סיכום:
ערב מעניין, מגוון, היו רגעים טובים וטובים פחות.
אסכם מה
מתמודדים שאהבתי מבחינת ביצוע והלאה...
פיוז'ן - באופן מפתיע לחלוטין - הם הביצוע + ההופעה הכי טובה הערב!
יש שיפור מאד גדול מכל השירים האחרים שלהם במהלך הפרקים, וזה היה המוצלח ביותר מכולם
הם אספו את הקולות שלהם ונשמעו הרמונית יותר טוב, השיר היה מאד טוב להם, וגם הקטע עם הכוסות ותיפוף היה מצויין!
ענבל ביבי - עוד מתמודדת שכבר הסתמנה כמאבדת כיוון מבחינתי, ואיזה שיפור עצום! איזו עבודה טובה, בחירת שיר מוצלחת, לוק כובש והולם אותה. היא לקחה שיר של MJ והפכה אותו למשהו אחר לגמרי. אומנם אני אגיד שזה אולי לא הכיוון הכי מדהים שאני מדמיין לעצמי את השיר הזה, אבל לענבל בפני עצמה זה היה טוב מאד
מתמודדים שהיום פחות הלהיבו:
רוז פוסטאנס - היא זמרת אדירה וענקית! קודם היא הייתה היום יפה ברמה אחרת, כלכך אהבתי את הלבוש והאיפור, השיער, הכל היה מושלם!
אבל אני מסכים עם שאר השופטים - צריך לאוורר את רוז עם סגנונות אחרים ולהוציא טיפונת מהמשבצת שהיא מאד טובה בה. אבל רק כדי שהיא תראה עוד יכולות של עצמה בשירים אחרים ותאתגר את עצמה בהם.
אני חושב שלעומת ביצוע קודם וביצועים טובים שהיו לפני השידורים החיים, היום זה היה בינוני, אך עדיין גדול מבחינת רוז.
אבישחר J - לא טוב לו עברית. לא טוב. חבל שמנסים להפוך אותו לישראלי כשהוא טוב כלכך באנגלית ובסגנון השחור והמעולה שלו!
אני חושב שהוא ורוז הם הכוכבים הגדולים של העונה הזו, והם ראויים להיות בגמר מעכשיו, אבל הערב ספיציפית ציפיתי ליותר ממה שראיתי.
עדן בן זקן - כמה שבא לי לכתוב את שמה באהובים הערב, אבל עם כל השואו וזה, לדעתי היא לא מיצתה את עצמה בשיר.
לא התרגשתי מהשואו, זה אומנם גאגא במזרחית, אבל משהו לא עבד לי עם העיבוד הזה ועם השואו...
ואני אחזור ואומר: משהו בעדן כלכך מזכיר לי את סינדי לאופר הצעירה. כל פעם שאני רואה אותה אני שומע את הקול הצווחני ואת כל הצבעים בשיער של סינדי עם הפראות האופיינית. מאד בא לי לראות את עדן בסגנון הזה. אני חושב שהיא תרגיש בבית.
אורי שכיב - היום הוא נתן ביצוע עם שיר שמתאים לו, והיה מורגש שזה שלו. זה בא ממנו באופן טבעי, אבל אני לא מתלהב ממנו.
אני חושב שזה עדיין מאד בינוני.
בן גולן - לבחור הזה יש קול טוב, אהבתי את הביצוע.
גרועים:
האחים אגמי - עברי ממשיך עם הסגנון הרוקיסטי המטומטם עם האחים ולא נותן להם להיט טוב שירים אותם בהופעה.
הם שוב נשארו עם שיר רגיל שלא ממצה משום כיוון והקטע המזעזע עם הריקוד לא צלח. זה היה מיותר ולא מעניין
האחיות כרקוקלי - מודה שלרגע יצאתי מהחדר ושמעתי את השיר ברקע ככה, אבל גם כשחזרתי לקראת הסוף, זה היה דיי משעמם...
אני לא יודע אם אשנה את דעתי אם אשמע שוב, אבל בינתיים אני חושב שזה היה לא מוצלח
יהב טווסי - טוב, מה אני אגיד, חבל. היה לי שימוש במתמודד הזה כהפסקה לפיפי והנה הוא עזב מהתכנית. עכשיו אצטרך להתמודד ולחפש תזמונים לברוח
ואם ברצינות - הוא בחור מוכשר והכל, אבל אני חושב שיש עוד הרבה על מה לעבוד איתו מבחינת הגשה, עמידה על הבמה.
יש בו משהו שמעצבן אותי ומוציא אותי מהשירה שלו, ומעסיק בדברים שלא צריך להעסיק כששומעים שיר ורואים הופעה.
היה לי לרגע מאד מוזר שהוא ואבישחר עומדים על אותה במה ומועמדים להדחה, ואני שמח מאדדדדדדד שזה נגמר בהדחה של יהב ולא אבישחר. פיו
תמר פרידמן - הבחורה הזו טובה בלשיר, אבל מאד לא מוצאת את עצמה על הבמה הגדולה. היא לא ממלאה אותה, היא לא הצליחה ללכת בה בחופשיות. הרגשתי שכל רגע פורטיס אומר לה "תמר, עכשיו לכי שמאלה, עצרי, תסתובבי, ותמשיכי ימינה, ופה עצרי, תביטי לשופטים, עכשיו למעלה לקהל, תמשיכי ללכת".
ממש בצורה הזו. היא מאד כבדה ומשדרת חוסר ביטחון, ולדעתי יש לה המון פוטנציאל, רק שפורטיס חייב לנער אותה מהר כדי שהיא תשתחרר, כי הבחורה הזו מאד מתאימה לתכנית לדעתי.
זהו, סך הכל היה ערב נחמד, מסקרן יהיה לעקוב בהמשך.
תודה על הקריאה