איזו יפה הרפאלית

X יו יו S

New member
יש בזה משהו

אבל לפעמים צעירים לוקחים את הדחה שלהם יותר קשה כי הם צעירים

GM1988

Well-known member
איך הצחקת אותי עכשיו

עד כדי כך לא אהבת את טווסי??? האמת שגם אני לא... ועוד יותר לא נהניתי מהמתח שאבישחר עומד בהדחה יחד איתו.

juspan

New member
לא התכוונתי

כלומר, נראה לי שהובנתי לא נכון.

אני תמיד מרחמת על המודחים מתכניות המוזיקה לפחות, והפעם זה לא היה שונה. זה לא שצעקתי היום "יששש. וברור שיש לי העדפות ושמחה שמי שיותר טוב בעיניי נשאר, אבל הלב תמיד נחמץ.

טווסי הוא הממ... איך נגיד, שונה? בטוחה שגם ככה לא קל לו כטינאייג'ר, אז כמו שנאוסיקאיי כתבה לי בתגובה, אם הם מבוגרים שכמעט אחרו את הרכבת מבחינת קריירה מוזיקלית - עוד יותר קשה לי לצפות באכזריות הזו כשהם מודחים, אבל טווסי הוא לא המנגד של זה, כלומר הוא לא איזה בן גולן קולי ו(בטוח) פופולרי שיחזור לעשות חיים...

(הכל בראשי כמובן, לך תדע איזה חיים מהממים יש לטווסי מלך השכבה
).
ברור שבלי כל השיקולים האלה העדפתי שהוא ילך מול אבישחר, סתם כי אבישחר זמר יותר נעים לאזניי (וגם מבוגר שכמעט אחר את הרכבת, זה אולי גובר על ילדון שונה
).

GM1988

Well-known member
הבנתי

אני לא יודע אם לקרוא למבוגרים אנשים שאחרו את הרכבת וזה, אני כן חושב שלכל אחד יש את הזמן שלו ואת הבשלות שלו כדי להגיע לבמה, אבל ספיציפית הילדון הזה, טווסי, הוא משהו כזה עבורי: (אסביר מיד)

למשל יש חקיינים מאד טובים שיודעים לשיר או לדבר כמו אחרים ולעשות צחוקים?
אז טווסי בא לתכנית בדיוק כזה. הוא בא עם איזה "קטע" שחשבו שיש בו, וזה עבד.
בשלב הזה של הLIVE, שהכי מצפים ממנו לאיזה משהו לא שגרתי כמוהו, זה לא קורה אצלו.
וכמו בדוגמה קודם - אנשים שיודעים לחקות טוב ופתאום מתחילים לשיר בגוף ראשון, לעתים רבות לא מצליחים יותר לעניין אף אחד, והם נשמעים רגילים ושגרתיים לחלוטין.

לדעתי זה בדיוק מה שזה עם יהב. הוא היה בחור עם "קטע" משלו כשעשה את הפרצופים והכל, אבל בזמן אמת כל זה לא מענין בסך הכל ומותיר אותו ללא הדבר שחשבו שיש בו.

יו אני מקווה שלא בלבלתי אותך.

הדחה משולשת, וביום רביעי הבא הדחה מרובעת

ככה שבצ'יק-צ'אק נסגור עיניין בעוד שבועיים...
מה הקטע שלהם?
כלומר, אני מה זה מברכת על זה שלא נמרחים לנצח כמו בכוכב נולד, שם העונה הייתה נגמרת כשאורי שכיב היה מקבל צו גיוס, אבל רבאק, לאן אתם רצים חבר'ה?
גם במהלך השידור נראה שאצה להם הדרך, לדעתי מישהו באוזניה של רפאלי אמר לה כל הזמן לחתוך ולהתקדם.

danlevin1

New member
אקס פקטור מול המירוץ למליון/הישרדות

שצריך לעשות את זה מתוקתק וענייני כמו בתוכניות הישרדות והמירוץ למליון
אז מורחים אותנו באין ספור תוכניות

ודווקא בתוכנית מוזיקה שצריך לתת לנו זמן להתחבר למתמודדים , לשמוע כמה
שיותר ביצועים אז הם ממהרים ורוצים לגמור את זה כמה שיותר מהר

מסכימה, אני רוצה את העורך של אקס פקטור

להישרדות, הבנאדם מתקתק עיניינים, אבל בתוכנית הזו הוא מגזים. מי מילל ומי פילל שאני אי פעם אתלונן על עריכה מזורזת מידי בריאליטי ישראלי!

LiRs Lullaby

New member
נכון וחבל

יש לי הרגשה שכל העסק הזה, של לתחזק אולפן הופעות חיות, עם רקדניות, שנדלירים, וידאו קליפים וכל השבאנג הנלווה לזה, עולה המון כסף. אולי קצת יותר מדי בשביל להחזיק את שלב ההופעות החיות בחיים למשך יותר מחודש.....

וואלה, לא חשבתי על זה

רשת פחות מבוססת מקשת וזו הפקה יקרה, לא כמו מחנה הצופים של הישרדות למשל.

LiRs Lullaby

New member
הייתי מצפה שהכסף מכל הפרסומות

שתקעו לנו עד היום יכסה את כל זה, אבל לא

xjoiq

New member
כנראה שפה קבור הכלב

כי מקצועית זה ממש לא.
שיעבירו את התוכנית לקשת או שיחליפו זכיין לערוץ 2.

GM1988

Well-known member
זה באמת כנראה עולה להם המון כסף

ספציפית הפורמט של הX עומד על רף מאד גבוה של תנאים לכל הופעה של מתמודד, פלוס שאר הדברים כפי שציינה LiRs Lullaby.

חבל האמת, כי דווקא זה היה השלב שהכי כיף לראות אחרי כל ההיסחבות עם האודישנים.

זה לא X פקטור, זה X פקטור לייט

או יותר נכון X פקטור אינסטנט.
גם אין ביצועי בוטום 2, וגם כל כך הרבה הדחות בשבוע

xjoiq

New member
רעיון גרוע ביותר הדחה כפולה

באקס פקטור יו.אס. הפסידו ככה פייבוריטים ענקיים ומהתוכנית עם ההרכב הכי איכותי הם הפכו לתוכנית לא מעניינת

בקיצור מתכון בטוח להרס התוכנית

בהדחה כפולה מתרבים הסיכויים למועמדים מצויינים ביום לא הכי טוב להישאב בטעות החוצה מבלי שהמנטורים יצליחו להציל אותם.

אחד עף אוטומטית ועוד שניים על תקן בוטום טו שהוא בעצם בוטום ת'רי אנחנו עלולים לקבל שאחרי ההדחה המיידית של מישהו יהיה לנו [ניו]בוטום טו של הכרקוקליות ובן גולן ואז מה???.

לאליס8

New member
עם ישראל יעשה להם טובה

רמת הביצועים בתוכנית ממש נמוכה.זה פשוט מביך. יש את השניים שלושה מתמודדים שאיכשהו שרים טוב אבל השאר..זה רע

xjoiq

New member
גם השניים-שלושה מתמודדים שלך עלולים להגיע לבו

לבוטום טו שהוא בעצם בוטום ת'רי בהדחה כפולה
לאף זמר בעולם אין את היציבות המוחלטת שיוכל תמיד להישאר בגובה.
בהדחה רגילה יש פחות סיכויים לאבד מתמודדים טובים המנטורים(בדרך כלל) מגבים את הצבעות הצופים במקרה שהצופים הלכו על הצבעה אסטרטגית. בהדחה כפולה כושר הגיבוי יורד ואז מתמודדים לא רעים עד טובים עלולים לעוף

למעלה