../images/Emo39.gif
T timatibo New member 21/2/06 #15 אני למשל רוצה ללמוד את כווווול הטכניקות....אבל מאחר ופימו עוד לא חבר שלי...ואני קצת גרה רחוק......כנראה שאחרים ישחקו בפימו....
אני למשל רוצה ללמוד את כווווול הטכניקות....אבל מאחר ופימו עוד לא חבר שלי...ואני קצת גרה רחוק......כנראה שאחרים ישחקו בפימו....
ק ק ו ש ק ו ש 1 New member 21/2/06 #29 יש עוד שני דברים 1. פרחים גדולים - לא מילפיורי (יש לדונה כאלה, דומה למה שרוני גור עשתה) 2. פיליגריי - לא ניסיתי אולי זה "מה זה פשוט" אבל בכל זאת אצלי ברשימה. 3. משטחים גדולים - כמו שעון (עם שילוב טכניקות - לא מילפיורי) 4. הכנת כלי סטייל נופית אופס יצא ארבע!!
יש עוד שני דברים 1. פרחים גדולים - לא מילפיורי (יש לדונה כאלה, דומה למה שרוני גור עשתה) 2. פיליגריי - לא ניסיתי אולי זה "מה זה פשוט" אבל בכל זאת אצלי ברשימה. 3. משטחים גדולים - כמו שעון (עם שילוב טכניקות - לא מילפיורי) 4. הכנת כלי סטייל נופית אופס יצא ארבע!!
מ מוניק מוניק New member 22/2/06 #43 ../images/Emo20.gif מצטרפת לבקשותיה של קושקוש זה בדיוק מה שגם אני מבקשת ללמוד, חוץ מעוד כמה טכניקות כמו מוקומה גנה ומיקה שיפט. תודה.
../images/Emo20.gif מצטרפת לבקשותיה של קושקוש זה בדיוק מה שגם אני מבקשת ללמוד, חוץ מעוד כמה טכניקות כמו מוקומה גנה ומיקה שיפט. תודה.
פ פינקי 1 New member 21/2/06 #39 יוזמה מבורכת ../images/Emo24.gifביותר אני מאוד הייתי רוצה ללמוד איך עושים את החרוזים השחורים שטניה העלתה וגם טימטיבו בקישוט לפלאפון (אם אני זוכרת נכון הוכן ע"י שרון )
יוזמה מבורכת ../images/Emo24.gifביותר אני מאוד הייתי רוצה ללמוד איך עושים את החרוזים השחורים שטניה העלתה וגם טימטיבו בקישוט לפלאפון (אם אני זוכרת נכון הוכן ע"י שרון )
ש שרון אמיר New member 22/2/06 #50 שמרת תמונה? אני לא זוכרת במה מדובר...אם יש לך תמונה זה יוכל לעזור.
ה החרוז הנודד New member 22/2/06 #53 אני רוצה לשמוע עוד על transfer של בנות בארץ כי החומרים שונים מחו"ל ועוד הצלחתי ממש להצליח עם הטכניקה הזאת של העברת תמונה/ציור/photocopy לחימר תודה
אני רוצה לשמוע עוד על transfer של בנות בארץ כי החומרים שונים מחו"ל ועוד הצלחתי ממש להצליח עם הטכניקה הזאת של העברת תמונה/ציור/photocopy לחימר תודה