איזו עבודה פנימית אנחנו צריכים לעשות....

לא ברשת.

קל להסביר על דרך השלילה

יש אנשים לא מפרגנים בעולם, צרי עין, הם לא מקדמים אותנו, נכון? אז תהפוך את זה גם בשביל להבין את החיובי.
וזוגיות היא לא בהכרח לאורך שנים ודווקא יש חברים שנשארים עשורים שלמים.
ועוד דוגמה- נניח שאתה בצומת דרכים, אדם אחד יעודד אותך לבחור במשהו שיקדם אותך ויחזק החלטה שלך ואדם אחר יכול אפילו לומר- עזוב, אתה לא תצליח. וכן יש כאלו.
אני באמת לא מבינה מה לא ברור בכל זה. אין לי עוד דרך להסביר לך. אתה כנראה חושב אחרת.

את בסדר גמור.

כשאני לא מבין, אני אכתוב ש"לא הבנתי" בצרוף השאלה.

אנשים כאלה כמו שתארת - מראש תרדי מהם ולא תצרי עמם קשר.
ואם נלך לפן הזוגי - לא תמסדי איתם קשר.
&nbsp
כעת.
נצא מנקודת הנחה שהתחתנת.
ובמהלך חייך, בן זוגך "נפל" באיזה יום אחד, במקרה מסויים, ל..."צרות עין", ל..."חוסר עידוד". קרה, מקרה...
&nbsp
&nbsp
מה אז?
&nbsp
&nbsp

דידי 9

New member
בדיוק.

לכן עוצמתו של אדם אינה תלויה בכלום-אלא בו.
ואם יש בו את זה והוא מפרה ונותן מעצמו בתוך הזוגיות-נפלא.
אבל אי אפשר להתעצב בתוך, ולסמוך על זה שזה מה שיביא לך ת'עוצמות שלך כאדם יחיד, אחד מיוחד:)

זה לא שונה ממה שאמרתי וחשבתי.

ולא דיברתי בשום מקרה על לסמוך או לבקש או להתעצב ממקור חיצוני. דיברתי על מה אתה מביא לזוגיות.

מה זה נפל במקרה?

אופי לא משתנה. מה שאתה מכיר זה מה יש. יש סטיות לפה ולשם, במצב רוח, בתגובות. אם הנמר הפך חברבורותיו והתהפך לחלוטין אחרי הכרות ארוכה, אולי השתנה. אנשים משתנים. החיים משתנים. אפשר לחתוך. לחפש מישהו אחר. בחייאת ! אתה שואל אותי שאלות תמוהות.

האמנם?

זה הוא מצב שקרה וקורה ויקרה בכל בית שהוא...
אפשר לחתוך? לא בדיוק. כמו שציינתי זוגיות זה לא חברות שאומרים שלום ומיד להתראות.
&nbsp
אופי לא משתנה. איני יכול להסכים עם כך.
אופי הוא דבר מושרש (שקשה לעקרו). אך הוא דבר שיכול להשתנות בעזרת עבודה קשה.

טוב.

תחפש באינטרנט מה זה אומר כשאישה אומרת טוב.
אתה נותן תשובות סגנון קורס עקרונות הזוגיות . אתה גם מניח דברים שלא אמרתי. במיוחד שהסברתי שיש אופי שכעקרון יש אופי מפרגן יש שפחות. ושכזה אמרתי שיש תנודות לפה ולשם ועם זה מתמודדים. זאת הזוגיות. דיברתי על הקיצון- אם מישהי התחתנה עם אדם רגוע ונעים והוא התהפך ועכשיו אגרסיבי ואלים מילולית , אז?
אולי שיעבדו על זה באמת ושתספוג את זה, כי הם נשואים. אתה לא יורד לסוף דעתי.

קלטי משהו נסיכה

"עוד דוגמה- נניח שאתה בצומת דרכים, אדם אחד יעודד אותך לבחור במשהו שיקדם אותך ויחזק החלטה שלך ואדם אחר יכול אפילו לומר- עזוב, אתה לא תצליח. וכן יש כאלו."
&nbsp
זה שיעצים את המקום שלך, מעיד על איזה אדם הוא, קשוב, אוהב, חיובי, כי ככה הוא בעצמו צריך שיעצימו אותו
&nbsp
וזה שיגיד לך עזבי, את לא תצליחי זה קשה וכו', הוא אדם שבתוך עצמו הוא אדם שאומר לעצמו שהוא לא יצליח וזה קשה (בתוך עצמו לעצמו, ובכל נושא, מעסקים עד זוגיות)
&nbsp
בנאדם ב' הוא נקרא עסק כושל, הסיכוי שלו לצאת מאיפה שהוא (שם את עצמו) נמצא, הוא נמוך עד בלתי אפשרי בהרבה מקרים
&nbsp
&nbsp

למעלה