איזו עבודה פנימית אנחנו צריכים לעשות....

היה רגע יפה

והרסת. סתם :) ובהחלט ייתכן מישהו, שלמשל ירצה מימוש פוטנציאל מלא בקטע של קריירה, ויעדיף לוותר על משפחה. אז כל אחד רוצה דברים אחרים.

כל אחד ומה שהוא מרגיש שהפוטנציאל שלו

אבל הרצון עצמו משותף לכולם
הוא לא ייחודי לנו בלבד
(אבל אל תדאגי, זה לא מה שיעצור אותנו מלהתעלס)

אין....

את פשוט כזו רגישה

לקבל

את עצמך להיות פתוח וזורם ולא להתרגש,לקבל את הצד השני כמות שהוא ויש לו חבילה ברוב המקרים ,ולהתקדם צעד צעד כי לא נמצא תחליף אחר

אני יכולה להגיד

שאצלי נקודת הפתיחה היתה כשגיליתי במה אני טובה ומה אני אוהבת לעשות (מבחינת מקצוע). זה מאוד העלה את הביטחון העצמי ונתן סיפוק.
כמובן שעם הזמן ה"high" מזה פוחת, אבל זאת היתה נקודת פתיחה טובה להבין הרבה דברים על עצמי.
נראה לי שאצל כל אחד יש טריגר אחר שמביא בוסט לכל הנושא הזה של קבלה עצמית.

(סליחה שאני נדחפת) מה בא קודם?

הביצה או התרנגולת?
כי אפשר גם להגיד בדיוק הפוך
שקבלה עצמית ובטחון
עוזרים למימוש (או למשמוש).

אם שואלים אותי, אני הייתי מסדר אותם ככה...

קבלה עצמית>ביטחון עצמי>מימוש עצמי

עוד משהו

הייתה כתבה שקראתי לפני כמה זמן (מהסוג של הכתבות סוג...) שתמיד שמים ב- Ynet על זוגיות וכו'...
ודווקא הכתבה הזאת די האירה את עיניי. היא כתבה על זה שהרבה נשים רוצות זוגיות ומדברות על זה כל הזמן, אבל לא יודעות מה זה אומר עבורן.
וזה נכון, להגיד "אני רוצה זוגיות" זה כמו למלמל מנטרה חוזרת, כשאני בעצם צריכה להבין מה זה אומר מבחינתי. למה אני מצפה. מה אני צריכה.
מה אני יכולה לקבל או לתת בקשר. ואז גם הבנתי שאני בעצם לא כל כך יודעת מה זאת זוגיות :)

נכון...

זה בהחלט הבעיה העיקרית של הרווקים ובעיקר של הרווקות
כולם חושבים שעצם זה שהם רוצים זוגיות אז הם מוכנים לקראת
ולצערם אין זו הדרך לזוגיות תקינה
&nbsp
אז מה זה בעצם זוגיות ?

זה הרבה דברים.

זה לשתף , בין אם דברים יומיומיים, בין אם צחוק או כאב לגבי משהו. תחושה של קבלה- כפי שאתה- עם היתרונות והחסרונות שלך, תוך הבנה
שאפשר לדבר על דברים שקשים לך ומפריעים לך, וליצור פיתרונות ביחד. זוגיות זה ביטחון, תחושה שיש לך גב נוסף, מעבר לזה שאתה הגב של עצמך.
לעשות טוב למי שאיתך, לא רק בשבילו, כי זה מספק גם אותך.
אבל הכול מתחיל מאיזושהי כימיה שאי אפשר לכפות אותה, או שהיא נמצאת או שלא.

למעלה