איזכור ענק על ג'קו בעיתון מקומי...

שונית 7

New member
נכון והיו לי גם הרהורים בעניין החרם

שהוצי אותו למעשה מתבנית הפלסטיק של כוכב נולד.יכול להיות שאחרי שהכל ירגע לגמרי עוד נחשוב שהחרם עשה לו רק טוב

talytal

New member
לא נראה לי שאני אי פעם אגיע לכזו

קיצוניות. צריך לשמור על פרופורציות. העניינים אמנם במגמת שיפור, אין ספק, אבל ג'קו נפגע מהעליהום שנעשה עליו נפשית, כלכלית וגם מבחינת קריירה. בתסריט הטוב ביותר העניינים יחזרו למסלול התקין עליו הם היו אמורים להיות בלי כל הפרשייה, אבל ללכת משם ל"עשה לו טוב" זה לדעתי רחוק. אבל אני תמיד דוגלת באופטימיות זהירה, אז אל תתני לזהירות שלי להרוס לך...

שונית 7

New member
נחיה ונראה בנתיים הענינים

התקדמו מהר מאוד ואתם חשבתם שתאלצו לחכות עד אפריל.אני מדברת על פרספקטיבה של זמן .אני זוכרת איך החברות שלי לעבודה {המבוגרות שבהן} השמיצו את אביב גםן בזמנו ואני ידעתי שלא יעזור להן המוזיקה שלו תנצח למרות שאת האישיות שלו לא אהבתי אז ואנע גם לא אוהבת היום אבל את המוזיקה כן

shongold

New member
ברור שלא נרצה לחזור אחורה לתקופה

האפלה, מבחינתי היא היתה אפלה באופן מאד אישי, זה הבהיר לי בצורה חדה ביותר היכן אני חיה, ויותר מכך איזה אנשים חיים סביבי. וזה יצר סוג של הארה. עכשיו אמרו חכמנו 'כל עכבה לטובה' ועוד מ'עז יצא מתוק' ואכן אני מאמינה שכך יהיה. ודברים ומעשים יקבלו פרספקטיבה טובה ונכונה גם מבחינת דרכו של האיש, וגם באיזה אופנים רצוי ואפשרי לכווננו. חושבת שגם אם האיש היה יוצא סיירת, קצין גבוה בצבא, את כבר מבינה את הכיוון הוא לא היה מתקבל על דעת הקהל הרחב בגלל השונות. וזה אולי היה יוצר סוג של עיכובים אחרים. כאן ועכשיו כולם יודעים שהוא אחר שונה, ומי שיקבל אותו עכשיו לאורך החרישה שיעשה יקבל אותו כבר בכל מצב וסגנון, כי יש בו משהו באישיות האמביוולנטית שלו, משהו מאד קונה.

שונית 7

New member
שון שון את באמת מבינה אותי

ועאילו מדברת מגרוני נסחת את כוונותי יותר טוב ממני

talytal

New member
האם באמת ייכנס הביצוע הזה לדיסק?

אני תמיד חשבתי שאו שג'קו יקליט את השיר מחדש, באולפן ולא בהופעה חיה, או שהשיר בכלל לא יופיע בדיסק הבכורה שלו, משום שהוא כל כך מקושר לתקופת כוכב נולד. כמו שאני לא מאמינה, למשל, ש"נשארתי נורמלי" יופיע בדיסק...

שונית 7

New member
נשארתי נורמלי בטוח שלא אבל נרדם

הוא בהחלט כבר להיט גם אם לא יכנס לדיסק.קשה לדעת מה עהיו השיקולים שלהם אבל הייתי מתה שלא משנה דבר יכנס לדיסק בהסכמת גיא כמובן.זה די בול טעמי במוזיקה

talytal

New member
קשה לי מאוד להאמין

הייתי שמחה מאוד אם הוא אכן היה נכנס, אבל לא נראה לי שג'קו היה מוכן לפרסם שיר שכבר יצא במסגרת ג'אמוס שוב תחת שמו בלבד. יש כאן משהו לא יפה, בכל זאת. ולגביי נרדם - נכון שהוא להיט. ודווקא בגלל זה ובגלל שהוא כל כך מזוהה עם הביצוע של ג'קו ונירית בכוכב נולד, נראה לי שאולי לא היה רצון להכניס אותו לדיסק. אני אשמח אם הוא יהיה שם, כמובן, אבל תהיה הצדקה אמנותית לשים אותו שם רק אם הוא יוקלט מחדש באולפן. או כבונוס, כמו שעשו עם הראל סקעת בדיסק שלו.

shongold

New member
שונית 'נשארתי נורמלי' שיר מדהים

מדוע שלא ייכנס לדיסק?! וגם נרדם ללא קשר כוכב נולד או לא כוכב נולד זה חלק מיצירתו ואין שום סיבה שלא ייכנס, אלא מסיבות מקצועיות של האנשים הרלוונטים לגבי טיב וטעם וכיוון הדיסק.

שונית 7

New member
אין שיר שלו שאני לא אוהבת אבל

כמו לכל אחד ישלי העדפות ולא משנה דבר לדוגמא -מקום ראשון אצלי וכשהוא שר את יקירתי הייתי המומה ממנו זה ממש הטעם שלי

דורית41

New member
על יקירתי הוא אמר באחד הבלוגים

(אחד הבלוגים האחרונים)-שזהו הביצוע שלו המועדף עליו בכוכב נולד. אבל זה היה לפני "גשם"....

shongold

New member
אני אוהבת מאד את הביצוע שלו

ל'יקירתי' אבל יותר את 'הייתי בגן עדן' ו'גשם' בעצם אני אוהבת את כל הביצועים שלו בזמנו דרגנו אותם והיה מאד קשה לבחור באיזה מיקום לשים כל שיר

raynp

New member
"נשארתי נורמאלי"

הוא אחד השירים היפים, אני אישית ממש אוהב אותו ואפילו יותר מ"נרדם". אני מקווה שהוא יקליט את שני השירים...

talytal

New member
יש לי תחושה, וזו באמת

תחושה אישית בלבד, שהוא כבר לא כל כך מתחבר ל"נשארתי נורמלי". לא יודעת איך להסביר את זה. היה כתוב משהו ב"מעריב" שיש שיר מקורי אחד שג'קו החליט לא לבצע יותר בהופעות. לדעתי זה חייב להיות "נשארתי נורמלי". כמה שירים מקוריים כבר יש, שיצאו וניתן כבר לבצע? זה באמת שיר יפה, אז אני מקווה שהתחושה שלי מוטעית.

שונית 7

New member
גם אני חושבת כך :אם חושבים לעומק

יש לשיר הזה קונוטציות שליליות במובן מסוים

shongold

New member
מדוע קונוטציות שליליות ...

מה שכן באמת מאד קשה להשאר נורמלי...לאחר מה שעבר!

למעלה