קודם כל אהבתי
תראי
נכון שיש דרך ליצור מלאכותית
וגם אני חוקר מידע מסוג זה, ואת צודקת שגם אם עושים את זה טכנית נכון זה עדין לא חייב לעבוד
ובאמת האנרגיה שהיא באמת אתה היא זו שתתבטא בסופו של דבר (זה הכח של הזמן )
אבל אני לא אוהב את כל ה"פייק" (זיוף), ואם רוצים לכבוש את הפסגה זה לא על ידי זיוף (מלאכותיות)
את מה שאתה לומד אתה צריך ליישם על עצמך קודם, לא להציג אדם כזה, להיות האדם הזה, על באמת !

לא ללמוד בכדי להציג, ללמוד כדי להיות בעצמך כזה, לפני הכל זה לא רק נותן לך כוח לכבוש שיחה
זה צריך להיות סממן שלך לגבי איך אתה בתוך עצמך צריך לארגן את הדברים, כדי שמה שיצא לך מהפה ומה שתשדר באופן טבעי לחלוטין יהיה האמת שלך
זה בעצם מי שאתה ו/או מי שאתה באמת חותר להיות
ואז כשאתה נגש לכל בנאדם זה זה לא מלאכותי, זה מי שאתה , זה מה שאתה, ואנשים מרגישים את זה, ושכשהם מפרגנים הם מפרגנים לאמת של מי שאתה, ולא לזיוף שאתה מציג

עכשיו בקשר לדוגמא שנתת לגבי גבר א' אישה ב'
כי בפועל (בעולם האמת) אם הם ירצו ליצור זוגיות נכונה, אז שניהם עומדים להשתנות לאדם החדש שצריך שהם ישתנו אליו בשביל לתת מקום לאדם שהם רוצים להכניס לחייהם
ושינוי זה גם אומר שלאורך זמן כל אחד מתחיל ליהיות יותר ויותר דומה לשני בהמון דברים ומחשבות ותחושות (זה היופי בזוגיות)
כך ששניהם אם יעשו את העבודה הנכונה יכולים ליצור אדם חדש (נקרא לו אדם הביניים) שיהווה אמצע של שני הקצבות שזה הם

אין ספק שזו ים עבודה שהקהל העדין שלנו לא מוכן אליה באמת, אבל תחשבי על זה...
מה בנאדם שהוא אוהב לשבת ולדבר ולא לעשות הרבה, מבקש שיהיה החצי השני שלו ?
בדרך כלל זה אדם שזז, כדי להשלים עבורו את הצד השני

ומה אדם שכל היום בשיגעון וריצות ובאלגן ירצה מהבת זוג שלו, שתהיה יותר רגועה ונינוחה וכו'
מה את אומרת ?

אני כבר לא בטוח אחרי שכתבתי את זה