איזכור ענק על ג'קו בעיתון מקומי...

תאמינו לי למבוגרים יש טעם לא פחות ט

טוב מאיתנו..אמא שלי לדוג' ראתה רק את הגמר ומהרגע שג'קו התחיל לשיר היא אמרה לי שהוא יזכה..ואני אומרת לה כאילו ברור.. אחר"כ היא הצטערה שלא יצא לה לראות עוד תכניות..

livi4

New member
כשסיפרתי לאמא שלי בנות כמה הבנות פה

היא אמרה - איזה כייף אז גם אני יכולה לבוא להופעה (סה"כ 51 ונראית לא רע בכלל) אל תדאגי לא נגיד שאנחנו אמא ובת ... אבל מי יעשה לי בייביסיטר????

שונית 7

New member
רמז:יש פה לפחות עוד שתיים פחות או י

יותר בגילה .אהבת מוזיקה וצדק לא קשורים עם גיל

livi4

New member
ואצלי...

אבא שלי גם כן סלד מדעותיו (יוצא סיירת) אך הוא הבין ששום דבר לא יעזור . פה לא בוחנים את דעותיו של ג'קו אלא את כשרונו האדיר . ובכל פעם שאמא שלי שואלת מה עם ג'קו? מתי ההופעה הבאה שלו ? הוא מתייבש... ועוד יותר שהבת שלי (כמעט 4) כל הזמן שרה - "נרדם על החולות" - זה הדבר הכי מתוק ששמעתן... אבא שלי שואל "תגידי כמה פעמים ביום את שומעת את אותו שיר ? עשית לה שטיפת מוח?" זה קטע גדול , הוא אמנם ציני אבל נראה לי שהוא די מתחבר בזמן האחרון ... אז שורה תחתונה - אם הוא מתחבר - אזי....

shongold

New member
במובן זה יש לך תפקיד מסתבר שאת

יכולה עליו...נו לפחות בסביבתך הקרובה להשפיע על אנשים קרובים. כך גם מעגל המאזינים האוהדים ילך ויתרחב...

שונית 7

New member
ומה את חושבת זה מה שאני עושה

ככל יכולתי .אני כמעט לגמרי יצאתי מהארון גם עם חברים ומשפחה.הייתה תקופה בהתחלה שפחדתי לפתח את הפה

shongold

New member
ואני טלי הוצאתי אנשים מדעתם

מרב העיסוק האינטנסיבי הכמעט אובססיבי בנושא אייזנברג. לא קיים אדם ..שנמלט מהרצאה מלומדת בענין. מי שרצה וגם מי שלא קבל אותה. בכל מקרה אנשים יצאו עם תובנות חדשות לנושא. מה שכן ענין של טעם, טוב את זה אי אפשר ללמד להסביר או לשכנע או שאתה מתחבר או שלא. אבל כשיש אבא ובתמונה נכדה...העסק ..אבוד לו מראש.

shongold

New member
'ארץ נהדרת' זה סוג של לגיטמציה

אם אתה שם ואתה מוצג באור הנכון אתה קנית את עולמך. התוכנית הסטירית הזאת אמורה להיות סוג של מראה על המדינה והמתרחש בה. ולשמחתנו היא עושה זאת על הצד הנבון והנכון, כמו שבזמנו עשתה זאת התוכנית 'ניקוי ראש'.

shongold

New member
וואהו מה קורה בענין ורד ומדוע נמחקו

התובנות שלי בענין?!

קניה 1

New member
נצל"ש.. איזה מוזר זה...

באתר של קשת, אי אפשר לראות את הווידיאו של נרדם על החולות (הביצוע של ג'קו סולו)... מוזר, לא??

למעלה