איזכור ענק על ג'קו בעיתון מקומי...

livi4

New member
איזכור ענק על ג'קו בעיתון מקומי...

של נתניה כמובן... מביאה בפניכם את הציטוט. "תנו לו בכבוד. ג'קו אייזנברג קיבל את הפריבילגיה הכי מכובדת בעולם הבידור -ארץ נהדרת יצאה בחיקוי אחד על אחד בניצוחו של אסי כהן, לבחור המתנצל ...אין ספק שרבים מבחירי האומה מחכים בסבלנות לחיקוי של הבדרנים הנותנים את הטון בכל יום שישי בערב , אך את הכבוד בשישי האחרון קיבל דווקא ג'קו החמוד כשהוא מתנצל על כל דבר שזז ועל כל מילה שיוצאת מפיו .סחתיין עלייך ג'קו .היה שווה לפתוח את הפה כדי להגיע לחיקוי חזק בארץ נהדרת . מה שבטוח הוא שלמפה חזרת , נצל מומנט. ודרך אגב , מזל טוב ליום הולדתך . חבל שלא הודעת שמענו שלא היה משהו.

livi4

New member
אה ויש תמונה שלו - איזה מותק..

חבל שאין לי סורק. תמונה שהופיע בקניון בנתניה.

kapit5

New member
איזה יופי-תודה על העידכון

מה שנכון נכון-ג'קוששששש על המפה

livi4

New member
זאת לא רק שגרה - הוא בראש העניינים

וכמו שנאמר בקטע - על ג'קו לנצל את המומנט וללכת על זה .... ג'קו צריך לצאת ולהופיע כמה שיותר , יש קהל רחב שרוצה לשמוע ולראותו , קהל רחב מאד שתומך בו . זה הזמן שג'קו יתחיל להרוויח מכל העניין , הוא אולי לא מודע לזה שהוא האייטם הכי גדול שיש עכשיו . אני בטוחה שג'קו יצא עם סינגל חדש אז הכל יראה אחרת , אך בכל זאת מצפה ליותר הופעות .... יאללה ג'קו הגיע הזמן...

מגושקה

New member
וזה מחזק לי את האמונה

שמה שהכי עזר לו, יותר מהתמיכה של אמנים שונים, זה החיקוי בארץ נהדרת (ועל כך אני מבינה מגיע כל הכבוד לורד). הרבה אנשים שלא הבינו בכלל את העניין דרך העיניים שלנו, סוף סוף קלטו את העוול הנורא, והבינו מה באמת קרה פה, וזה רק דרך החיקוי בארץ נהדרת. זה גם נתן לאנשים שכעסו עליו, אפשרות לצחוק על הנושא, וכאילו להאשים אחרים בעליהום עליו, להזדכות מהאשמה, ולאהוב אותו מחדש, כאילו כלום לא קרה. שזה גם טוב, בערך, כי אנשים עם רגשי אשם היו מוציאים את הרגשות השליליים שלהם עוד פעם על ג'קו. אז זה נהדר שהחיקוי, ניקז את כל הרגשות הרעים, ותיעל אותם החוצה מהמיינסטרים. למרות שזה מבאס, אם חושבים באיזה קלות הם משתחררים על מה שעשו לו. אבל נו טוב, לפחות עכשיו זה יביא למגמה חדשה של: ג'קו, ג'קו ועוד ג'קו.

קניה 1

New member
אגב ארץ נהדרת...

שהיה את כל הבלגן עם ג'קו, אבא שלי ניצל כל הזדמנות להגיד לי כמה שהוא שמח על זה שמחרימים את ג'קו, כי הוא משתמט, וכי הוא מתגאה בזה, והוא משתתף בסרטי פורנו, וכן הלאה (כן, גם אותי זה עיצבן
), בקיצור, אתמול הייתי בבית של ההורים, והיה שידור של ארץ נהדרת מלפני שבוע, ואז התחיל הקטע עם חלוץ, ואז בוגי, ואז מופז, ונורא צחקנו (אני ואבא שלי), ואז התחיל הקטע עם ג'קו, וקלטתי שאבא שלי מרגיש ממש לא בנוח, ואז הוא פשוט קם והלך לעשות משהו אחר, כי כנראה הוא הבין שהבדיחה היא על חשבונו... ועל חשבון כל מי שרצה להחרים את ג'קו... הוא לא היה מסוגל לצפות בזה איתי ולצחוק, בעצם, גם על עצמו... ואני אומרת: אוהו איך הגלגל מסתובב לו....

מגושקה

New member
ודווקא אנשים ששנים ניסיתי

להסביר להם מה קרה, וסירבו להבין, ניפקח להם העיניים אחרי זה. הם אפילו שאלו אותי אם אני כתבתי את התסריט לקטע

שונית 7

New member
ונע רוצה לספר בגאווה על אבא שלי

אדם בן 75 שיצא לי לאחרונה לספר לו את הסיפור מזווית הראיה שלי ולהשמיע לו כמה שירים כולל לא משנה דבר והוא התלהב אמר לי ששמדובר בזמר עולמי ושכולם עוד יאכלו את הכובע ואפילו שיש סיכוי שיחתימו אותו לחוזה בחו,ל:איך

רנה6

New member
אהבתי....

אדם חכם, בעל טעם משובח...ראש פתוח.מסרי לו הערכתי הכנה...

מגושקה

New member
מצחיק, איך כולם

מזהים את האיכויות של ג'קו. דודים מבוגרים של אבא שלי, שראו רק תוכנית אחת מכוכב נולד, אמרו לי: זה עם הקוקו יזכה, חחח. אמרתי להם לא ייתכן, אני אוהבת אותו לכן אין מצב, חחח. אבל הם אמרו חכי ותראי. ואלו אנשים שלא מכירים אפילו את נינט. שלא לדבר על חברים עולים חדשים שלא הבינו על מי אני מדברת כל הזמן, והשמעתי להם את ג'קו (הייתי בגן עדן) וכמובן מייד התאהבו והבינו. ואפילו חברים שממש לא אוהבים שירי רוק או משהו ליד אפילו רק אחרי תוכנית אחת (ששיכנעתי אותם לראות) מייד אמרו שהוא לוקח (למרות שגם להם לא האמנתי, חחח).

talytal

New member
זה כל כך נכון

אני יכולה להעיד שלמרות שג'קו היה פייבוריט שלי מהתכנית הראשונה, לא סיפרתי לאף אחד במשפחה שלי והם גילו רק לקראת חצי הגמר, כשכבר הייתי כל כך מתלהבת בכל ביצוע שלו שהיה צריך להיות עיוור כדי לא לשים לב. אבל עוד לפני זה, דיברתי עם אח שלי שנמצא בצבא, ואיכשהו הגענו לדבר על "כוכב נולד", ואז הוא אמר לי "יש שם איזה בחור, נו, אחד ממש מוכשר, יש לו שם כזה של דייג..." ואני צועקת לו בטלפון "ג'קו, זה ג'קו, אני מתה עליו!". והוא אמר לי שכולם אצלם רואים ביחד במועדון, ויש הסכמה בין החבר'ה שהוא הכי מוכשר שם. וגם, לא תאמינו, סבתא שלי, החליטה שהוא הפייבוריט שלה קצת לפני הגמר, וביקשה ממני הדרכה איך להצביע לו ב-SMS. ובאמת שלא הפעלתי שום אמצעי שיכנוע. רק הוא והכישרון שלו.

shongold

New member
גם אני אהבתי מאד מבעד למשקפיים של

אדם מבוגר עם נסיון חיים ותובנה והבנה, נבטת השקפה אחרת וטובה. מה שמצביע וזה מה שעושה לי טוב שגם קהל מסוג אחר, עשוי לאהוב אותו, כי אנחנו נמצאים כאן בבועה שלנו האוהבת מחוץ ל'עולם הגדול' אז מעבר לקבלה צריכה להיות גם אהבה ליצירה של האיש. והנה היא באה מזוית עינו של אדם שעבר דבר או שנים בחיים.

שונית 7

New member
נכון שון אבל אל תשכחי שמדובר באבא

שלי שחלק גדול מהשקפת עולמו ירשתי אני אז לא בטוח שכל המבוגרים חושבים כמוהו

shongold

New member
ובכן טלי גם לי יש אמא שתיבדל לחיים

ארוכים. גם אני ספגתי דבר או שניים ממנה, ובואי נאמר שהשקפתנו המוסיקלית שונה. וודאי וודאי שמדובר בג'קו...לא בגלל מה שהתרחש סביבו, אלא בגלל טעם גרידא!

שונית 7

New member
ד"א-את מרגישה יותר טוב?../images/Emo39.gif

אין לי טענות כלפי האנשים שזה לא הסגנון שלהם אלא כלפי אלה שמאד אהבו אותו יום לפני השערוריה

shongold

New member
תודה מעט יותר טוב חשבתי כבר שאני

יוצאת מזה אבל שוב יש נסיגה..מקווה לצורך עליה. לגבי מקורביי אין שום צ'אנס שזה המצב. משום המכבש שהפעלתי מולם. אף אחד לא יצא נקי מהענין. ואין מצב היום שמשהו ידבר בגנותו. כמו גם קודם...כי אני הייתי בסביבה. זכור לי וויכוח נוקב עם אחד מידידנו הטובים והקרובים בחור אינטלקטואל חריף מאד, שהיה מאד מאד נגד ג'קו אמירותיו מעשיו וכל מה שהוצג בתקשורת עליו. ואני החלטתי באיזה טיול משותף להראות לו את הצד השני של ..המטבע. הגענו אפילו להרמת קול..אבל לבסוף לבחור ירד האסימון. ואני הייתי גאה ביותר. כי אם היית יכולה לשמוע את האמירות שלו עליו לפני השיחה, אוזניך היו ניצלות...ולא מדובר בהתלהמות, אלא בוויכוח לוגי פר-אקסלנס.

למעלה